Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ok drug onda do mene, izvini j... ga al najbolje je ignorisati ovakve pojedince nisu vrijedni paznje. Vjerovatno kuci i u drustvz ne smije ili ne pita se nista pa ovdje dosao da ispoljava svoj bijes!!!
- Citizen-X
- Kontakt:
ma mene licno boli lijevo jaje na koga sta ste mislili ako vam se prepucava navijacki bujrum ima milion tema za to idite brate dragi ne kenjajte po temi koja se tice kladionice .
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Francuska - Švedska x2
Ukrajina - Engleska 2
Benneteau - Y.H.Lu 1
Fatam malo ove kontre, mislim da večeras može biti zadovoljnog trljanja ruku.
Ukrajina - Engleska 2
Benneteau - Y.H.Lu 1
Fatam malo ove kontre, mislim da večeras može biti zadovoljnog trljanja ruku.

- Emir ZENICA
- Kontakt:
1,60 zar nije dobar poklon ?hodža je napisao/la:znači kec ?

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Nema problema. **** ga ponekad pišem prije nego razmislim pa se spuštam na razinu provokatora. Ali eno dodao sam edit što se toga tiče.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:ok drug onda do mene, izvini j... ga al najbolje je ignorisati ovakve pojedince nisu vrijedni paznje. Vjerovatno kuci i u drustvz ne smije ili ne pita se nista pa ovdje dosao da ispoljava svoj bijes!!!

Nego ajmo malo prostudirat parove da pomognemo jedni drugima

- Citizen-X
- Kontakt:
de još malo prognozirajEmir ZENICA je napisao/la:1,60 zar nije dobar poklon ?hodža je napisao/la:znači kec ?

Dajte ljudi napišite kakav pametan prijedlog šta odigrati,pustite se toga.Jbt,počeli kuvati i na temi Kladionica.
Ajmo gledati kako pomoći jedni drugima da što više izvučemo od ovih kladionica prevarantskih. 

1945,1927.
- Citizen-X
- Kontakt:
MrJack je napisao/la:Dajte ljudi napišite kakav pametan prijedlog šta odigrati,pustite se toga.Jbt,počeli kuvati i na temi Kladionica.Ajmo gledati kako pomoći jedni drugima da što više izvučemo od ovih kladionica prevarantskih.
nisu gladionice prevarantske nego mecevi i igraci jaruga

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Selangor-PBDKTT-Team 2 5,00 

Volim te Celik ! ! !
Apsolutno,to sam i mislio,nisam se baš najbolje izrazio.Citizen-X je napisao/la: nisu gladionice prevarantske nego mecevi i igraci jaruga

1945,1927.
-
- Kontakt:
pozz kockari,evo i mene opet malo s prijedlozima,danas extra ponuda( samo tenis) euro sranje za pogoditi..
SINGLE: Chvojka E. - Heliovaara H TIP:2 (KV:2.15)
DOUBLE: TOP/Janković J. - Arvidsson S. TIP:2 (KV:2.7)
Hsieh S.W. - Pavlyuchenkova A. TIP:1 (KV:1.7)
TRIPLE: Van der Merwe I. - Dzumhur D. TIP:2 (KV:2.55)
Sadikovic A. - Savinykh V. TIP:1 (KV:1.7)
Gabashvili T. - Wang J. TIP:1 (KV:1.7)
ovaj sistem kladjenja na RG mi je donio jaku lovu,ulog ide 50(single) 30(double) 20 (triple) i cener na sve parove...
za one koji kockaju na malo veci ulog,cini mi se najbolji nacin da se ne bude u minusu...sretno svima danas
SINGLE: Chvojka E. - Heliovaara H TIP:2 (KV:2.15)
DOUBLE: TOP/Janković J. - Arvidsson S. TIP:2 (KV:2.7)
Hsieh S.W. - Pavlyuchenkova A. TIP:1 (KV:1.7)
TRIPLE: Van der Merwe I. - Dzumhur D. TIP:2 (KV:2.55)
Sadikovic A. - Savinykh V. TIP:1 (KV:1.7)
Gabashvili T. - Wang J. TIP:1 (KV:1.7)
ovaj sistem kladjenja na RG mi je donio jaku lovu,ulog ide 50(single) 30(double) 20 (triple) i cener na sve parove...
za one koji kockaju na malo veci ulog,cini mi se najbolji nacin da se ne bude u minusu...sretno svima danas
1921
Kuala Lumpur - Kelantan X @5,00
Negeri Sembilan - Sarawak 2 @4,10
Negeri Sembilan - Sarawak 2 @4,10
SAMO ČELIK !
Premier kladionica :
Van Der Merwe ( P.P ) 1 1.55
Querrey 1 1.70
Sweeting 1 1.35
Grigelis 1 1.45
Makarova/Vesnina 1 1.40
Kirilenko/Petrova 1 1.20
Qureshi/Rojer 1 1.35
Erlich/Ram 1 1.25
Kv. : 14.62
Van Der Merwe ( P.P ) 1 1.55
Querrey 1 1.70
Sweeting 1 1.35
Grigelis 1 1.45
Makarova/Vesnina 1 1.40
Kirilenko/Petrova 1 1.20
Qureshi/Rojer 1 1.35
Erlich/Ram 1 1.25
Kv. : 14.62

SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3
Meni se nešto ne da igrat protiv Roddicka, jednom sam u životu igro protiv njega i lik dobio Federera. Loša sreća vjerovatno. Zato idem ovako:
Ukrajina-Engleska 2 @ 2.20
Jučer sam na OBN-u slušo onog stručnjaka Ahmeda i ubijedio me je da Englezi danas dobijaju. Vraća im se Rooney (valjda), prošlu utakmicu su dobili preokretom (što bi moglo uticat na hemiju kao kod Portugala protiv Danske, slično bar), a i objektivno su kvalitetniji. Meni dovoljno za ovu sjajnu kvotu
Makarova/Vesnina 1 @ 1.40
Jedan od pouzdanijih ženskih dublova za kladit se na njih.
Granollers/Lopez 1 @ 1.45
Također, gotovo me nikad nisu razočarali. A i Granollersu bolje leži trava nego zemlja iako je Španac.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kvota: 4.47
Ako i ne prođe ovo imaću priliku za popravni već večeras, Miami-OKC
Jučer sam na OBN-u slušo onog stručnjaka Ahmeda i ubijedio me je da Englezi danas dobijaju. Vraća im se Rooney (valjda), prošlu utakmicu su dobili preokretom (što bi moglo uticat na hemiju kao kod Portugala protiv Danske, slično bar), a i objektivno su kvalitetniji. Meni dovoljno za ovu sjajnu kvotu
Također, gotovo me nikad nisu razočarali. A i Granollersu bolje leži trava nego zemlja iako je Španac.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Kao i Lopezudijabola je napisao/la:Granollers/Lopez 1 @ 1.45

Odlican tiket...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Evo odmah sam uplatio NBA, da ne bi slučajno potrošio do večeras
Onako instinktivno:
Miami-OKC (+3,5) h2 @ 1.85
Svaka čast Miami-u za ono što su pokazali dosad, ali po meni večeras Oklahoma dobija. Vjerovatno mi se čini previsoka prednost od 3-1 za Heat s obzirom na kvalitetu protivnika. Ako ništa tu je Durant da ubaci 50 ako bude potrebno. U Oklahomi ne paniče, što je jako bitno, a njihov trener, koliko god se meni lično gadio i činio precijenjen, uvijek pronađe pravi način da pripremi ekipu za ovakve utakmice. Ako su se vratili nakon 0-2 protiv Spursa vjerujem da će i protiv (jakog) Heat-a napraviti adekvatne prilagodbe da dobiju utakmicu. Hendikep služi kao osigurač.
Kevin Durant over 30,5 @ 1.85
Ovdje nisam dozvolio da me uplaši visoka margina. Durant je odmah nakon poraza izjavio kako 'još ništa nije gotovo' i kako 'će dati sve od sebe već u narednoj utakmici'. A to je uvijek dobar znak, naročito kad su u pitanju igrači koji zabijaju po želji. A to Durant svakako jeste, i ja odgovorno tvrdim da on može i do 50 ako je to potrebno njegovoj ekipi. Samo mu daj loptu gdje mu odgovara i pusti ga da trpa.
Kevin Durant over 6,5 skokova @ 1.85
Dosad je dvaput išao ispod margine zbog problema sa faulima. Za to je zaslužan svakako LBJ, ali opet mislim da će Oklahoma napraviti određene prilagodbe da ne dozvole da njihov najbolji igrač posmatra utakmicu sa klupe. U prilog overu ide i ona druga Kevinova izjava koju sam gore napisao.
Da dodam da će tempo utakmice sigurno biti brži nego u prošloj (Brooks i Westbrook će insistirati na tome), a to znači više šuteva za svakog igrača (over poena Duranta), više promašaja (over skokova istog) i pobjeda Oklahome xD Njima to sigurno više odgovara, Miami ne može zabiti koš više, mogu samo dozvoliti koš manje.
Vidi se da sam poželio pisati analize, ubiše me ova 2 posla koja radim. Plus fax, ispiti... Sretno svima!

Miami-OKC (+3,5) h2 @ 1.85
Svaka čast Miami-u za ono što su pokazali dosad, ali po meni večeras Oklahoma dobija. Vjerovatno mi se čini previsoka prednost od 3-1 za Heat s obzirom na kvalitetu protivnika. Ako ništa tu je Durant da ubaci 50 ako bude potrebno. U Oklahomi ne paniče, što je jako bitno, a njihov trener, koliko god se meni lično gadio i činio precijenjen, uvijek pronađe pravi način da pripremi ekipu za ovakve utakmice. Ako su se vratili nakon 0-2 protiv Spursa vjerujem da će i protiv (jakog) Heat-a napraviti adekvatne prilagodbe da dobiju utakmicu. Hendikep služi kao osigurač.
Kevin Durant over 30,5 @ 1.85
Ovdje nisam dozvolio da me uplaši visoka margina. Durant je odmah nakon poraza izjavio kako 'još ništa nije gotovo' i kako 'će dati sve od sebe već u narednoj utakmici'. A to je uvijek dobar znak, naročito kad su u pitanju igrači koji zabijaju po želji. A to Durant svakako jeste, i ja odgovorno tvrdim da on može i do 50 ako je to potrebno njegovoj ekipi. Samo mu daj loptu gdje mu odgovara i pusti ga da trpa.
Kevin Durant over 6,5 skokova @ 1.85
Dosad je dvaput išao ispod margine zbog problema sa faulima. Za to je zaslužan svakako LBJ, ali opet mislim da će Oklahoma napraviti određene prilagodbe da ne dozvole da njihov najbolji igrač posmatra utakmicu sa klupe. U prilog overu ide i ona druga Kevinova izjava koju sam gore napisao.
Da dodam da će tempo utakmice sigurno biti brži nego u prošloj (Brooks i Westbrook će insistirati na tome), a to znači više šuteva za svakog igrača (over poena Duranta), više promašaja (over skokova istog) i pobjeda Oklahome xD Njima to sigurno više odgovara, Miami ne može zabiti koš više, mogu samo dozvoliti koš manje.
Vidi se da sam poželio pisati analize, ubiše me ova 2 posla koja radim. Plus fax, ispiti... Sretno svima!
majmune jedan, Benneteau ... zajebo nekoliko meč lopti i izgubio u tie-brejku...

Nadam se da će bitEdin TM87 je napisao/la:Kao i Lopezudijabola je napisao/la:Granollers/Lopez 1 @ 1.45
Ako i ne prođe ovo imaću priliku za popravni već večeras, Miami-OKC![]()
Odlican tiket...

dijabola je napisao/la:Meni se nešto ne da igrat protiv Roddicka, jednom sam u životu igro protiv njega i lik dobio Federera. Loša sreća vjerovatno. Zato idem ovako:
gdje ima odigrat ?

Željeznicar za život cijeli !
- Citizen-X
- Kontakt:
jos malo valjda ovi preokrenu.Emir ZENICA je napisao/la:Selangor-PBDKTT-Team 2 5,00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.