FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 19 jun 2012, 18:06

Treba se Bukvic pokazati.Iako mislim da on ima potencijal,u ovom trenutku sam prije za nekog dobrog iskusnog golmana.A Bukvicu davati sansu povremeno u prvenstvu,malo vise nego prosle sezone.Svakako da cemo ukoliko Bukvic stane na gol morati istrpiti neke njegove partije.Mlad je golman i gotovo nimalo iskustva.Ovo bi po meni bio malo rizican potez,ali rizik se nekad i isplati.Na ovaj nacin se na kraju krajeva dobivaju pravi igraci koji imaju vrijednost.Za golmana je to ipak najosjetljivije.No pravi talenat odmah dobije priliku svugdje u svijetu.Da li je ovde u pitanju talentovani golman,ostaje da vidimo.Ja vjerujem da bi on mogao za neko vrijeme biti dobar.Da li u to vjerujem sada? Nemam pojma dok ne odbrani bar 10 utakmica u kontinuitetu.Ali ne bi ga sigurno stavio na gol za evropske utakmice.Neka bar to odradi Guso.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jun 2012, 18:15

boccaccio je napisao/la:Treba se Bukvic pokazati.Iako mislim da on ima potencijal,u ovom trenutku sam prije za nekog dobrog iskusnog golmana.A Bukvicu davati sansu povremeno u prvenstvu,malo vise nego prosle sezone.Svakako da cemo ukoliko Bukvic stane na gol morati istrpiti neke njegove partije.Mlad je golman i gotovo nimalo iskustva.Ovo bi po meni bio malo rizican potez,ali rizik se nekad i isplati.Na ovaj nacin se na kraju krajeva dobivaju pravi igraci koji imaju vrijednost.Za golmana je to ipak najosjetljivije.No pravi talenat odmah dobije priliku svugdje u svijetu.Da li je ovde u pitanju talentovani golman,ostaje da vidimo.Ja vjerujem da bi on mogao za neko vrijeme biti dobar.Da li u to vjerujem sada? Nemam pojma dok ne odbrani bar 10 utakmica u kontinuitetu.Ali ne bi ga sigurno stavio na gol za evropske utakmice.Neka bar to odradi Guso.
Ma ovo mu je definitivno prekretnica sansa da postane ozbiljan golman ili da sagori i da upise fakultet.Mlad je taman navakat :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 19 jun 2012, 18:44

Ceske Budejovice v MSK Zilina LIVE

http://www.sportlemon.tv/v-4/0/190/v-419138.html" onclick="window.open(this.href);return false;

NOTE: Jedan od nasin mogucih protivnika!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jun 2012, 19:01

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja ipak mislim da dileme nisu otklonjene i da se tu jos uvijek nista ne zna. Bukvic ko Bukvic, po meni nije extra kvalitet, mnogi se nece sloziti ali, zato i diskutujemo. No, postoji jedan mnogo veci problem oko Bukvica, a vidim da ga niko ne spominje. Bukvic spada u kategoriju onih igraca koji mogu otici kada im se digne ona stvar, odnosno on je igrac bez ugovora, a tu dolazimo do onog sto stalno potenciram oko mladjih igraca iz PL, kao eventualnih pojacanja. Nema se love, sada da potpises ugovor sa Bukvicem moras Bosni iz Visokog dosta toga isplatiti, pa i Olimpicu cini mi se, do 23. nece imati ugovora, e sad da li je pametno gurati golmana kojeg moze prosrati i koji ti moze otici bez marke. Ima tu jos dilema, vidjet cemo na kraju kako ce sve ispasti, ali da sam ja neko, dobro bih razmislio.
Ma hajde boli nas **** i onako nisamo normalni...

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 19 jun 2012, 19:56

Jeste Aco ali i taj Olimpic ima recimo Pljevljaka i Duraka koji su naša djeca i imaju neke ugovore pa treba vidjeti kako to naplatiti i prebiti taj iznos a ne promovisati Bukvića kroz ligu i reprezentaciju i onda ga pustiti da ode za 0 KM

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 19 jun 2012, 20:00

hocemo Maribor ;)
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 jun 2012, 20:33

Kad smo vec kod Ziline i mogucih protivnika Zelje u Europi

Maribor deklasirao Sarajevo sa 6 komada

http://sportsport.ba/bh_fudbal/tezak-po ... bora/82603
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jun 2012, 20:34

sreca pa se igralo do 6 :lol:

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 19 jun 2012, 20:39

Morao sam. Ufffffff 8-) :)

slika

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 jun 2012, 20:41

Umjesto Jamaka Zola, i umjesto Vasilića Kerla.Bekrić u sredinu, Zeba lijevo, Smajke desno. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 19 jun 2012, 20:41

pile87 je napisao/la:sreca pa se igralo do 6 :lol:
drugi set prekinut zbog kise :D
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 19 jun 2012, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 19 jun 2012, 20:45

Ovaj Papac bi nam legao ko budali šamar može igrati štopera i lijevog beka+reprezentativac+što bi pojačao posjetu na tribinama to bi bio pravi potez u svakom smislu,ako nebi tražio neku basnoslovnu platu. :)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 19 jun 2012, 20:49

Blagoje Bratić je napisao/la:Ovaj Papac bi nam legao ko budali šamar može igrati štopera i lijevog beka+reprezentativac+što bi pojačao posjetu na tribinama to bi bio pravi potez u svakom smislu,ako nebi tražio neku basnoslovnu platu. :)
ako odu Kvesić ili Bogičević eh onda bi on dobro dosao ovako bi samo bilo nagomilavanja igrača i doslo mi do nepotrebnog troska na visoke plate igrača koji sjede na klupi..

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 jun 2012, 21:50

pintol_TM87 je napisao/la:
Blagoje Bratić je napisao/la:Ovaj Papac bi nam legao ko budali šamar može igrati štopera i lijevog beka+reprezentativac+što bi pojačao posjetu na tribinama to bi bio pravi potez u svakom smislu,ako nebi tražio neku basnoslovnu platu. :)
ako odu Kvesić ili Bogičević eh onda bi on dobro dosao ovako bi samo bilo nagomilavanja igrača i doslo mi do nepotrebnog troska na visoke plate igrača koji sjede na klupi..
Lik nije ni u kakvim kombinacijama ali je Maldini **** za Bogya kojeg je debeli na Hadisonu na guzove poslao,a i Kvesi svaka cast brate ali kad ti kazem Maldini!

Yebo mater jes' dosadno sve oko Želje :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 19 jun 2012, 22:02

bistrikboy je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
Lik nije ni u kakvim kombinacijama ali je Maldini **** za Bogya kojeg je debeli na Hadisonu na guzove poslao,a i Kvesi svaka cast brate ali kad ti kazem Maldini!

Yebo mater jes' dosadno sve oko Želje :mrgreen:
On je odličan čim ti njega s Maldinijem poredis.. Respekt

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 19 jun 2012, 22:25

treba nama Mravac ba :D ništa drugo .jah i Vrančić :D :lol:
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 19 jun 2012, 22:48

Amoxicillin je napisao/la:treba nama Mravac ba :D ništa drugo .jah i Vrančić :D :lol:
Hoćemo Stojana, potrebna je ta sigurnost. :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 jun 2012, 22:52

exbabilon je napisao/la:
Amoxicillin je napisao/la:treba nama Mravac ba :D ništa drugo .jah i Vrančić :D :lol:
Hoćemo Stojana, potrebna je ta sigurnost. :mrgreen:
A uz sigurnost i malo atraktivnosti u vidu škarica.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 19 jun 2012, 22:53

Prosto ide jedno uz drugo :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 19 jun 2012, 22:54

sta vam je kakav papac

vranjes je ekstra pojacanje za zelju...samo nema od toga nista :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kolezeljovac i 10 gostiju.