p.s. šta ti znači OT

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
decko ocigledno ne zivi u BiH i on se predstavlja kao Bosnier, Bosnian... nece rec' hezegovinian.. pojam bosanac njemu oznacava pripadnost drzavi, a ne geografskom podrucju.tepsija je napisao/la:Nećemo ništa ovako dobiti,samo ćemo zaspamati ovu temu...
Evo da si bosanac iz Bosanskog Novog npr. pa bi te donekle razumio,ovako,vjeruj mi ne razumijem.
Prošetaj malo Mostarom,upitaj ljude,javi mi rezultate.
Evo ja ću otvoriti jednu anketu na forumu,da vidimo šta ljudi misle.
to ti znaci Off Topic druze. Da nije vezano s temomzizu1991 je napisao/la:Ajd nije bitno, al drago mi je da imamo takvog golmana u repki kao što je on, svaka mu čast
p.s. šta ti znači OTozbiljno
noah je napisao/la:[
kao hercegovac se slazem sa tepsijom ali ja mislim da je zizu htio da kaze da u inozemstvu smo svi "bosanci".
Ma kakav Hasagic. Covjek ima ogromne probleme sa ledjima, a Begovic je svakako za klasu bolji. Neka Kenana kao drugog golmana ako je zdrav, ali mislim da nema sumnje ko je prvi izbor.Bosanac225 je napisao/la:Koliko znam hasagic je povrijedjen pa nije pozivan za repku. Bas me zanima sta ce pape odluciti, koga staviti za prvog golmana. Mislim da je doslo vrijeme za begovica, ali opet, pape je uvijek govorio da je hasagic bolji radi iskustva. I nije da nije mnogo puta spasio pa i penala se na branio, al eto, vidjet cemo.
Begović,bez dileme !Ja sam nekako siguran da nam ne bi dali gol ni Irci a bogami ni Sombrerosi,samo da namCartman je napisao/la:Ma kakav Hasagic. Covjek ima ogromne probleme sa ledjima, a Begovic je svakako za klasu bolji. Neka Kenana kao drugog golmana ako je zdrav, ali mislim da nema sumnje ko je prvi izbor.Bosanac225 je napisao/la:Koliko znam hasagic je povrijedjen pa nije pozivan za repku. Bas me zanima sta ce pape odluciti, koga staviti za prvog golmana. Mislim da je doslo vrijeme za begovica, ali opet, pape je uvijek govorio da je hasagic bolji radi iskustva. I nije da nije mnogo puta spasio pa i penala se na branio, al eto, vidjet cemo.
Nije ovo opravdanje, za 2 godine necemo vise imati ni Spahica ni Papca u timu jer su im ovo zadnje kvalifikacije.molotovljev je napisao/la: Ja sam nekako siguran da nam ne bi dali gol ni Irci a bogami ni Sombrerosi,samo da nam
je odbrana kompletna,tj.da su igrali Spaha i Papac.
molotovljev je napisao/la:
Nije ovo opravdanje, za 2 godine necemo vise imati ni Spahica ni Papca u timu jer su im ovo zadnje kvalifikacije.
Teleci Pogled treba uigravati ekipu i zvati nove stopere u koje se mozemo pouzdati.
brzitesanj je napisao/la:Sretan rođendan našem Zmaju
Cehoslovacka ,kad si na moru u Zaostrogu ili igras protiv njih vazda se kazalo za njih Ceh ili Cehinje.tepsija je napisao/la:Ne bih da odemo daleko,u neku politiku ali bosanac iz Mostara mi djeluje presmiješno.
Ja ga još nisam upoznao,eto jesam tebe