FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlatandr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlatandr » 21 jun 2012, 14:20

Daj ba ne zezajte, nek dodje kako god nije bitno, bitno je to da sad imamo pravo dobrog golmana za slijedecu sezonu i evropske utakmice. A i ako ode 2013/2014, do tad ce se valjda Bukvic afirmisati malo,naucit stosta od Guse i pokazati prave kvalitete. Nego ima li te poboljsane ponude za Adilbega :)
Volim te Zeljo!!!

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 21 jun 2012, 14:25

Jubi, ja dolazim po prvi put da gledam moj ZELJO na grbavicu, u champions league :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 jun 2012, 14:26

zlatandr je napisao/la:Daj ba ne zezajte, nek dodje kako god nije bitno, bitno je to da sad imamo pravo dobrog golmana za slijedecu sezonu i evropske utakmice. A i ako ode 2013/2014, do tad ce se valjda Bukvic afirmisati malo,naucit stosta od Guse i pokazati prave kvalitete. Nego ima li te poboljsane ponude za Adilbega :)
Moze Bukvic uciti i od Kahna i od Casillasa, ali kakve koristi kada ga Zeljo ne moze unovciti jer nema potpisan profesionalni ugovor.
Po meni je GLUPO sto se isti nalazi na platnoj listi, jer kako god covjek okrene Zeljo je na gubitiku. Mi moramo dovesti golmana koji ima odredjeno iskustvo i kojeg bi mogli unovciti nakon par sezona.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 21 jun 2012, 14:29

amerosm je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Daj ba ne zezajte, nek dodje kako god nije bitno, bitno je to da sad imamo pravo dobrog golmana za slijedecu sezonu i evropske utakmice. A i ako ode 2013/2014, do tad ce se valjda Bukvic afirmisati malo,naucit stosta od Guse i pokazati prave kvalitete. Nego ima li te poboljsane ponude za Adilbega :)
Moze Bukvic uciti i od Kahna i od Casillasa, ali kakve koristi kada ga Zeljo ne moze unovciti jer nema potpisan profesionalni ugovor.
Po meni je GLUPO sto se isti nalazi na platnoj listi, jer kako god covjek okrene Zeljo je na gubitiku. Mi moramo dovesti golmana koji ima odredjeno iskustvo i kojeg bi mogli unovciti nakon par sezona.
Shvatam ja to sve, ali u nedostatku boljih riješenja nemamo puno bolji izbor od ovoga. Mada ni ovo koliko sam skontao nije 100% gotovo, moze ovdje jos svasta biti, svakakvih iznenadjenja :D
Volim te Zeljo!!!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 21 jun 2012, 14:30

Slažem se s tobom. Važno je da imam kvalitetnog golmana jednu sezonu, a iduče možda ćemo imati i para i dovesti pravog igrača ili ga možda naći i bez ugovara. Svakako kako god za jednu sezonu bi sigurno bili mirni, a sada priče o nekim zaradama, pa nismo Dinamo. Pomalo ..
Potpis!

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 21 jun 2012, 14:33

Inace je pravo lahko naci golmana mladog, dobrog, koji ne kiksa a uz to koji je spreman potpisati ugovor sa Zeljom na recimo 3 god......
Takav ne postoji ovdje a ako ces takvog onda moras fino se iskesirati.... Uostalom ovaj Antolovic je slabiji samo od Guse u nasoj Ligi i bilo bi i vise nego odlicno da ga dovedemo.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 21 jun 2012, 14:37

Od golmana koje sad imamo ni od jednog ne može zaraditi. Gušo star -nema zarade, Bukvić -nema ugovor. Tako da i Antolović dođe na posudbu isto nam je, ali bar kažu da je momak dobar golman. Valjda ce potpisati..
Potpis!

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 21 jun 2012, 14:39

Da vas pitam ako neko zna, mislim da @Aca zna odgovor, pitanje je sljedece : Hocemo li mi imati kakvih para od ovih nasim omladinaca sto igraju za Olimpic, tj Rijad Pljevljak i ovaj Durak. Po onom sto je Aco prico trebo bi nam Olimpic isplatiti oko 200.000-250.000 KM, naravno ako su potpisali profesionalne ugovore a ja msm da jesu.

Pa eto Aco daj odgovor 'vamo :P
Razumijes ti mene burazere moj :)

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 21 jun 2012, 14:42

Durak je prvo otišao negdje vani čini mi se, a Pljevljak je igrao u nekom niželigašu, tako da mislim da nemamo ništa para od Olimpica

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 21 jun 2012, 14:44

Sto se tice Goldžija ovo je moje misljenje: Ako mozemo potpisat trajni ugovor sa Antolovicem potpisat obavezno na 3 god, naravno ako ima slobodne papire, a ako ne dovest ga na posudbu na jednu sezonu, jer on jednu sezonu ce braniti a odlican je golman ( za nase uslove) a bas za tu godinu ce Bukvic jos malo stasat u pravog golmana i msm da ce imat dovoljno godina da cemo mi moci potpisat ugovor sa njim, a da necemo morati placati nista Olimpicu i V. Bosni, mislim da je granica 23 god kolko ja znam ( @Aco potvrdi! :D ) i onda potpisemo sa Bukicem 3 god i onda ga tusnemo za pola Milke eurica :P
Razumijes ti mene burazere moj :)

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 21 jun 2012, 15:02

Samo ne Givova, pogledajte ovo:

slika

Macron plz :D
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 21 jun 2012, 15:06

Cincinnatus je napisao/la:Samo ne Givova, pogledajte ovo:

slika

Hahahahaha kakav kič, strašno :D :D
Volim te Zeljo!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 21 jun 2012, 15:15

avlami97 je napisao/la:Antolović ima sve predispozicije da postane odličan, ma ekstra golman. Da li će se to i ostvariti, teško je odgovoriti. Visok 1,95 m; godina rođenja 1989. Iza sebe ima odličnih odbrana u HNL, nešto međunarodnog iskustva i sigurno jedno 10ak godina karijere na golu nekog kluba.

Zbog svega navedenog volio bih kada bi Antolović postao naš golman, al' ono za posve. Znam da je teško to realizovati, ali bi sigurno imali goldžiju za budućnost.
Da, za Želju bi bilo odlično da bar dvje godine ostane, sve ovisi o lovi, ima reprezentativnih ambicija, sigurno je bolji golman od Kelave, kojem je cijeli život bio rezerva jer je Mamićev.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 21 jun 2012, 15:26

http://www.givova.it/catalogo/page.html Evo sad i Givovin katalog :D Ima onih prugastih kombinacija, meni omiljenih, na stranicama od 45-50 :D Ubijajte dosadu :D
je li ravno ovo? je li ravno?

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 21 jun 2012, 15:34

aleksandar_veliki je napisao/la:
Luca.Toni je napisao/la:Da vas pitam ako neko zna, mislim da @Aca zna odgovor, pitanje je sljedece : Hocemo li mi imati kakvih para od ovih nasim omladinaca sto igraju za Olimpic, tj Rijad Pljevljak i ovaj Durak. Po onom sto je Aco prico trebo bi nam Olimpic isplatiti oko 200.000-250.000 KM, naravno ako su potpisali profesionalne ugovore a ja msm da jesu.

Pa eto Aco daj odgovor 'vamo :P
Ukoliko im je prvi profesionalni ugovor onda bi trebao imati i naravno ukoliko je isti potpisan prije 23. godine. Cisto sumnjam da i Gracic ne pazi kao i Amar na te stvari. Pa evo, pogledajte do sada, kako su se povecale te cijene, da li je koji klub doveo nekog kvalitetnog mladog igraca iz nekog drugog kluba. Naravno, uvijek tu postoji opcija dogovora klubova, no rijetko koji ce odustati od onog sto mu po zakonu pripada.
zar nije Durak prvo otisao u njemacku pa tamo potpisao ugovor meni se cini da je igrao u drugoj ligi za frajburg mozda grijesim al eto ...

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 21 jun 2012, 15:38

Cincinnatus je napisao/la:Samo ne Givova, pogledajte ovo:

slika

slika

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 21 jun 2012, 18:06

E ovako,što se Antolovića tiče,prvobitno smo htjeli platiti neku odštetu al su poljaci podigli malo ljestvicu,pa će vjerovatno prvo bit posudba pa nadam se i ugovor.
Sutra bi se trebao pojaviti jedan igrač sredine terena,90-to godište,a iz tog kraja nema fule kad je mladi igrač u pitanju :D :D
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 21 jun 2012, 18:38

Oprahnoge je napisao/la:E ovako,što se Antolovića tiče,prvobitno smo htjeli platiti neku odštetu al su poljaci podigli malo ljestvicu,pa će vjerovatno prvo bit posudba pa nadam se i ugovor.
Sutra bi se trebao pojaviti jedan igrač sredine terena,90-to godište,a iz tog kraja nema fule kad je mladi igrač u pitanju :D :D
Brate pokazao si se pouzdanim sto se tice golmana al' ovo ti ne mogu povjerovati da smo mi nekom htjeli nesto platiti pa nasi su se ebavali sa Buducnosti iz Banovica zbog 10000Km.....
Sto se tice igraca tog i ja sam nacuo al' ne mora znaciti da ce doci....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jun 2012, 18:50

Taman u tandemu sa Zolom :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 21 jun 2012, 18:59

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 49,00.html" onclick="window.open(this.href);return false; opa
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Paromlinac, WeekendOffender i 40 gostiju.