GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
@ geronimo
Pa sad, mislim da ne možeš biti tako siguran i govoriti kako je sve već bilo gotovo i da taj gol ne bi puno koristio Englezima. Možda i bi, a možda i ne bi, ni ti, a ni ja ne bi znali šta bi bilo da je gol priznat. Ako ništa, bar 10-15 minuta bi Švabe bile na koljenima zbog toga jer su imali dva gola prednosti, da bi im se kasnije to poništilo i bilo neriješeno. Ali, da su babi muda, bila bi taksista, bilo je to što je bilo, iako nikad ja lično neću prežaliti onaj gol Lamparda.
Pa sad, mislim da ne možeš biti tako siguran i govoriti kako je sve već bilo gotovo i da taj gol ne bi puno koristio Englezima. Možda i bi, a možda i ne bi, ni ti, a ni ja ne bi znali šta bi bilo da je gol priznat. Ako ništa, bar 10-15 minuta bi Švabe bile na koljenima zbog toga jer su imali dva gola prednosti, da bi im se kasnije to poništilo i bilo neriješeno. Ali, da su babi muda, bila bi taksista, bilo je to što je bilo, iako nikad ja lično neću prežaliti onaj gol Lamparda.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
upravo sam to htio pitat nestali su potpuno na terenu treba im Carroll to je evidentnololcina je napisao/la:Igra li Engleska?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Strašni pasovi, zbog toga ih volim.
A i za pohvaliti je ono ekspresno vraćanje igrača iz napada u odbranu i rekordno postavljanje u odbrani prije nego su Ukrajinci organizirali kvalitetnu kontru.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sto bi mi pao kamen sa srca kada bi Englezi izgubili.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Parker će se još dugo tražiti na terenu 

"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
jao šta mu uradi onaj Ukrajinaclolcina je napisao/la:Parker će se još dugo tražiti na terenu

DRUG NEBI TI PUNCA
Žao mi Parkera ono šta mu je uradio Yarmonlenko je nehumano. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Zenichanin
- Kontakt:
lolcina je napisao/la:Parker će se još dugo tražiti na terenu

Potraga za Parkerom

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- bistrikboy
- Kontakt:
Francuzi totalno nesređeno djeluju u prvom poluvremenu kao da su nervozni previse,Ukrajince publika nosi,bgm ako Englezi nastave ovako nece se odbraniti do kraja
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Wayne
1,80 da zabija 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Tako je, svaka čast. 

Zadnja izmjena: High, dana/u 19 jun 2012, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Oj Gerrarda sto pocini zlocin nad onim jadnim igracem,jao pade covjek na usta 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
2.50 u Premierudr.van nostrand je napisao/la:Wayne1,80 da zabija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šveđani vode, trenutno sve ide kako bi Englezi htjeli. 

kakva golčina ibre
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- DonCorleone
- Kontakt:
joj Ibre sta radi...jos neko ovdje izvali da covijek i nije neki igrac, i nije, nego je igracina. da je kojim slucajem nas igrac, dje bi nam bio kraj.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Bravo Ibra ! GOLCINA !
Samo ako ne budu išli na Špance, imaju šanse ( Englezi ) a i Talijani su, svi znamo kakvi su 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ibra dao gol vode Švedi cool
Ulazi Ševa na zagrijavanju ajmo Ukrajno Devic fulo jaoooo

Ulazi Ševa na zagrijavanju ajmo Ukrajno Devic fulo jaoooo

Ionako je offsajd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.