FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 20 jun 2012, 17:23

@pile
Vidi pašice,bez obzira to sto navijamo za dva razlicita kluba,za dva ljuta gradska rivala,postoji nesto sto se zove
postovanje..fakat,ovo ti iskreno kazem,smatrao sam te ozbiljnim covjekom,neko ko zna nesto o fudbalu.
neko ko voli fudbal,neko koga mnogi postuju..da neduzim,svrstavao sam te u sam vrh ovog foruma..znaci,
bio si u nivou bokaća,čamca,van bastena...
ali,oko moje lijepo,nakon ovog klipa i tvog danasnjeg nastupa...pao si u ocima,ne smatram te ozbiljnim likom..
jednostavno,bez uvrede jarane,odvratan si !
Nemas obraza izviniti se,obrisati klip..vec ulazis u rasprave i kao ti nekoga ocjenjujes..ma bjezi ba.Bahato !

O administraciji ne treba trositi rijeci,svima je jasno da ovaj forum sve vise lici na neku krcmu u vukojebini.
F.K.SARAJEVO

High

Post Postao/la High » 20 jun 2012, 17:33

Ja ne znam zašto se zamarate ovim provokacijama, pa samo lagani ignore opaliti, to je to. Shvatiš da pojedinci nisu vrijedni da tipkaš pola minute, a ne nešto više. Ima nas dovoljno ovdje, možemo sami održavati temu, drugi ne trebaju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 20 jun 2012, 17:40

" onclick="window.open(this.href);return false;
Bojan Bozovic..... Da nam je njega kako dovesti,davno se on spominjao da bi mogao doci, sad makar na posudbu ili nesto tako bilo bi ekstra,igro je u Belgiji pa je otisao negdje ja mislim da je sad na posudbi u nekom klubu..

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 jun 2012, 17:56

High je napisao/la:Ja ne znam zašto se zamarate ovim provokacijama, pa samo lagani ignore opaliti, to je to. Shvatiš da pojedinci nisu vrijedni da tipkaš pola minute, a ne nešto više. Ima nas dovoljno ovdje, možemo sami održavati temu, drugi ne trebaju.
Zasto se zamaram? Vjerovatno postoje razlozi,samo sto ne bih o tome.
Sto se tice odrzavanje teme,to je nemoguce u ovom trenutku,jer nemamo moderatora koji bi ako nista
brisao postove.
Ovde i ako bi htjeo da diskutujes sa navijacem fcs,prosto je nemoguce paralelno razmjeniti misljenje
sa bordo bratom i laktati se sa komsijom...ako pokusas reci da nije interesantan,dobit ces diplomatski odg.

"pravila foruma" :lol:
F.K.SARAJEVO

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 20 jun 2012, 18:08

zna li neko zasto Adi nije branio jucer :?:
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 20 jun 2012, 18:11

rimaa je napisao/la:
Bojan Bozovic..... Da nam je njega kako dovesti,davno se on spominjao da bi mogao doci, sad makar na posudbu ili nesto tako bilo bi ekstra,igro je u Belgiji pa je otisao negdje ja mislim da je sad na posudbi u nekom klubu..
On igra ja mislim u Austrij i kosta negdje oko 200.000 eura.
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 20 jun 2012, 18:13

mikimaus je napisao/la:zna li neko zasto Adi nije branio jucer :?:
Vjerovatno ga Jovic cuva od nedo bog kakve povrede ja mislim da ce na pripremam branit samo ovi mladi golmani i novi abidhodzic vjerovatno adilovic ima tamo neke specijalne treninge

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 20 jun 2012, 18:19

Ja se nadam da cemo u ligi odnosno novoj sezoni igrati dobro i konacno boriti se sa komsijama za titulu. :D ;)
PS. Zarko Karamatic je prejak igrac... ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jun 2012, 19:06

Zajebite pricu Coma juce zabio :mrgreen: :mrgreen:

Jel ovo neki novi dizajn dresa? tek sam sad usao na net pa vidim na ovom klipu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 20 jun 2012, 19:09

miky_hz je napisao/la:Zajebite pricu Coma juce zabio :mrgreen: :mrgreen:

Zato je danas vrijeme varljivo i tesko :lol:
Sto se tice dresa ja mislim da jest ali nisam ti siguran ja nesto. 8-)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 20 jun 2012, 19:22

RedDevilS je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Zajebite pricu Coma juce zabio :mrgreen: :mrgreen:

Zato je danas vrijeme varljivo i tesko :lol:
Sto se tice dresa ja mislim da jest ali nisam ti siguran ja nesto. 8-)
Nije nesto ako je novi dizajn :|

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 20 jun 2012, 19:24

Dresovi su katastrofa u najmanju ruku. tj. boja ova neka nedefinisana.

Već dvije sezone nosimo crvene dresove, što je neprihvatljivo... Fkt nevjerovatno... :roll:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 20 jun 2012, 19:54

Trebali bi napraviti bordo dresove i ostati pri toj boji a ne neke crvene.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 20 jun 2012, 19:58

Sta je sa vama ljudi jeste li normalni?
Trazi se najmanja stvar da se pametuje. Eto dresovi igraju pa nevalja boja.

Citam i komentare o utakmici i 6 komada. Pa se onda dobro zapitam da li vi imate pojma o nogometu. Neko rece da je golman kriv za 3 gola... a golman nije kriv ni za jedan malo se u obzir treba uzeti neiskustvo kod 5. gola ali njegov je igrac pucao na svoj go i pogodio precku prvo.

Odbrana je troma, spora, nezainteresovana. Svi golovi su primljeni zbog tromosti. Sto je fala Bogu izljeciv sindrom. Ali izjava Jovica da se nece raditi standardne kondicione pripreme je najveci idiotluk ikada. Ne moze se forma i kondicija tempirati kroz utakmice. Jovic je izgleda zaboravio da su mu igraci prosle godine poslije 70. minute padali po terenima i grcili se. A s.c.s.po.rt je Saidov gol opisao ovako: nakon sto je nanizao 3 igraca??? Nebitno ali koliko su ozbiljni sportski mediji ni ne cudi me koliko su forumasi zaostali da ne kazem glupi.

Od 6 golova 5 primljeno na tromost jedan na neozbiljnost. Da li je bilo penala nebitno. Po meni nije ali opet nebitno. Zanimljiv je ovo tim sa par finih igraca. Sa veoma zanimljivom sredinom ali trebalo bi odnekuda jos izmisliti jednog dobrog napadaca tipa Skoro. Primiti 6 jeste sramota ali nije bauk. Samo se svi moraju uozbiljiti. Ali ako igracki ostane ovako titula je pojam a ne realnost jer Siroki i Borac imaju dosta jace timove. O Zelji se zna nista se nije mijenjalo.

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 20 jun 2012, 20:12

PL BiH -1 je napisao/la:Sta je sa vama ljudi jeste li normalni?
Trazi se najmanja stvar da se pametuje. Eto dresovi igraju pa nevalja boja.

Citam i komentare o utakmici i 6 komada. Pa se onda dobro zapitam da li vi imate pojma o nogometu. Neko rece da je golman kriv za 3 gola... a golman nije kriv ni za jedan malo se u obzir treba uzeti neiskustvo kod 5. gola ali njegov je igrac pucao na svoj go i pogodio precku prvo.

Odbrana je troma, spora, nezainteresovana. Svi golovi su primljeni zbog tromosti. Sto je fala Bogu izljeciv sindrom. Ali izjava Jovica da se nece raditi standardne kondicione pripreme je najveci idiotluk ikada. Ne moze se forma i kondicija tempirati kroz utakmice. Jovic je izgleda zaboravio da su mu igraci prosle godine poslije 70. minute padali po terenima i grcili se. A s.c.s.po.rt je Saidov gol opisao ovako: nakon sto je nanizao 3 igraca??? Nebitno ali koliko su ozbiljni sportski mediji ni ne cudi me koliko su forumasi zaostali da ne kazem glupi.

Od 6 golova 5 primljeno na tromost jedan na neozbiljnost. Da li je bilo penala nebitno. Po meni nije ali opet nebitno. Zanimljiv je ovo tim sa par finih igraca. Sa veoma zanimljivom sredinom ali trebalo bi odnekuda jos izmisliti jednog dobrog napadaca tipa Skoro. Primiti 6 jeste sramota ali nije bauk. Samo se svi moraju uozbiljiti. Ali ako igracki ostane ovako titula je pojam a ne realnost jer Siroki i Borac imaju dosta jace timove. O Zelji se zna nista se nije mijenjalo.
1.Sta si ti nasao sada tu pametovati ovo je bila obicna prijateljska utakmica normalno da ce igrati opustenije nece se trositi ko da igraju protiv atletica.
2.Said je majstor i jeste dao dobar gol.
3.Dresovi nisu bitni ali smo ih spomenuli jer je jedan momak tu pitao jesuli to novi dresovi lik ima pravo znati.
4.Sirokom ce do kraja sezone otici jos najmaje 2-3 igraca al i pored toga ce imati dobru ekipu ali oslabljenu.
5.Zeljo ce vjerovatno dovesti do pocetka mozda jos kojeg igraca jer ih je bilo nekoliko na probi.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 20 jun 2012, 20:14

Ti ono onako samo neka se nesto napise...

5 stavki a nista ne rece :oops:

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 20 jun 2012, 20:21

PL BiH -1 je napisao/la:Ti ono onako samo neka se nesto napise...

Uglavnom kako mozes komentarisati formu igraca u prijateljskoj utakmici kada znas da su te utakmice nebitne i ne pokazuju nista do pocetka sezone.Znas dobro da je Sarajevo kada igra u Europske utakmice potpuno drugi tim nego u ligaskim utakmicama stim ovi treninzi i jesu da se uvide greske i pobaljsa igra a ti ih brate ocrni haos.
Al aj samo neka se nesto pise.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 20 jun 2012, 20:59

PL BiH - 1 @ Jedan realan i dobar komentar ove ekipe Sarajeva,troma odbrana i nedostatak dobrog spica,to je i moje misljenje o trenutnoj situaciji s igrackim kadrom kod F.K.Sarajevo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 20 jun 2012, 21:04

nedzad95 je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Ti ono onako samo neka se nesto napise...

Uglavnom kako mozes komentarisati formu igraca u prijateljskoj utakmici kada znas da su te utakmice nebitne i ne pokazuju nista do pocetka sezone.Znas dobro da je Sarajevo kada igra u Europske utakmice potpuno drugi tim nego u ligaskim utakmicama stim ovi treninzi i jesu da se uvide greske i pobaljsa igra a ti ih brate ocrni haos.
Al aj samo neka se nesto pise.
Mislim da si ti pokazao svoje znanje o fudbalu sa ovom izjavom:
nedzad95 je napisao/la:
mikimaus je napisao/la:zna li neko zasto Adi nije branio jucer :?:
Vjerovatno ga Jovic cuva od nedo bog kakve povrede ja mislim da ce na pripremam branit samo ovi mladi golmani i novi abidhodzic vjerovatno adilovic ima tamo neke specijalne treninge
Inače slažem se postom od PL BiH -1, samo bi ja prije rekao da treći go ide na dušu golmana nego peti. Prvi, četvrti i šesti su 100% krivica odbrane. Inače kao što sm već napisao ovo je pripremna utakmica i rezultat je bio u drugom planu, tako da ne vidiš što bi se neko uopšte uzbuđivao zbog toga (ist stvar bi bila i da je Sarajevo pobjedilo). Što se tiče priprema, Željo takođe ne radi bazne pripreme, ali im Osim da plan treniranja na ''raspustu'' i na početku sezone ih testira, i odmah ide uigravanje. Ako je ovo Jović uradio, onda može bez kondicionih priprema, u protivnom, biće svega. I fakat mi nije jasno kako nekog možete pgoglašavati extra igračem nakon jednog gola koji ste vidjeli na klipu.

nedzad95
Kontakt:

Post Postao/la nedzad95 » 20 jun 2012, 21:08

Izvinite molim vas jesam ja rekao da su oni igrali dobro ja sam rekao da se iz ovih utakmica prijateljskih ne moze vidjeti stanje ekipe.
A sto se tice Adilovica i mene interesira zasto nije branio ono je bilo moje misljene al neznam po cemu si ti zakljucio to da sam ja svoje znanje o fudbalu dokazao tom izjavom :?:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Fouzi1, Google Adsense [Bot], Vanja8 i 55 gostiju.