Pa bas tako ja se nadam samo da se necemo obrukat sve preko toga je sreca. Klip je postavljen jer na kraju pise bas ste cudna raja a i prije toga je bilo pisanja tako da nepije vode to.I ne trebam ja korstiti argument nego onaj ko najavljuje titulu ja pitam vec ko zna koji put na osnovu cega evo jedan mi covjek odgovorio da ima osjecaj ali da nije gledao ekipu, meni to smijesno njemu nije, njemu je to ozbiljno. Al opet posteno covjek ima bar neki stav.mma_hz je napisao/la:pusti se te suplje pile...ti si dosao ovdje s klipom onim..nikakav argument nisi koristio..pile87 je napisao/la:Aaaaaa na osnovu osjecaja za ekipu koju nisi gledao e to je vec argument sa kojim se ne mogu nositi.Neoboriv.Alfa_Muzijak je napisao/la:Ne mogu ti reci na osnovu cega titula, posto ih nisam gledo, al imam osjecaj da smo duplo jaci, igracki, nego prosle sezone. Golove koje smo juce primili su sve pocetnicke greske odbrane i golmana. Da je Adi branio skino bi 3-4 ona gola sigurno. Ljudski se je nadati i ne mozes ti doci i pricat nama tu pricu. To odes na forum svojih navijaca i raspravljate o nama. Ovdje ti sigurno niko nece reci upravu si lave
Pravila ovog foruma nalazu da svak moze pisati gdje zeli pa tako i ja pisem ovdje i ne ocekujem da se bilo ko slaze sa mnom, e a drugi je par cipela to sto vi neznate normalno i argumentovano raspravljati...![]()
![]()
ako je to normalno raspravljanje onda si upravu ,mi to ne znamo..![]()
![]()
imamo se pravo nadati...po tvojoj prici ni Zeljo se nema cemu nadati u LP osim mozda manje sramote nego proslih godina jbg..
Moje opste stajaliste je da se vi ponasate kao da ste dali 6 golova a ne primili pa najvljivanje titule.Mogu se sloziti da je pripremna utakmica i nebitna i mene nebi sigurno nasekirala ali opet nevidim povod da neko najvljuje titulu.