Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
14%
Četvrtfinale
1
5%
Polufinale
1
5%
Finale
7
32%
It's coming home
10
45%

Ukupno glasova: 22

NObonus
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la NObonus » 16 jun 2012, 15:23

Evo sastava za ocekivat u sljedecem mecu:
..............Wlebeck................
.............Rooney.................
Young.....................Walcot
........Gerard....Parker.........
Cole....Les......Tery....Jhonson.
............Hart....................
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 jun 2012, 15:54

Wisey je napisao/la:Šta će mi snimak ?
Naravno da će početi, nema tu boljeg igrača od njega nažalost. Vidjelo se i protiv Francuza, a vidjeće se i kad im dođe neko jači opet ko je najslabija karika odbrane.
nemam se namjeru raspravljati. za mene je Glen najbolji engleski desni bek, a za tebe što se mene tiče može biti i bosingwa iako nije englez jer mene to prosto ne interesuje.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 16 jun 2012, 16:08

Carlo je napisao/la:
Wisey je napisao/la:Šta će mi snimak ?
Naravno da će početi, nema tu boljeg igrača od njega nažalost. Vidjelo se i protiv Francuza, a vidjeće se i kad im dođe neko jači opet ko je najslabija karika odbrane.
nemam se namjeru raspravljati. za mene je Glen najbolji engleski desni bek, a za tebe što se mene tiče može biti i bosingwa iako nije englez jer mene to prosto ne interesuje.
Micah Richards je puno bolji bek od Glena to je cinjenica!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 16 jun 2012, 16:11

Richards je daleko najkvalitetnije rješenje na desnom beku kod Engleza, u to nema nikakve sumnje - Johson kao druga opcija, po meni. Kad smo već kod Glena, juče je bio jako loš, kod prvog gola Švedske najprije pokvario ofsajd zamku, a onda i zabio sam sebi, dok je kod drugog gola očigledno zakasnio u skoku (mada nije jedini krivac kod tog gola - čitava odbrana je ispala) ...

Carroll i Welbeck odigrali jako dobru utakmicu, a Walcott je u potpunosti okrenuo stanje na terenu, dobra izmjena Hodgsona, a po meni, Walcott bi morao biti starter umjesto Younga ...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 jun 2012, 16:17

svako ima svoje mišljenje, kao što rekoh za mene je Glen najbolji desni bek engleske. pošto na ovom forumu mnogi misle da je fabio capello trener i po, pa ako vam šta znači on je rekao da će Glen uvijek biti njegova prva opcija kao što i jeste bilo, što je značilo da je i za njega bio najbolji, a vidimo i za Roya tako da se ne planiram raspravljati.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 16 jun 2012, 16:58

Što je ovaj @Carlo post'o zayeban, ništa ga ne interesuje, neće da se raspravlja... :mrgreen: A samo piskara, piskara...
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

High

Post Postao/la High » 16 jun 2012, 16:59

Joj što davite, opustite se.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 jun 2012, 00:19

Thunderstruck je napisao/la:Što je ovaj @Carlo post'o zayeban, ništa ga ne interesuje, neće da se raspravlja... :mrgreen: A samo piskara, piskara...
ne želim se raspravljati ko je bolji i zašto, kao što rekoh imam svoje mišljenje o tome.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 17 jun 2012, 21:43

Jao stručnjaka :lol: toliko ljudi na klupi engleske promijenjeno, čovjek kod svakog bio prvi izbor a vi nesto pametujete, bolji ovaj bolji onaj :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 17 jun 2012, 22:58

JUNAK engleske pobjede nad Švedskom, Theo Walcott, morao je ranije napustiti posljednji trening Gordog Albiona.
Težina ozljede zasad nije poznata, a Walcott je prekinuo vježbanje zbog predostrožnosti, objasnio je engleski izbornik Roy Hodgson.
Međutim, njegov nastup u utorak u odlučujućem 3. kolu skupine D protiv Ukrajine nalazi se pod upitnikom. Podsjećamo, Englezima treba samo jedan bod protiv Ukrajinaca kako bi matematički osigurali četvrtfinale.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

High

Post Postao/la High » 18 jun 2012, 01:47

Iskreno se nadam da će Walcott biti spreman za utakmicu protiv selekcije Ukrajine. Selektor možda rizikovao potezom kojim je njega ubacio pred sam finiš prethodne utakmice, ali kako god, pogodio je sa izmjenom. Slomio je Šveđane, unio nešto brži protok lopte i preokrenuli rezultat. Želim pobjedu, da puni samopouzdanja krenu dalje, mizerno bi bilo remizirati. COME ON ENGLAND !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 19 jun 2012, 11:26

E veceras se trazi protivnik Spanije,a to je vjerovatno England... 8-)
Rooney ce svojim povratkom unjet pometnju u napad,jer su Welbeck i Carol postali dobar tandem :lol: 8-)
U ove dvi utakmice vidio sam pojedine igrace da se dobro zalazu za repku,od kojih to nisam u tolikoj mjeri ocekivo...Samo mi nece nikad biti jasno,sto ce Milner na desnom krilu :?: :?: :?
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 jun 2012, 17:04

Ocekivani pocetnih 11 Gordy Albiona za vecerasnji duel sa domacinom ;)

slika

(C)Ashley veceras postaje rekorder po broju tekmi odigranih na zavrsnici EP i WC turnira 8-) ;)

slika

Wazza is back 8-)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

High

Post Postao/la High » 19 jun 2012, 17:26

Samo da ona krampa od Milnera ne bude starter i pobjeda je tu.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 19 jun 2012, 18:11

High je napisao/la:Samo da ona krampa od Milnera ne bude starter i pobjeda je tu.
Apsolutno se slazem , valjalo bi kad bi izbili na prvo mjesto i kad bi išli na Talijane :)
C'MON ENGLAND ! 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 jun 2012, 18:11

High je napisao/la:Samo da ona krampa od Milnera ne bude starter i pobjeda je tu.
Ni Young nije bio nista bolji.
Celik!3,2,2.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 19 jun 2012, 18:14

Ako ništa znamo da nas čekaju dobra četvrtfinala (naravno ako prođe Engleska :mrgreen: ).. Gdje će igrati vjerovatno Francuzi s Italijanima i Englezi sa Španjolcima..

Nego zna li se sastav Engleza za včrs?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

High

Post Postao/la High » 19 jun 2012, 18:20

Da, ali će prije Young riješiti utakmicu nekim dobrim potezom, nego što će to uraditi Milner. Ne kažem da je Milner baš katastrofalan, ali ove dvije utakmice su ispod prosjeka. Eto, ni Young nije bio divan, ali mi je više pouzdan nego Milner.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 jun 2012, 18:30

England XI - Offical: Hart; Glen, Terry, Lescott, Cole, Milner, Gerrard(C), Parker, Young; Rooney, Welbeck.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 19 jun 2012, 18:32

High je napisao/la:Da, ali će prije Young riješiti utakmicu nekim dobrim potezom, nego što će to uraditi Milner. Ne kažem da je Milner baš katastrofalan, ali ove dvije utakmice su ispod prosjeka. Eto, ni Young nije bio divan, ali mi je više pouzdan nego Milner.
Milner zaista najlosiji i ne znam samo kako je dobio prednost ispred A.Johnsona.Istina Milner moze pokriti vise pozicija ali je ocajan.Young moze rijesiti utakmicu ako bude kakve prilike da se baci u sesnestercu pa da izbori penal.Rooney se veceras vraca i to je velika stvar ocekujem i da poentira jer mislim da je zeljan igre.Mislim da Englezi mogu biti i prvi u grupi jer Svedjani zele uzeti bod.Ni u kojem slucaju pokusati cuvati bod jer to nije Engleski stil a i oni to ne znaju.Come on..
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.