Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 jun 2012, 17:10

Za ove mrsave i ultra-mrsave, odmah da razjasnimo :

Abs on a skinny guy is like a fat girl with big boobs. :P
...Život za Široki...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 jun 2012, 17:14

malo nas je, al nas ima :lol:

jedan jaran mi je dao dobar savjet za debljanje (al jos to nisam poceo upraznjavat, jbg cigare mi sve jebu)....ujutro, prije dorucka, uzmi samljevenih oraha i meda, pomijesaj i pojedi to (kako mi kazemo, na ćesrce :lol: ) i onda popij casu mlijeka i onda tek doruckuj i naravno dalje ide rucak, vecera itd...al ovo jedi samo prije dorucka...moze se dobit po 5-6 kila mjesecno...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 jun 2012, 17:15

ne košta me ništa da probam :)
hvala na ideji :mrgreen: ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 jun 2012, 17:17

naravno...i mozes recimo tu dodati ako zelis i jednu bananu u tu smjesu...i ta smjesa ti je puna proteina...prirodna hemija...

ja se jos nisam nakanio da krenem s tim :mrgreen:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 jun 2012, 17:17

imam 64 kila :( a visok sam 1.84 :) znaci jedno 10-15 kila mi treba :mrgreen: kako najlakse da se udebljam ? :mrgreen:

aJdin95
Kontakt:

Post Postao/la aJdin95 » 20 jun 2012, 17:18

Najlakse je sjediti ispred monitora i ismijavati druge.Jbg,i ja bih volio da sam deblji,ali nisam, sta bi ja sad trebao?? koliko ljudi dnevno vidim s nekim nedostatkom, pa im se ne smijem i ne zezam se na njihov racun.Nitko nije savrsen, pa tako ni ja, ako imate kakav korisan savjet, hvala, ako nemate ne morate komentarisati.Ali ipak koliko sam primjetio otkad pratim ovaj forum vas dvojica(emir i anonimni) ste skoro cijeli dan aktivni ovdje i vazno vam je nabiti postove pa makar to znacilo da morate ismijavati nekog forumasa kojeg u zivotu niste vidjeli a vjerovatno ni necete.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 jun 2012, 17:24

brate, ja jesam cijeli dan ovdje, al' nemam šta da radim :D nekad sam i ja bio kao i ti i znam kako ti je, mada me opet čudi da sa 16-17 godina možeš imati tolišno kila i fakat me zanima na šta to liči, i šta, ja trebam da šutim, da ne govorim da si neuhranjen kad jesi (sigurno) ? to mi nikad neće biti jasno, a i ovih zadnjih 10-ak postova (i moji i tvoji itd.) su spam jer postoji tema o ishrani ;)

Kapiten Blue Traina

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 20 jun 2012, 17:30

Obim ruke 41 cm :D

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 jun 2012, 17:31

jasmin10 je napisao/la:imam 64 kila :( a visok sam 1.84 :) znaci jedno 10-15 kila mi treba :mrgreen: kako najlakse da se udebljam ? :mrgreen:
posalji to pitanje u one teen casopise i cekaj odgovor :lol: :lol:

ozb ti kazem, koristi ovo sto sam iznad naveo, obilno doruckuj jer je dorucak jedan od najvaznijih obroka, i navecer se najedi ko tele pred spavanje i to je to :mrgreen: naravno, ne izostavljaj rucak, jedi slatkise itd...msm, ne znam sto ti ja dajem savjete ( :mrgreen: ), al od tog bi trebalo biti koristi...samo nemoj hemiju uzimat...ja sam koristio gainer, popravio ruke, malo se udebljao i tako to, i nisam par puta otisao u teretanu, k'o da me je neko iglom ispuh'o :oops: :lol: sad ce se naravno naci neki strucnjak koji ce hemiju braniti, al meni je dovoljan moj primjer, tako da, ni silvester stallone me ne moze ubijediti da je hemija prava stvar :mrgreen: bolje za te pare kupi teglu meda, oraha i banana i to je to...

samo da je meni bacit cigare, davno bi ja zapoceo s ovim :mrgreen:

aJdin95
Kontakt:

Post Postao/la aJdin95 » 20 jun 2012, 17:40

anonimni je napisao/la:brate, ja jesam cijeli dan ovdje, al' nemam šta da radim :D nekad sam i ja bio kao i ti i znam kako ti je, mada me opet čudi da sa 16-17 godina možeš imati tolišno kila i fakat me zanima na šta to liči, i šta, ja trebam da šutim, da ne govorim da si neuhranjen kad jesi (sigurno) ? to mi nikad neće biti jasno, a i ovih zadnjih 10-ak postova (i moji i tvoji itd.) su spam jer postoji tema o ishrani ;)
Pa znam ja i sam da nemam dovoljno kila, ali ipak se nadam da cu uspjeti nabaciti par 10-15 kg, a ako te bas zanima kako izgledam, evo licim malo na ovog lika :) , samo sto ja ne pusim:

slika

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 jun 2012, 17:48

sad smo valjda na istoj talasnoj dužini :lol: ;)

Kapiten Blue Traina

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 20 jun 2012, 18:19

[youtube][/youtube]

Ček' ba, je li svaka vježba po osam minuta, ili?

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 20 jun 2012, 18:22

Jarane pa samo ja ovdje nemam plocice :lol: :lol:

Trcanje ujutro sa folijom oko stomaka.Jarane strahota koliko "pari" :lol: :lol:
Al dobro je ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 jun 2012, 18:23

Emire iz kojeg si djela Zenice ako smijem znat ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 20 jun 2012, 18:26

Izvini brate, ako bi mogao to preko pp da ga pitaš.

Unica_Liverpool_ je napisao/la:[youtube][/youtube]

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 20 jun 2012, 19:06

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Izvini brate, ako bi mogao to preko pp da ga pitaš.

Unica_Liverpool_ je napisao/la:[youtube][/youtube]

ne nego za 8 minuta dnevno mozes dobiti mišiće naravno ne nakon prvog dana ..nego 8 minuta po 8 pa da vidiš za jedno mjesec rezultata :)
Emir ZENICA je napisao/la:
Amoxicillin je napisao/la:
haha :D 43 kile :D e buraz dje si ti rob? :D evo oduzmi od mojih 90 kol'ko hoćeš :D
Nisam ja ,neam ja 43 ja imam ured kao i ti :lol: Nego neko napisa da ima 43 kile,kontam jede 2 puta u sedmici ba :lol: :lol: :lol:

pardon,nije 43 nego 46,velika razlika :lol:
hahaha ma znam :D njemu i govorim hahaah :D a valjda cu dobit' nekad ove plocice :D **** ih nemam ih jos :D hahaha onaj fini stomačić ko jastučić :D
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 20 jun 2012, 19:13

hahaha ma znam :D njemu i govorim hahaah :D a valjda cu dobit' nekad ove plocice :D **** ih nemam ih jos :D hahaha onaj fini stomačić ko jastučić :D
Ma i ne trebaju mi plocice,ja ove sto znam ne pale se na to,a mislim i vecina njih :lol: U mene je jastuk ,nije jastucic :lol: :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 20 jun 2012, 19:54

Emir ZENICA je napisao/la:
Ma i ne trebaju mi plocice,ja ove sto znam ne pale se na to,a mislim i vecina njih :lol: U mene je jastuk ,nije jastucic :lol: :lol: :lol:
je*eš curu kojoj je trbušni mišić važniji od onog šta osjećaš :)
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 jun 2012, 21:40

Emir ZENICA je napisao/la:Jarane pa samo ja ovdje nemam plocice :lol: :lol:

Trcanje ujutro sa folijom oko stomaka.Jarane strahota koliko "pari" :lol: :lol:
Al dobro je ;)
brate to ti je cisto gubljenje vode. To ti sve vratis jednom casom vode :)

I opet vidim da je pocela rasprava oko "plocica". Na to vam se loze samo adolescentice koje su jedino zaljubljene u filmske junake :D Prava djevojka najvise voli prsa i ruke ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 20 jun 2012, 22:38

Ljudi, može li mi neko reći, koje su sprave najbolje npr. za pločice, za mišiće na rukama itd...

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.