FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Ima li sta novo u klubu jel ko otisao dosao,kad je prozivka??????????
Lukavčani,kod od vas navija za želju,ko za sarajevo a ko za radnički?Jer sam vidio transparente dotičnih grupa 

- tyler durden
- Kontakt:
Tuzla950 je napisao/la:Lukavčani,kod od vas navija za želju,ko za sarajevo a ko za radnički?Jer sam vidio transparente dotičnih grupa
I sad ti ocekujes da ti se kaze jel ?

aj furaj

Čovjek je upravu. Ima ih dosta što se furaju na Sarajevo, Želju itd...
Ali to je njihovo pravo. Bitno je da su uz Radnički onda kada je potrebno. Na utakmicama koje igra Radnički sigurno nisi vidio transparente Manijaka ili Pitara (dok sam ja među Fukarama često viđao šalove Milana)
To sad niko ovdje nema da simpatiše neki klub iz PL? Evo prvi ja pored Radničkog volim i Velež, imam kolekciju dresova, šalova i zastavica mostarskog kluba.
Ali to je njihovo pravo. Bitno je da su uz Radnički onda kada je potrebno. Na utakmicama koje igra Radnički sigurno nisi vidio transparente Manijaka ili Pitara (dok sam ja među Fukarama često viđao šalove Milana)
To sad niko ovdje nema da simpatiše neki klub iz PL? Evo prvi ja pored Radničkog volim i Velež, imam kolekciju dresova, šalova i zastavica mostarskog kluba.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Tuzlaci ko od vas navija za Zvezdu,Partizan a ko za Slobodu?Tuzla950 je napisao/la:Lukavčani,kod od vas navija za želju,ko za sarajevo a ko za radnički?Jer sam vidio transparente dotičnih grupa

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
- tyler durden
- Kontakt:
Zoom088 je napisao/la:Čovjek je upravu. Ima ih dosta što se furaju na Sarajevo, Želju itd...
Ima ih dosta, i nek se furaju , uz Radnicki su kad su utakmice sa salovima Radnickog sto je najbitnije.
Al Tuzla950 zna dobro GDJE je vidio te transparente,pa zato i pita

Jesi kada vidio trans Grobari Tuzla ili Delije Tuzla?Penaltik je napisao/la:Tuzlaci ko od vas navija za Zvezdu,Partizan a ko za Slobodu?Tuzla950 je napisao/la:Lukavčani,kod od vas navija za želju,ko za sarajevo a ko za radnički?Jer sam vidio transparente dotičnih grupa
Znaš ti odlično šta ja pitam,samo ti crno odgovoriti!
EDIT: dovoljan dokaz natpisi po Lukavcu " željo " ili " TIM 87 " tako da....

-
- Kontakt:
Imam manja grupica navijaca Zelje iz Lukavca.
Tuzla950 je napisao/la:Jesi kada vidio trans Grobari Tuzla ili Delije Tuzla?Penaltik je napisao/la:Tuzlaci ko od vas navija za Zvezdu,Partizan a ko za Slobodu?Tuzla950 je napisao/la:Lukavčani,kod od vas navija za želju,ko za sarajevo a ko za radnički?Jer sam vidio transparente dotičnih grupa
Znaš ti odlično šta ja pitam,samo ti crno odgovoriti!
EDIT: dovoljan dokaz natpisi po Lukavcu " željo " ili " TIM 87 " tako da....

boga pitaj od kad je ta slika jer dosta srba je otislo iz Tuzle i nema organizovanih delija ovdje, a sto se tice partizana ima grupica od 10 momaka i njihov trans bude na jugu JNA stadiona, a sa mnom na tribini bude najmanje 20 momaka koji su srbi i medju fukarama su a sad dal neko od njih gotivi zvezdu to samo oni znaju sloboda je na prvom mjestu, isto kao sto ja volim dinamo zagreb najvise nakon slobode:) svako nek navija za koga hoce al je fazon u lukavcu sto imas grafite zeljeznicar ili tm87, a u tuzli nikad neces naci grafit grobari
Slika je s Maksimira,ja kako znam u Lukavcu je samo jedan navijacki grafit i to Sioux na skoli ,nema nikakvih od Manijaka grafita osim nekih manjih natpisa al' tako je u svakom gradu npr kod vas blizu Kreketuzlak135 je napisao/la:boga pitaj od kad je ta slika jer dosta srba je otislo iz Tuzle i nema organizovanih delija ovdje, a sto se tice partizana ima grupica od 10 momaka i njihov trans bude na jugu JNA stadiona, a sa mnom na tribini bude najmanje 20 momaka koji su srbi i medju fukarama su a sad dal neko od njih gotivi zvezdu to samo oni znaju sloboda je na prvom mjestu, isto kao sto ja volim dinamo zagreb najvise nakon slobode:) svako nek navija za koga hoce al je fazon u lukavcu sto imas grafite zeljeznicar ili tm87, a u tuzli nikad neces naci grafit grobari

Tuzlak135 ti je objasnio odn. svima vamaPenaltik je napisao/la:Slika je s Maksimira,ja kako znam u Lukavcu je samo jedan navijacki grafit i to Sioux na skoli ,nema nikakvih od Manijaka grafita osim nekih manjih natpisa al' tako je u svakom gradu npr kod vas blizu Kreketuzlak135 je napisao/la:boga pitaj od kad je ta slika jer dosta srba je otislo iz Tuzle i nema organizovanih delija ovdje, a sto se tice partizana ima grupica od 10 momaka i njihov trans bude na jugu JNA stadiona, a sa mnom na tribini bude najmanje 20 momaka koji su srbi i medju fukarama su a sad dal neko od njih gotivi zvezdu to samo oni znaju sloboda je na prvom mjestu, isto kao sto ja volim dinamo zagreb najvise nakon slobode:) svako nek navija za koga hoce al je fazon u lukavcu sto imas grafite zeljeznicar ili tm87, a u tuzli nikad neces naci grafit grobarina jednoj zgradi godinama pise Zvezda pa nikom nista

A druže velika je razlika između GRAFITA i TAGA odn potpisa

- Probisvjet
- Kontakt:
Pa bolje yebte za Zvezdu nego za lihnje!Penaltik je napisao/la:Tuzla950 je napisao/la:
EDIT: dovoljan dokaz natpisi po Lukavcu " željo " ili " TIM 87 " tako da....Baci pogled malo desno...

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
@Probisvjet ,
stiPu ih
stiPu ih

Ne bih da sad zapocinjem raspravu, ali si napisao veliku glupostProbisvjet je napisao/la:Pa bolje yebte za Zvezdu nego za lihnje!Penaltik je napisao/la:Tuzla950 je napisao/la:
EDIT: dovoljan dokaz natpisi po Lukavcu " željo " ili " TIM 87 " tako da....Baci pogled malo desno...
Nisi dobar nikako....Probisvjet je napisao/la:Pa bolje yebte za Zvezdu nego za lihnje!Penaltik je napisao/la:Tuzla950 je napisao/la:

Jbg, mi vec na temi Prva liga, a Radnicki danas igrao zaostalu utakmicu (a mora biti zaostala kad se igra u Mramoru
) 30. kola Druge lige - Sjever.
Radnicki porazen 2-1, sto je potpuno nebitno jer su igraci na odmoru vec 14 dana i jedva su cekali da se presvuku i odu kucama svojim gledati tekmu Francuska - Spanija

Radnicki porazen 2-1, sto je potpuno nebitno jer su igraci na odmoru vec 14 dana i jedva su cekali da se presvuku i odu kucama svojim gledati tekmu Francuska - Spanija

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Vazda bilo.Probisvjet je napisao/la: Pa bolje yebte za Zvezdu nego za lihnje!
A ti @Tuzla950 ako se želiš informisati o tim stvarima, možeš u Tz pitati bilo koga iz grupe.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- SiggySinatra
- Kontakt:
Kakva Zvezda ba PARTIZANVolimTz je napisao/la:Vazda bilo.Probisvjet je napisao/la: Pa bolje yebte za Zvezdu nego za lihnje!
A ti @Tuzla950 ako se želiš informisati o tim stvarima, možeš u Tz pitati bilo koga iz grupe.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.