Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

RA.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RA. » 21 jun 2012, 19:05

ako ode Skrtel, dovet Howedese-a. Meni je prejak igrac

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 jun 2012, 19:12

Jest prop'o ovaj Liverpool.
Pa nece vise niko u njega ..
Nevjerovatno sta se desi od onakvog kluba.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 jun 2012, 19:20

Ramirezova prirodna pozicija je krilo sto je najbitnije moze igrati na vise pozicija kada su u pitanju napadcke taktike...

Sigurdsson i Ramirez bi nas pojacali dobro,mislim da cemo dovesti jedno 6-8 novih igraca u ovom prelaznom roku...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 21 jun 2012, 19:22

M4kaveli je napisao/la:Jest prop'o ovaj Liverpool.
slika :lol: :lol:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 jun 2012, 19:26

Pa zasto je to tako tesko priznat ?

Trenutno su svi polovnjaci osim Gerrarda, Aggera i Suareza ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 21 jun 2012, 19:55

IlPrincipino je napisao/la:može... ;)

ali on još nije WC..potencijala ima...i puno je ovo para za njega..
Hajd,ko da cemo mi dovesti nekog WC igraca..
ZZ

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 jun 2012, 20:00

Je li moguće da je došao vakat da su se svi reedsi na ovoj temi ujedinili? :D
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 21 jun 2012, 20:01

Red Assassin je napisao/la:
slika :lol: :lol:
Ne zna covjek gdje ce da nabija ove postove (vidis da ih nema puno) pa dos'o malo ovdje da provocira
ZZ

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 jun 2012, 20:23

Henderson je napisao/la:Je li moguće da je došao vakat da su se svi reedsi na ovoj temi ujedinili? :D
izgleda... hajd, neka smo i to docekali :-D

inace, agent Aquilanija je izjavio da je do kluba sto se tice njegove situacije, a BR je rekao da namjerava dati sansu svim igracima iako on zna kakva je situacija koliko-toliko.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 21 jun 2012, 20:44

Danas sam vidio djete od 10godina u dresu Liverpoola :D :D :D
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 jun 2012, 21:43

ne znam je li ko vidio prije početka tekme da je malac sa okupljanja (zna mu jimmy ime, čini mi se da se zove orhan :D ) ulazio sa cechom, bilo je prije par mjeseci na sa-xu da par dječaka idu na euro u sklopu sponzorstva sa mcdonaldsom :D

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 21 jun 2012, 21:58

IlPrincipino je napisao/la:može... ;)

ali on još nije WC..potencijala ima...i puno je ovo para za njega..
momak ima 21 godinu i puno je para,a za jednog sturridgea nije puno 18mil. Ramirez nije WC al za 1-2 godine ce biti i mi ga onda necemo moci kupiti ni za 40 mil.a nece oni njega platiti 20 mil tako se za vecinu igraca govori da ce biti prodat za 20 mil a na kraju ode za 13-14 mil.ramireza bi igrao na krilu a ne kao ofanzivni vezni jer je tu gerrard moze on jos najmanje 3 sezone a evo sad i sigurdson.Ramirez je mnogo bolji nego sturridge ili adam jonhson
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 21 jun 2012, 22:03

i sa ovakvim igracima ne bi izgubio od barcelone.tito v. je covjek koji pravi raspad sistema u barceloni,mjenja potpuno stil igre u odnosu na onaj od pepa.(pogledaj mu spisak igraca koje prati)
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jun 2012, 23:17

Senaid L.F.C je napisao/la:Danas sam vidio djete od 10godina u dresu Liverpoola :D :D :D
Pa ima ih na temi nekolicina. :lol: @Carlo ima 9. :mrgreen:

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 21 jun 2012, 23:20

Zaočekivat je da će Sigurdsson i Borini biti prva pojačanja Liverpoola. Za Sigurdssona ne trebam trošiti riječi, svi znamo da je kvalitetan igrač, a sa Boriniem nisam upoznat, spominje se cifra od 10m, za koliko bi mogao preći u Liverpool. Radio je sa Rodgersom i u Chelseau i u Swanseu.

Ne bi bilo loše Škrtela uvaliti Anzhiu ili Cityu za 20-25m, naravno, ukoliko su ovi spremni platiti toliko za njega. Nekako mi se čini Škrtel kao kiks igrač, daleko od toga da je riječ o lošem igraču, ali novac je novac. :)

Znači od Diamea ništa, potpisao je za West Ham. Afellay je rekao da nema namjeru da napušta Barcu ove sezone. Dakle, njih možemo zaboraviti.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 jun 2012, 23:21

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:Danas sam vidio djete od 10godina u dresu Liverpoola :D :D :D
Pa ima ih na temi nekolicina. :lol: @Carlo ima 9. :mrgreen:
u septembru punim 10 :mrgreen:

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 21 jun 2012, 23:27

hanniz je napisao/la:Zaočekivat je da će Sigurdsson i Borini biti prva pojačanja Liverpoola. Za Sigurdssona ne trebam trošiti riječi, svi znamo da je kvalitetan igrač, a sa Boriniem nisam upoznat, spominje se cifra od 10m, za koliko bi mogao preći u Liverpool. Radio je sa Rodgersom i u Chelseau i u Swanseu.

Ne bi bilo loše Škrtela uvaliti Anzhiu ili Cityu za 20-25m, naravno, ukoliko su ovi spremni platiti toliko za njega. Nekako mi se čini Škrtel kao kiks igrač, daleko od toga da je riječ o lošem igraču, ali novac je novac. :)

Znači od Diamea ništa, potpisao je za West Ham. Afellay je rekao da nema namjeru da napušta Barcu ove sezone. Dakle, njih možemo zaboraviti.
Borini bi se odlicno slagao sa suarezom

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 22 jun 2012, 00:50

Pa kad smo za Downinga mogli dati 20 miliona zasto nebi dali i za Remireza? Moze se on za 17mil dovesti. Naravno nece on imati veliku platu jedno 50-60k na 5 godina i nije losa stvar.. Potpisati igraca koji ima 21 godinu koji vazi za najveceg talenta 3ce reprezentacije svijeta nije mala stvar. Uostalom ako ga mi ne dovedemo dovest ce ga Chelsi ili Inter sigurno ;)

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 22 jun 2012, 01:04

hanniz je napisao/la:Zaočekivat je da će Sigurdsson i Borini biti prva pojačanja Liverpoola. Za Sigurdssona ne trebam trošiti riječi, svi znamo da je kvalitetan igrač, a sa Boriniem nisam upoznat, spominje se cifra od 10m, za koliko bi mogao preći u Liverpool. Radio je sa Rodgersom i u Chelseau i u Swanseu.

De mi definiraj šta bi značilo kiks igrač i zašto bi Liverpool prodao svog najboljeg igrača u zadnje dvije godine ? :x :x :x :x :x :x
Walk on, with hope in your hearts.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 jun 2012, 01:24

Skrtel je onaj koji čisti nered u našem kaznenom i ispred njega, dok je Agger taj koji iznosi loptu. Ako ćemo iskreno pričati, u sistem koji preferira Rodgers, više se uklapa naš treći štoper Coates nego Skrtel.
Međutim, gdje je nastao problem? Problem je u njegovom agentu koji traži 90 000 ili 100 000 sedmičnu platu za svog igrača. Naravno da mu to Henry neće dati.
Odbrana u Liverpoolu je najmanji problem, izuzev rezervnog lijevog beka. Na poziciji štopera imamo Skrtela, Aggera, Coatesa, Carru pa čak i Kellyija. Ne bi bila velika tragedija ako bi došlo do prodaje Skrtela za tu cifru ( da budem jasan volio bih da ostane ). Ali, ako ćemo dobiti Adama Johnsona i Borinija, pa i Sigurdsona za jednog Skrtela, onda tu nema više priče.
Vrlo je moguće da su to samo medijke patke ili da agent priča priče po medijima kako bi izmuzao što bolji ugovor, pa tako neću se nešto puno okretati pričama o tranferu Skrtela.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.