Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jbo je mater kome si ti šta poklonioEmir ZENICA je napisao/la:Opet od mene poklon 1,60 kvota![]()
Ocigledno nisi pratio sta sam ja pisao.Ja sta god stavim vi kontrirateCitizen-X je napisao/la:
jbo je mater kome si ti šta poklonio
sta su kad se vadis "kontriranjem" moram malo ha ja rekreacije radi.Emir ZENICA je napisao/la:Ocigledno nisi pratio sta sam ja pisao.Ja sta god stavim vi kontrirateCitizen-X je napisao/la:
jbo je mater kome si ti šta poklonio![]()
![]()
Nego posto si naporan kao i onaj sto kuka![]()
![]()
6:2, 3:6, 4:6Willy je napisao/la:Janković - Arvidsson 2 2.55 ili over gemova
Pa ja vam pare dajem vi ne znate iskoristiti,ja to iskoristim.Nemoj da opet slikam ovo malo stotinaCitizen-X je napisao/la: sta su kad se vadis "kontriranjem" moram malo ha ja rekreacije radi.
Ma koliko će bit', kažem da je "dobra lova" jer sam bio blizu nuliCitizen-X je napisao/la:sta su kad se vadis "kontriranjem" moram malo ha ja rekreacije radi.Emir ZENICA je napisao/la:Ocigledno nisi pratio sta sam ja pisao.Ja sta god stavim vi kontrirateCitizen-X je napisao/la:
jbo je mater kome si ti šta poklonio![]()
![]()
Nego posto si naporan kao i onaj sto kuka![]()
![]()
mandi kolko para de mi reci
Emir ZENICA je napisao/la:Pa ja vam pare dajem vi ne znate iskoristiti,ja to iskoristim.Nemoj da opet slikam ovo malo stotinaCitizen-X je napisao/la: sta su kad se vadis "kontriranjem" moram malo ha ja rekreacije radi.![]()
![]()
![]()
Inace danas Engleska dobija !
gori si od legendeCitizen-X je napisao/la:
nemoj alaha ti slikat nista.
sve si u pravu najbolji si samo nemoj slikat vjerujem ti.
e za ovo engleska ti vjerujem
tako znaci ukrajna majka
ajd, baš mi drago, kad već ja nisam imao oomandraX je napisao/la:@Citizen i @nikos, hvala za ovu Arvidsson, dobra lova se uzela
Ma cune,rekao je sam da mu se spusta kad pogledaanonimni je napisao/la:slikaj, Emire![]()
Ma neka nek to ostane mala tajnaanonimni je napisao/la:slikaj za mene, yebo njega
no hard feelings, @Citizen, baš me zanimaju te stotine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.