Ma treba biti realan, pripreme počele prije 2 dana, prva pripremna utakmica, ljudi koji prvi put igraju zajedno. Uvalili im 6, oni njima 3, nije to strašno. Problem je što Maribor nije mala maca kako se mislilo. Stvar je u tome što ljudi u 80. minuti igraju kao u 5. Fizički su jaki u Pm.bagrcavi je napisao/la:valjda nećemo igrati u setovima protiv njih kao piticepowerplay je napisao/la:Druga postava mnogo lošija od prve, što govori i rezultat. Druga stvar momci su prvi put zajedno odigrali, i to prvo poluvrijeme odlično. Ono što bi mogla biti tuga je što bi ovi janezi mogli razguliti košpe. Zato željvci molite Boga da ih mimoiđete.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U novi boj...
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ma ispadamo iz lige ba...izgubili u prijateljskoj od Maribora...raspad sistema..uprava napolje!!1
Sta vam je ba, neki igraci 4 treninga zajedno odradili nisu.
Bgm smo se obrukali, ma nema nama nista ni od nove sezone sto se tice titule...!samosarajvo je napisao/la:Ma ispadamo iz lige ba...izgubili u prijateljskoj od Maribora...raspad sistema..uprava napolje!!1
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Nema. Ispadamo iz lige. Jel ti srce na mjestu. Ako nemas sta pametno napisat ne znam sto pises ista koji qrac.RedDevilS je napisao/la:Bgm smo se obrukali, ma nema nama nista ni od nove sezone sto se tice titule...!samosarajvo je napisao/la:Ma ispadamo iz lige ba...izgubili u prijateljskoj od Maribora...raspad sistema..uprava napolje!!1
Prva pripremna, haman citav sastav smo promjenili i td. Ja sam zadovoljan sto smo dali 3 gola jacoj ekipi od nase koja vjerujem nije puno mjenjala igracki kadar. Kako vidim po izvjestaju vecina golova sto smo primili su velike greske. Polako ljudi ici ce ovo na bolje!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Pa kakve to ima veze što nisu igrali zajedno nikako. Ako si ljudi pojačanja i bolji od ovih što ste otjerali onda ne bi smjeli primiti šest komada. Pa mislim stvarno ..samosarajvo je napisao/la:Ma ispadamo iz lige ba...izgubili u prijateljskoj od Maribora...raspad sistema..uprava napolje!!1
Potpis!
-
travnicanin
- Kontakt:
zar ti misliš?Aldinn1 je napisao/la:Pa kakve to ima veze što nisu igrali zajedno nikako. Ako si ljudi pojačanja i bolji od ovih što ste otjerali onda ne bi smjeli primiti šest komada. Pa mislim stvarno ..samosarajvo je napisao/la:Ma ispadamo iz lige ba...izgubili u prijateljskoj od Maribora...raspad sistema..uprava napolje!!1
Nadam se jaro moj da si upravu da ovo ide na bolje.Alfa_Muzijak je napisao/la:Nema. Ispadamo iz lige. Jel ti srce na mjestu. Ako nemas sta pametno napisat ne znam sto pises ista koji qrac.RedDevilS je napisao/la:Bgm smo se obrukali, ma nema nama nista ni od nove sezone sto se tice titule...!samosarajvo je napisao/la:Ma ispadamo iz lige ba...izgubili u prijateljskoj od Maribora...raspad sistema..uprava napolje!!1
Prva pripremna, haman citav sastav smo promjenili i td. Ja sam zadovoljan sto smo dali 3 gola jacoj ekipi od nase koja vjerujem nije puno mjenjala igracki kadar. Kako vidim po izvjestaju vecina golova sto smo primili su velike greske. Polako ljudi ici ce ovo na bolje!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Ja stvarno ne znam kako onaj Suljic moze igrati u Sarajevu? Jel njega neko gua u klubu mozda? pa momak ima 60 kila i ima jako sitnu gradju, ne znam sta vi mislite o tome al ja mislim da on konstitucijski nije spreman igrac za Premijer lige a pogotovo kluba kakvo je Sarajevo! Eto volio bi cuti vase misljenje o njemu i dali uopste ima igrac u klubu koji ga moze dostojno zamjeniti? pozz
Aldine, al stvarno, razmisliš li ikad prije nego što nešto napišeš. Reci iskreno?!
U novi boj...
Dajte, čemu panika ? Sigurno da je puno primiti šest golova, ali ovo je pripremna utakmica, pa faktički da su jučer za nas potpisali ovi novi igrači. Nisu imali vremena popričati normalno, a ne snaći se skupa na terenu, biti uigrani. Dali smo tri gola, primili šest, promijenili sastav za oba poluvremena. Ostalo je da se dotjera, to prepuštamo Joviću.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovaj Aldinn1 je najveca sega na forumu, idi druze ba igraj sa drugaricama odbojke, ovdje ispadas budala!Aldinn1 je napisao/la:Pa kakve to ima veze što nisu igrali zajedno nikako. Ako si ljudi pojačanja i bolji od ovih što ste otjerali onda ne bi smjeli primiti šest komada. Pa mislim stvarno ..samosarajvo je napisao/la:Ma ispadamo iz lige ba...izgubili u prijateljskoj od Maribora...raspad sistema..uprava napolje!!1
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Po cemu si ti zakljucio da ga neko gura kad je proslu sezonu bio jedan od boljih u Sarajevu. On "zna lopte" samo mu je problem ta kilaza.Shone je napisao/la:Ja stvarno ne znam kako onaj Suljic moze igrati u Sarajevu? Jel njega neko gua u klubu mozda? pa momak ima 60 kila i ima jako sitnu gradju, ne znam sta vi mislite o tome al ja mislim da on konstitucijski nije spreman igrac za Premijer lige a pogotovo kluba kakvo je Sarajevo! Eto volio bi cuti vase misljenje o njemu i dali uopste ima igrac u klubu koji ga moze dostojno zamjeniti? pozz
Sad kad ima konkurenciju vjerujem da ce dosta napredovat.
Ja i nisam rekao da ga neko gura, samo kazem da mnogi igraci poput njega zbog nedovoljne fizicke spreme a pri tome mislim na misicnu masu, a ne kondicionu, zavrsavaju po nizerazrednim klubovima! Al eto bice mi drago ako ce biti bolji a moje pitanje je bilo dali on ima dostojnu konkurenciju na svojoj poziciji?Alfa_Muzijak je napisao/la:Po cemu si ti zakljucio da ga neko gura kad je proslu sezonu bio jedan od boljih u Sarajevu. On "zna lopte" samo mu je problem ta kilaza.Shone je napisao/la:Ja stvarno ne znam kako onaj Suljic moze igrati u Sarajevu? Jel njega neko gua u klubu mozda? pa momak ima 60 kila i ima jako sitnu gradju, ne znam sta vi mislite o tome al ja mislim da on konstitucijski nije spreman igrac za Premijer lige a pogotovo kluba kakvo je Sarajevo! Eto volio bi cuti vase misljenje o njemu i dali uopste ima igrac u klubu koji ga moze dostojno zamjeniti? pozz
Ovdje fakat sve puno ljudi koji nemaju veze sa životom.
Prvo, ovo je prva pripremna utakmica i rezultat je bio 1000% u drugom planu.
Drugo, u Sarajevo je došlo 6-7 novih igrača i oni se neće uigrati do kraja polusezone.
Treće, smješna je priča prvi tim dobar, a u drugom bili loši zato što je igrao drugi tim (niko ne zna koji je tim igrao za Maribor)
Četvrto, smješno je nekog proglašavati pojačanjem na osnovu jedne tekme, ili još gore jednog gola.
Peto, smješna je priča pojedinaca da je tragedija što se izgubilo (vidi pod 1)
Šesto, fakat mi nije jasno što pojedinci imaju potrebu da se jave samo da bi provocirali (ako nemaš šta pametno reći, radije šuti)
Prvo, ovo je prva pripremna utakmica i rezultat je bio 1000% u drugom planu.
Drugo, u Sarajevo je došlo 6-7 novih igrača i oni se neće uigrati do kraja polusezone.
Treće, smješna je priča prvi tim dobar, a u drugom bili loši zato što je igrao drugi tim (niko ne zna koji je tim igrao za Maribor)
Četvrto, smješno je nekog proglašavati pojačanjem na osnovu jedne tekme, ili još gore jednog gola.
Peto, smješna je priča pojedinaca da je tragedija što se izgubilo (vidi pod 1)
Šesto, fakat mi nije jasno što pojedinci imaju potrebu da se jave samo da bi provocirali (ako nemaš šta pametno reći, radije šuti)
ljudi moram reci malo sam razocaran rezultatom ali kad se malo razmisli da su igrale dvije razlicite postave i dok su nasi imali snage vodili smo 2 1 i po onim komentarima i drzali utakmicu u svojim rukama kasnije smo poceli slabije a drugo poluvrijeme ljudi pa treba bit iskren pa polgedat tim koji je igrao pa dobro je vo zavrsilo a da je ovo bila takmicarska utakmica vjeruj te mi da bi mi janeze dobili...a ovih malih plavih pustite se njih ba to su sve umnoporemeceni likovi sam dokaz da su poremeceni sto mogu navijat za klub poput selje
Samo Sarajevo
Suljic da ti ja kazem kratko je obicni debil!Shone je napisao/la:Ja stvarno ne znam kako onaj Suljic moze igrati u Sarajevu? Jel njega neko gua u klubu mozda? pa momak ima 60 kila i ima jako sitnu gradju, ne znam sta vi mislite o tome al ja mislim da on konstitucijski nije spreman igrac za Premijer lige a pogotovo kluba kakvo je Sarajevo! Eto volio bi cuti vase misljenje o njemu i dali uopste ima igrac u klubu koji ga moze dostojno zamjeniti? pozz
xxxxx-puta ima sansu da suta on fol dribla i onda usere stvar koji papak, eto jarane.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Pa evo dosla su 2-3 krila. Ne mogu ti nista reci kad ih nisam gled'o.Shone je napisao/la:Ja i nisam rekao da ga neko gura, samo kazem da mnogi igraci poput njega zbog nedovoljne fizicke spreme a pri tome mislim na misicnu masu, a ne kondicionu, zavrsavaju po nizerazrednim klubovima! Al eto bice mi drago ako ce biti bolji a moje pitanje je bilo dali on ima dostojnu konkurenciju na svojoj poziciji?Alfa_Muzijak je napisao/la:Po cemu si ti zakljucio da ga neko gura kad je proslu sezonu bio jedan od boljih u Sarajevu. On "zna lopte" samo mu je problem ta kilaza.Shone je napisao/la:Ja stvarno ne znam kako onaj Suljic moze igrati u Sarajevu? Jel njega neko gua u klubu mozda? pa momak ima 60 kila i ima jako sitnu gradju, ne znam sta vi mislite o tome al ja mislim da on konstitucijski nije spreman igrac za Premijer lige a pogotovo kluba kakvo je Sarajevo! Eto volio bi cuti vase misljenje o njemu i dali uopste ima igrac u klubu koji ga moze dostojno zamjeniti? pozz
Al' ga danas Karamatic zavuce.
Pa ista je situacija i sa Mariborom ljudi igrali u drugom sastavu sa igračima koji su došli na probu i opet su uspjeli utrpati šest komada Sarajevu.High je napisao/la:Dajte, čemu panika ? Sigurno da je puno primiti šest golova, ali ovo je pripremna utakmica, pa faktički da su jučer za nas potpisali ovi novi igrači. Nisu imali vremena popričati normalno, a ne snaći se skupa na terenu, biti uigrani. Dali smo tri gola, primili šest, promijenili sastav za oba poluvremena. Ostalo je da se dotjera, to prepuštamo Joviću.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hase se prevrce u grobu 
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Prijateljska ljudi! Sjecam se da su kone svoje prijateljske gubili od Famosa pa su na kraju do titule dosli.
Imam osjecaj da mi imamo vise dusmana sto navijaju za nas nego za kone, il se bar tako predstavljaju.
Imam osjecaj da mi imamo vise dusmana sto navijaju za nas nego za kone, il se bar tako predstavljaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.