kontam spojit s bolovanjemSiggySinatra je napisao/la:Sta nista od godisnjeg?

ja se zaje.bavo za godisnji kad ono fakat svi odose

Moderator/ica: GracanicaAA
kontam spojit s bolovanjemSiggySinatra je napisao/la:Sta nista od godisnjeg?
dobra voda, ja u subotu biosef_mafije je napisao/la:ja sam na gosdisnjem bio,odo i danas na krivaju par dana pa budite mi pozz
To se sad podrugujes mozda balo mali?Benjo_AFC86 je napisao/la:LjumanM je u ''banovićima''![]()
ovim putem ga pozdravljam , znam da ovo čita i htio bi nešto napisati ali ne može se , Bože moj![]()
hahakuman_@mel je napisao/la:To se sad podrugujes mozda balo mali?Benjo_AFC86 je napisao/la:LjumanM je u ''banovićima''![]()
ovim putem ga pozdravljam , znam da ovo čita i htio bi nešto napisati ali ne može se , Bože moj![]()
Ljumani_Banovici je napisao/la:dobra voda, ja u subotu biosef_mafije je napisao/la:ja sam na gosdisnjem bio,odo i danas na krivaju par dana pa budite mi pozzkad nisam umro
RNK Split1912 je napisao/la:može li netko napisati koju riječ o Piriću koji je došao kod nas u Splita , hvala
sef_mafije je napisao/la:RNK Split1912 je napisao/la:može li netko napisati koju riječ o Piriću koji je došao kod nas u Splita , hvala
ja bi napiso al ne znam ga dovoljno dobro, ali sigurno ce ti neko od mladjih ljumana objasnit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.