Olimpik Sarajevo
Olimpic Sarajevo
2:3 78 min.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Olimpic Sarajevo
2:3 79 minuta.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 23 jun 2012, 20:11, ukupno mijenjano 2 puta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Olimpic Sarajevo
2:3,kraj!
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 23 jun 2012, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Olimpic Sarajevo
Napisao sam kraj 2:3.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 23 jun 2012, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Olimpic Sarajevo
Široki prvak ? Bolji medjusobno
Olimpic Sarajevo
Da.Bolji međusobni skor.
- badblueboylivno
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:Da li je Fahrudin Radončić u vodstvu ovog kluba?

DRUG NEBI TI PUNCA
- badblueboylivno
- Kontakt:
otkud ti Fahro pade na pamet ? 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ja ozbiljan, vi se sprdate. 
Ili sam krivo informiran, odnosno nešto krivo pročitao, ili što već, ali samo tražim potvdru.

Ili sam krivo informiran, odnosno nešto krivo pročitao, ili što već, ali samo tražim potvdru.
Hayley <3
Šanse za to su minimalne, jedino može biti da je Fahro vlasnik iz sjene 

DRUG NEBI TI PUNCA
- raul-zakon
- Kontakt:
Ima li tih Njemaca?? 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Moram reći da sam pozitivno iznenađen ovogodišnjim prelaznim rokom na Otoci. Otišla su čini mi se 2 igrača, a došla 2. Malo su bolji ovi što su otišli, ali mislim da je veliki dobitak što Gracić nije opet promjenio pola ekipe.
aha aha ...Mancini je napisao/la:Ako misliš na Vujičića on je igrao do kraja prošle sezone i pošto mu je istekao ugovor slijede pregovori za produženje istoga.Danas na Otoci juniori Olimpica igraju odlučujuću utakmicu za prvaka protiv Širokog brijega sa početkom u 17 sati.Kadeti igraju dva sata ranije.PES2012 je napisao/la:Sta je sa onim lijevim bekom ? dobar igrac a nigdje ga .. ni na prozivci ni na treninzima ?
Toto Riina
Olimpic Sarajevo
Jeli istina da se nisu dogovorili sa Vujičićem?Ako je istina jesu li shvatili da nemaju lijevog beka?
pa sigurno nisu dogovorili..jer bi isao na pripreme da su dogovorili .. aa ima tu mladih igraca koji mogu kvalitetno igrati na toj poziciji ...Mancini je napisao/la:Jeli istina da se nisu dogovorili sa Vujičićem?Ako je istina jesu li shvatili da nemaju lijevog beka?
Toto Riina
Olimpic Sarajevo
Rečeno je da je rekao da će kasniti ali da će doći na pregovore.
Neće kasniti prijatelju. Olimpic je imao mogućnost raskinuti saradnju i to je učinjeno. Nema pregovora.Mancini je napisao/la:Rečeno je da je rekao da će kasniti ali da će doći na pregovore.
Olimpic Sarajevo
Znači ugovor je raskinut a nije istekao kako je objavljeno u medijima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.