Nije Husref imao 7 bodova ..Green XXL je napisao/la:Ja baš i neznam razlog zašto je otjeran, ali znam da nije imao loše rezultate, mislim nisu nešto ni sjajni al eto, solidni rezultati, 7 bodova, tekma manje!
Olimpik Sarajevo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: Olimpik Sarajevo
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Imali su vrhunske pripreme a igraci dosta fizicki nespremni sto je glavni razlog lose igre.
ok samo sam htio da provjerim, nemam nista protiv husrefaherbion je napisao/la:Husref sigurno nije taj tip i nije istina a otjeran jer nije odradio pripreme kvalitetno i sukobi sa igracima.CLS je napisao/la:e fakat sam cuo pa sad ne znam jel tacno nisam toliko upucen oko olimpika al navodno husref je drmnuo pare na tranferima navodno ko god mu je platio taj je i dosao jel sad to raja prica ili je fakat tako ne znam al eto mozda neko i zna
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Da su imali vrhunske pripreme, igraci ne bi bili fizicki nespremni, naprotiv.herbion je napisao/la:Imali su vrhunske pripreme a igraci dosta fizicki nespremni sto je glavni razlog lose igre.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Izdvoji 4 marke za malu baklju i kupite tri takve,vas je deset!!Ja ne navijam za Zelju neg za SarajvoGreen XXL je napisao/la:Sredi da nam TM87 da makar 10 bakljinane58 je napisao/la:Gledao sam vase komentare i ovi sto navijaju za Olimpik,skupite se na sjever i navijajte.Kupite baklje i to vam je to!!!
Olimpik (Sarajevo) - Radnik (Lipnica) 1-1 POLUVRIJEME 

2-1
bolji od vas
bolji od vas

Olimpik-Radnik L 4:2 Svaka cast deranje guzova!
Olimpik se nastavlja pojacavati sa igracima.Ocekuje se dolazak novog reprezentativnog stopera a i ocekuje se rasplet oko Visce.Ekipi se prikljucio i Muamer Kurto pod uslovom da ga ne vodi njegov dosadasnji menadjer.
spavas li ti ikad?????
covjece..3 dana si tu a imas postova kao i ja
polako gdje ti se zuri 
covjece..3 dana si tu a imas postova kao i ja

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Ko da je Dzeko,a ne da igra u BiH,u nasoj smjesnoj liziherbion je napisao/la:Olimpik se nastavlja pojacavati sa igracima.Ocekuje se dolazak novog reprezentativnog stopera a i ocekuje se rasplet oko Visce.Ekipi se prikljucio i Muamer Kurto pod uslovom da ga ne vodi njegov dosadasnji menadjer.

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
cestitke olimpiku na postenoj pobjedi svaka cast
cestitke i od mene iskreno iznenadjenje poslije onakve utakmice na grbavice 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
cestitke od srca na pobjedi
-
- Kontakt:
I ja da cestitam,,samo onaj petica je retard zivi..ono je nenormalno kolko se valja..a o onom debilu Suljevicu sam na nasoj temi sve reko 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Polako ali sigurno Olimpik se penje ka vrhu Pl-a, realno, tamo mu je i mesto.
Bravo Vukovi, bravo Glavas!!!
Oderite Sarajevo iz zaostale tekme i mirna Bosna. Sretno u nastavku.
Bravo Vukovi, bravo Glavas!!!
Oderite Sarajevo iz zaostale tekme i mirna Bosna. Sretno u nastavku.
- Samo Zeljo
- Kontakt:
daj ba koje malobrojne i nema ihGreen XXL je napisao/la:Izgleda da Glavaš stvarno ozbiljno se prihvatio posla u Olimpiku, bilo je i vrijeme da Olimpik obraduje svoje malobrojne navijače pobledom u gostima, čestitke igračima, čestitke Glavašu i ostalim članovima uprave. SVAKA ČAST. Volim te Olimpiče

i neznam fkt sto gracic ne plati grupici...ono je bezveze onako bolje im je kad idu u goste

Green XXL je napisao/la:Ma Olimpik je imao ozbiljne navijače, ako ovako nastavi, imat će brojnije navijače od nekog Premierligaša!
MOŽE IMATI GLEDAOCE A PROĆE DOSTA SEZONA DOK BUDE IMAO NAVIJAČE
SAFET SUŠIĆ
Izvini jarane ali Olimpik nikada nije imao navijače, a pogotovo ne neku ozbiljniju i organizovanu navijačku grupu. Sve što je Olimpik imao je u pojedinim trenucima uspjeha publiku od maksimalno 1000 ljudi.
Nemoj me pogrešno shvatiti, ja sam samo realan i ne mrzim Olimpik. Iako navijam za Želju drago mi je kad vukovi pobjede, čak sam i bio na onoj utakmici protiv Leotara i platio tih **** 5km za ulaz. Kažeš kako Everton ima navijače pored Liverpoola? Pa Everton je stariji klub od Liverpoola i tada je bio mnogo uspješniji od svojih rivala, ali razlika u godinama između ova dva kluba i nije velika pa nije ni čudo što u milionskom gradu poput Liverpoola mogu napuniti svoje stadione koji primaju 40 i kusur hiljada gledaoca. Ista stvar je i u beogradu, a ovdje je situacija malo drugačija. Kako da očekuješ da klub koji je nastao 1993 ima neke navijače kada je do tada tradicija "Vječitog derbija" bila stara skoro 50 godina. Sarajevo i Željo su afirmirani klubovi sa tradicijom, hiljade velikih utakmica, evropskih nastupa i uspjeha su iza njih i logično je da neko ko prati fudbal u Sarajevu (pa i šire) da se opredjeljuje za plavo ili bordo. Eto zbog čega Olimpik nema i ne može imati navijači, ali nemoj se sekirati, imaće ih Olimpik nekad, to je klub koji se još uvijek stvara, tek je sad kako treba počeo sa radom (ipak je više od 95% ljudi na ovom forumu starije od olimpika).
Olimpik ima budućnost, napreduju ali da bi imali zagarantovan uspjeh moraju prestati biti opštinski klub i prestati biti privatna prćija Nijaza Gracića. Iako klub nije njegovo vlasništvo on se tako ponaša, otjera 15 igrača koji su izborili povratak među najbolje i umjesto njih dovede neke protuhe većinom iz srbije.
I ne znam šta se neko ima žaliti na rezultate Olimpika u ovih 7 kola. Uz utakmicu manje imaju bodova ko Željo i 2 boda više od Sarajeva koje ima također tu utakmicu manje upravo sa Olimpikom. Preglupo ih je bilo najavljivati kao borce za titulu, jer ipak kada se uđe u najjaču ligu u državi onda se prvo gleda opstanak.
Karte - pa mogle bi koju marku biti jeftinije i nadam se da hoće kad se vrate na Otoku, jer klubu treba sad para da plati najam za Grbavicu.
sretno vukovi
Nemoj me pogrešno shvatiti, ja sam samo realan i ne mrzim Olimpik. Iako navijam za Želju drago mi je kad vukovi pobjede, čak sam i bio na onoj utakmici protiv Leotara i platio tih **** 5km za ulaz. Kažeš kako Everton ima navijače pored Liverpoola? Pa Everton je stariji klub od Liverpoola i tada je bio mnogo uspješniji od svojih rivala, ali razlika u godinama između ova dva kluba i nije velika pa nije ni čudo što u milionskom gradu poput Liverpoola mogu napuniti svoje stadione koji primaju 40 i kusur hiljada gledaoca. Ista stvar je i u beogradu, a ovdje je situacija malo drugačija. Kako da očekuješ da klub koji je nastao 1993 ima neke navijače kada je do tada tradicija "Vječitog derbija" bila stara skoro 50 godina. Sarajevo i Željo su afirmirani klubovi sa tradicijom, hiljade velikih utakmica, evropskih nastupa i uspjeha su iza njih i logično je da neko ko prati fudbal u Sarajevu (pa i šire) da se opredjeljuje za plavo ili bordo. Eto zbog čega Olimpik nema i ne može imati navijači, ali nemoj se sekirati, imaće ih Olimpik nekad, to je klub koji se još uvijek stvara, tek je sad kako treba počeo sa radom (ipak je više od 95% ljudi na ovom forumu starije od olimpika).
Olimpik ima budućnost, napreduju ali da bi imali zagarantovan uspjeh moraju prestati biti opštinski klub i prestati biti privatna prćija Nijaza Gracića. Iako klub nije njegovo vlasništvo on se tako ponaša, otjera 15 igrača koji su izborili povratak među najbolje i umjesto njih dovede neke protuhe većinom iz srbije.
I ne znam šta se neko ima žaliti na rezultate Olimpika u ovih 7 kola. Uz utakmicu manje imaju bodova ko Željo i 2 boda više od Sarajeva koje ima također tu utakmicu manje upravo sa Olimpikom. Preglupo ih je bilo najavljivati kao borce za titulu, jer ipak kada se uđe u najjaču ligu u državi onda se prvo gleda opstanak.
Karte - pa mogle bi koju marku biti jeftinije i nadam se da hoće kad se vrate na Otoku, jer klubu treba sad para da plati najam za Grbavicu.
sretno vukovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.