BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- delpiero20
- Kontakt:
Re: BH tenis
Evo breaka u drugom setu za Merwea, trenutno bolji covjek...mozda nije bolji teniser, a i da jeste ima 28...Damir je mlad i ovo je dobro iskustvo
0:30 za Dzumija, propade 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
a jbt..pa samo da mu je jedan break..
Privodi to estonac kraju. Nesto kao i ovaj sljivotres protiv Damira.Viper je napisao/la:A Eaton muci Zoppa 6:6 je u prvom setu
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Treba zabranit preko 190 cm da igra tenis!
Uzme ti servis i onda krkan ne da svoj.

Uzme ti servis i onda krkan ne da svoj.

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kraj. Netreba se nista zamjeriti. Ovo mu je prvi Grand Slam bio i nazalost nije mogo proci do kraja. Hoceli biti u kvalifikacijama za neke od "bolji" turnira sto dolaze? Pa tako i US Open u augustu?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Bit ce na sljedecoj listi medju top 200.sajo10 je napisao/la:Kraj. Netreba se nista zamjeriti. Ovo mu je prvi Grand Slam bio i nazalost nije mogo proci do kraja. Hoceli biti u kvalifikacijama za neke od "bolji" turnira sto dolaze? Pa tako i US Open u augustu?
Sada ima par chelangera na sljaci u Italiji i tu moze ostvariti dodatan napredak,ustvari nesumnjam.
tako da kvalifikacije za us open nece izostati ako Damir bude oK

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sve zavisi od njega..Sada slijedi serija jakih challengera u Italiji i tu ce imati šanse da se popne na rankingu...Samim tim bi mogao obezbjediti kvalifikacija za neki jaci turnirsajo10 je napisao/la:Kraj. Netreba se nista zamjeriti. Ovo mu je prvi Grand Slam bio i nazalost nije mogo proci do kraja. Hoceli biti u kvalifikacijama za neke od "bolji" turnira sto dolaze? Pa tako i US Open u augustu?

Na pocetku sam rekao, prolaz prvog kola je veliki uspjeh.
Mozda da ga Amer pogura na Americkim turnirima, pa da umjesto njega upadne sa pozivnicom

Na mastersima tesko, skoro nemoguce, US Open sigurno u kvale, ako se ne desi nesto nepredvidivo...sajo10 je napisao/la:Kraj. Netreba se nista zamjeriti. Ovo mu je prvi Grand Slam bio i nazalost nije mogo proci do kraja. Hoceli biti u kvalifikacijama za neke od "bolji" turnira sto dolaze? Pa tako i US Open u augustu?
Mozda da ga Amer pogura na Americkim turnirima, pa da umjesto njega upadne sa pozivnicom

Roger Federer the greatest of all time!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da nema bodova za 1. kolo kvalifikacija, al' nisam 100% siguran.Raul_64 je napisao/la:Bit ce na sljedecoj listi medju top 200.sajo10 je napisao/la:Kraj. Netreba se nista zamjeriti. Ovo mu je prvi Grand Slam bio i nazalost nije mogo proci do kraja. Hoceli biti u kvalifikacijama za neke od "bolji" turnira sto dolaze? Pa tako i US Open u augustu?
Sada ima par chelangera na sljaci u Italiji i tu moze ostvariti dodatan napredak,ustvari nesumnjam.
tako da kvalifikacije za us open nece izostati ako Damir bude oK
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
8 bodova donosi prolazak u drugo kolo. 

Ma dobro je ba raja, Dzumhur je jos uvjek klinac, i nebi mi trebali imati previse ocekivanja od Damira.
Tek ima 20 godina mali, jos ima dosta vremena.
Tek ima 20 godina mali, jos ima dosta vremena.

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- el-fighter
- Kontakt:
Damiru svaka cast, mislim da ni on nije ocekivao da prodje prvo kolo kvalifikacija. Ovo je sigurno veliki uspjeh za njega i sigurno jedno veliko iskustvo. Protiv ovog diva se fkt nije moglo, jer lik razvaljuje servisom. Damir ce sada uci medju TOP 200 i ako zadrzi ovakvu formu u narednim mjesecima, mogao bi jos dosta napredovati na ATP listi. Sto se tice njegove igre, tu cemo vidjeti mnogo boljeg Damira, jer njegovo vrijeme tek dolazi. Momak ima samo 20 godina i vidjeli smo da medju TOP 200 nema bas puno njegovih vrsnjaka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Polako step by step , dobar, nade ima iskustvo super .Bit će rezultata nek drži formu i malo krade bodove
Svaka čast.

Svaka čast.

Sve u svemu jedno veliko iskustvo za Damira i pristojan rezultat.Ovdje je dosao bez ikakvih ocekivanja (zadnji mec na travi je odigrao na juniorskom Wimbledonu 2010.) i opet uspio da ostvari jednu pobjedu i osvojio bodova kao za jednu CH pobjedu,ali sto je najvaznije para kao da je osvojio jedan 35.000 $ CH.I danas je imao svoje sanse,u prvom gemu,bas kao i juce protiv Lojde,ne koristi dvije BP.Sve je lijepo islo do tog 6. gema kada je Damir poveo 40:00,ali dzikan pravi break i lagano zavrsava taj set.Opet na sammom pocetku drugog dolazi do breaka,ali Damir je opet imao svoje sanse,dva puta 00:30 na servis dzikana,i posto to nije iskoristio nije mogao do nekog preokreta.Sada slijedi jedna fina serija Chelengera po Italiji (njih desetak),i sa nekim pristojnim rezultatima tu moze se pribliziti ulazku u TOP 100 do kraja godine!
ZELJEZNICAR 1921!
Veoma bitan period, mislim da može do top 150.hamzaTM87 je napisao/la:Sada slijedi jedna fina serija Chelengera po Italiji (njih desetak),i sa nekim pristojnim rezultatima tu moze se pribliziti ulazku u TOP 100 do kraja godine!
Plasmanom u drugu rundu kvala, Damir je inkasirao £4,250. Solidan novac koji će se sigurno veoma pametno uložiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- skyisthelimit
pa da, na malim turnirima se skupljaju bodovi i podize ljestvica. E sad mene zanima koje mora mjesto da bude na ATP listi pa da ulazi u glavne turnire tih Mastersa, Grand slamova i sl. Dakle, da udje u 1 kolo bez kvalifikacija
15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.