Abs on a skinny guy is like a fat girl with big boobs.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
posalji to pitanje u one teen casopise i cekaj odgovorjasmin10 je napisao/la:imam 64 kilaa visok sam 1.84
znaci jedno 10-15 kila mi treba
kako najlakse da se udebljam ?
Pa znam ja i sam da nemam dovoljno kila, ali ipak se nadam da cu uspjeti nabaciti par 10-15 kg, a ako te bas zanima kako izgledam, evo licim malo na ovog likaanonimni je napisao/la:brate, ja jesam cijeli dan ovdje, al' nemam šta da radimnekad sam i ja bio kao i ti i znam kako ti je, mada me opet čudi da sa 16-17 godina možeš imati tolišno kila i fakat me zanima na šta to liči, i šta, ja trebam da šutim, da ne govorim da si neuhranjen kad jesi (sigurno) ? to mi nikad neće biti jasno, a i ovih zadnjih 10-ak postova (i moji i tvoji itd.) su spam jer postoji tema o ishrani
Unica_Liverpool_ je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ček' ba, je li svaka vježba po osam minuta, ili?
ne nego za 8 minuta dnevno mozes dobiti mišiće naravno ne nakon prvog dana ..nego 8 minuta po 8 pa da vidiš za jedno mjesec rezultataUnica_Liverpool_ je napisao/la:Izvini brate, ako bi mogao to preko pp da ga pitaš.
haha43 kile
e buraz dje si ti rob?
evo oduzmi od mojih 90 kol'ko hoćeš
Nego neko napisa da ima 43 kile,kontam jede 2 puta u sedmici ba
![]()
![]()
pardon,nije 43 nego 46,velika razlika
Ma i ne trebaju mi plocice,ja ove sto znam ne pale se na to,a mislim i vecina njihAmoxicillin je napisao/la:
hahaha ma znamnjemu i govorim hahaah
a valjda cu dobit' nekad ove plocice
**** ih nemam ih jos
hahaha onaj fini stomačić ko jastučić
je*eš curu kojoj je trbušni mišić važniji od onog šta osjećašEmir ZENICA je napisao/la:Ma i ne trebaju mi plocice,ja ove sto znam ne pale se na to,a mislim i vecina njihAmoxicillin je napisao/la:
hahaha ma znamnjemu i govorim hahaah
a valjda cu dobit' nekad ove plocice
**** ih nemam ih jos
hahaha onaj fini stomačić ko jastučić
U mene je jastuk ,nije jastucic
![]()
![]()
brate to ti je cisto gubljenje vode. To ti sve vratis jednom casom vodeEmir ZENICA je napisao/la:Jarane pa samo ja ovdje nemam plocice![]()
![]()
Trcanje ujutro sa folijom oko stomaka.Jarane strahota koliko "pari"![]()
![]()
Al dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.