PS: od spanaca znaci fale trojica (djedovic, karahodzic i todorovic).
PPS: mozeli neko naci vremena i otici na jedan trening da vidi malce?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
edinjo-bih je napisao/la:ovo je onaj spisak sa eurobasketa, uz duzni respekt prema trudu tog momka koji pise tekstove o nasim reprezentacijama, ali tu zna biti dosta netacnih stvari..
edinjo-bih je napisao/la:ali na njemu nema napr. mihaljevica (kao ni todorovica i karahodzica) :S
Ma ja samo na Đedovića i Gačića računam, oni su ipak prioritet.TaRgEt_ je napisao/la:@ legenda nije samo Gacic tu je i Muminovic pozvan , Djurasinovic dok mladi Djedovic ostaje jos misterija. Atic je na pripremama samo ne znam sto ovi kazu da ga nema.
Livnjak je napisao/la:Kovačević je pozvan? Nisam to nigdje vidio do sada? A Sto se tiče Ivice Mihaljevic, koji igra u Šibeniku, vjerovatno ce upasti s obzirom ko mu je otac!
ma gotovo je to, ubaciti nekoga u kolektiv koji se vec poznaje kroz nekoliko okupljanja je vrlo tesko za novajliju, a uz to, ljudi rade planove, nemozes neko pozvati 5 do 12!TaRgEt_ je napisao/la:Livnjak cuo sam jos ali nemoj me uzeti za 100 posto da ovo nije gotov spisak ovo je neki privremeni U 16 jer planirao onaj zavrsni dosta da izmjene. Svi su od Markovica pa nadalje nahvalili Kovacevica i da je mogao da se pridruzi repki ne sumnjam da bi bio u 12 koji ce igrati, toliko su se odusevili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.