Ako ima imalo mozga, ili će dati otkaz ili će vidjeti kako to ide.Ne samo Buki nego svi redom.Mogli bi se dogovoriti oko neke kompenzacije, naši ljudi iz marketinga na instrukcije kod vaših, a vaši "sportisti" kod Brke na instrukcijeVanBasten je napisao/la:Doće Buki opet na instrukcijebagrcavi je napisao/la:Svaka čast vašoj upravi na ovom potezu.Pametni ljudi na sve moguće načine pokušavaju uzeti pare navijačima kojih ima po cijeloj BiH.Trebali bi se ovi naši "marketinški stručnjaci", malo ugledati na ovo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DRUG NEBI TI PUNCA
haha, baš maloprije to kontam. Kod nas taj administrativni dio pomjera granice, ali igrači na terenu zakazali. Ne prate rezultati. Kod vas obrnuto, administracija vam kaska za igračima, odnosno rezultatima kluba. Nikad u Bosni dva dobra sastavit 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
DRUG NEBI TI PUNCA
Zato što se kod nas sve od Amara očekuje. Svi samo u njega gledaju, bez Amarove dozvole se ni trava ne kosi...Amar trenutno bira dresove koje će naši nosit...Sve ti je jasno. Samo čekam kad ću kupit kartu iz Amarove ruke. Jbg, manjak sposobnih ljudi u klubu. Vama svaka čast na ovim pozitivnim koracima prema naprijed, valjda to vodi u svjetliju budućnost sarajevskih velikana.VanBasten je napisao/la:haha, baš maloprije to kontam. Kod nas taj administrativni dio pomjera granice, ali igrači na terenu zakazali. Ne prate rezultati. Kod vas obrnuto, administracija vam kaska za igračima, odnosno rezultatima kluba. Nikad u Bosni dva dobra sastavit
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Kako je fino vidjeti normalnu diskusiju izmedju nas i komsija. Bez pogrdnih rijeci i prepucavanja. 
[youtube][/youtube]
Taze, ložionička
Taze, ložionička
Takoder i od mene kapa dole. Veoma pametan potez. Nego zanima me, zna li neko slucajno kako ce izgledati ti vasi novi dresovi? Ovi Lesconovi za prosli sezonu su bili veoma dobri, bar po mom ukusu? Hvalabagrcavi je napisao/la:Svaka čast vašoj upravi na ovom potezu.Pametni ljudi na sve moguće načine pokušavaju uzeti pare navijačima kojih ima po cijeloj BiH.Trebali bi se ovi naši "marketinški stručnjaci", malo ugledati na ovo.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Ne zna se ništa (bar niko van Kluba), osim da treba da dođe nova garnitura za ovu sezonu u Fan Shopove. Protiv Maribora su igrali u novoj opremi, ali oni (narandžasti) će biti treća opcija. Prve dvije još niko nije vidio.
Nema dalje prejak promo.VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]
Taze, ložionička
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////
Valjda se ponovi 2009.-tanedzad95 je napisao/la:Nema dalje prejak promo.VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]
Taze, ložionička
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- molotovljev
Nevjerovatno je da se evo vec godinu dana nista nije uradilo po pitanju stolica na zapadnoj tribini stadiona AFH.
Koliko smo samo tu osteceni,novcano naravno.Nisam ekonomista,ali evo nesto racunam...prosle sezone,
dvije utakmice,hajde nek' bude i ove najmanje dvije...prosjek na Zapadu,mozda nekih 8.000...
pomnozimo sa 15 km (ako se nevaram) = 120.000 km po utakmici X 4=blizu pola miliona !
500.000 km,zbog cega,zbog koga,ne kontam.
Ko je odgovoran???
Koliko smo samo tu osteceni,novcano naravno.Nisam ekonomista,ali evo nesto racunam...prosle sezone,
dvije utakmice,hajde nek' bude i ove najmanje dvije...prosjek na Zapadu,mozda nekih 8.000...
pomnozimo sa 15 km (ako se nevaram) = 120.000 km po utakmici X 4=blizu pola miliona !
Ko je odgovoran???
F.K.SARAJEVO
niste samo vi
fakat, gdje je stalo ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Svi mi zalimo radi toga, ali ajde malo da pogledamo sa druge strane. Stadion Kosevu u poslije ratnom periodu je samo tri puta bio pun, ako cemo realno gledati na to! (Bosna vs Danska 2003, Zeljo vs Newclasle 2002 i Bosna vs Francuska 2006). Sve ostalo sto se igralo, uvijek je imalo jednu tribinu praznu (jug ili sjever u zavisnosti od timova koji nastupaju). U ovim novijim nastupima kako reprezentacije tako i nasih klubova jedva je repezentacija uspjela napuniti jednu tribinu iz gola i istok, a nasi timovi su uvijek dobro punili jug ili sjever, ostalo je vecinom zjapilo prazno. Da bi napunili Kosevo sa glupskog gledista, trebamo mi ili vi dogurati do play-offa, eto vi ste bili 2009 pa opet nista, jbg. U nasim posljednim izlazima u evropi, nije bilo ni potrebe da se pusta zapad, jer i ono sto je pusteno bilo jedva se uspjelo skupiti po 10.000 ljudi.molotovljev je napisao/la:Nevjerovatno je da se evo vec godinu dana nista nije uradilo po pitanju stolica na zapadnoj tribini stadiona AFH.
Ko je odgovoran???
Moje neko videnje svega toga bi bilo da se to nece ni raditi, jer sve pare odose u Zenicu. Nacekat cemo se mi dok Kosevo opet ne bude u modi. Zalosno je da se svugdje gradi, samo u glavnom gradu se to izbjegava. Zasto je to tako ja ne znam?, ali sam skoro pa siguran da ce u Banja Luci zavrsiti stadion a ovi nase nece ni stolice promijeniti!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
To se odnosilo na promo ''nema dalje'' a mi nikada sa navijanjem stati necemo!!anonimni je napisao/la:niste samo vifakat, gdje je stalo ?
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////
ne mislim ni na promo ni na navijanje, nego na stolice na zapadu AFH-a 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Neko nam se opasno pogubionedzad95 je napisao/la:To se odnosilo na promo ''nema dalje'' a mi nikada sa navijanjem stati necemo!!anonimni je napisao/la:niste samo vifakat, gdje je stalo ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Extra !!VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]
Taze, ložionička
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- molotovljev
Mislim nije vazno da li cemo napuniti stadion,ne kazem da zbog toga treba zamjeniti stolice.BlueTiger je napisao/la:Svi mi zalimo radi toga, ali ajde malo da pogledamo sa druge strane. Stadion Kosevu u poslije ratnom periodu je samo tri puta bio pun, ako cemo realno gledati na to! (Bosna vs Danska 2003, Zeljo vs Newclasle 2002 i Bosna vs Francuska 2006). Sve ostalo sto se igralo, uvijek je imalo jednu tribinu praznu (jug ili sjever u zavisnosti od timova koji nastupaju). U ovim novijim nastupima kako reprezentacije tako i nasih klubova jedva je repezentacija uspjela napuniti jednu tribinu iz gola i istok, a nasi timovi su uvijek dobro punili jug ili sjever, ostalo je vecinom zjapilo prazno. Da bi napunili Kosevo sa glupskog gledista, trebamo mi ili vi dogurati do play-offa, eto vi ste bili 2009 pa opet nista, jbg. U nasim posljednim izlazima u evropi, nije bilo ni potrebe da se pusta zapad, jer i ono sto je pusteno bilo jedva se uspjelo skupiti po 10.000 ljudi.molotovljev je napisao/la:Nevjerovatno je da se evo vec godinu dana nista nije uradilo po pitanju stolica na zapadnoj tribini stadiona AFH.
Ko je odgovoran???
Moje neko videnje svega toga bi bilo da se to nece ni raditi, jer sve pare odose u Zenicu. Nacekat cemo se mi dok Kosevo opet ne bude u modi. Zalosno je da se svugdje gradi, samo u glavnom gradu se to izbjegava. Zasto je to tako ja ne znam?, ali sam skoro pa siguran da ce u Banja Luci zavrsiti stadion a ovi nase nece ni stolice promijeniti!
Ali svakako da gubimo publiku iz razloga jer je ta tribina neuslovna,neko ne zeli da ide na Istok,navikao na Zapad.
Zbog toga je prosle sezone znatno manje publike bilo na euro-utakmicama.Razumijem,prvo pretkolo,dovoljne
su ove dvije,odnosno tri tribine.Ali vec za drugo pretkolo neophodna nam je ta tribina.
Znam za FKS,da je od drugog pretkola pa dalje u prosjeku 20-25.000 (Sigma,Rapid,Besiktas...)
Sa Zapadom,bez Zapada max.16.000 na ove tri preostale tribine,to je jako malo i za mene licno ponizavajuce.
Osim toga kad vidimo kakvi su stadioni sirom Evrope,pa i ovaj istocni blok (sssr)..Sramota buraz za grad.
Sta nam je ostalo da nas podsjeca na komunizam,samo stadion.
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, Bing [Bot], egzodus1946, Fudo, HordasFks, MaroonBjelave, napoleon72, Pitar6785, ristagrad, Sanchez87hz, TefalTava, tuitamo, Turo, WeekendOffender i 147 gostiju.