Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

e.d.
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la e.d. » 31 okt 2008, 00:34

Lovac je napisao/la:
majestic je napisao/la:Iskreno...njemu bi bilo najbolje da ostane sa Slihovicem u Hofenhaimu. Evo cujem da vlasnik kluba zeli dovesti i neka pojacanja,nema kuda ici. Ako budu nastavili ovako igrati mogu i do europskih takmicenja,ustvari,mogu oni s ovakvom igrom i do titule.
Ma jarane da ti iskreno kazem Hoffenhaim se ne moze nikako nositi sa timovima kao sto su bayern werde salke itd...Po meni oni ga ionako nece uspjet zadrzat u timu gotovo sigurno, samo ako ovako nastavi a siguran sam da ga je vec ovih 11 golova prodalo..
jesil ti pratio dosadasnje utakmice hoffenheima?

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 31 okt 2008, 00:39

e.d. je napisao/la:
Lovac je napisao/la:
majestic je napisao/la:Iskreno...njemu bi bilo najbolje da ostane sa Slihovicem u Hofenhaimu. Evo cujem da vlasnik kluba zeli dovesti i neka pojacanja,nema kuda ici. Ako budu nastavili ovako igrati mogu i do europskih takmicenja,ustvari,mogu oni s ovakvom igrom i do titule.
Ma jarane da ti iskreno kazem Hoffenhaim se ne moze nikako nositi sa timovima kao sto su bayern werde salke itd...Po meni oni ga ionako nece uspjet zadrzat u timu gotovo sigurno, samo ako ovako nastavi a siguran sam da ga je vec ovih 11 golova prodalo..
jesil ti pratio dosadasnje utakmice hoffenheima?
jesam..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 31 okt 2008, 00:51

Lovac je napisao/la:
e.d. je napisao/la: jesil ti pratio dosadasnje utakmice hoffenheima?
jesam..
I?

e.d.
Kontakt:

Post Postao/la e.d. » 31 okt 2008, 00:56

Lovac je napisao/la:
Lovac je napisao/la:
jesam..
I?
Izgleda da nisi, inace nebi napisao da se hoffenheim nemoze nositi sa bayernom, werderom, schalke-om...
sa bayernom jos nisu igrali, za to jos nemogu nista reci, ali bicu na stadionu da se uvjerim...

hoffenheim je werdera razvalio u gostima, izgubili si samo zato sto je onaj levati golman primio 3 gola sa 20 metara! a po igri i po sansama su ih satrali...
i ne samo to, sve jedna utakmica osim protiv leverkusena, nikad nije bilo upitno ko ce pobjediti, jer je hoffenheim nadigrao sve jednu ekipu..samo ako nebudi imali problema sa povredama, vjerovo ili ne, oni ce biti veliki favorit za prvaka bundeslige..vidjeces!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 31 okt 2008, 00:59

e.d. je napisao/la:
Izgleda da nisi, inace nebi napisao da se hoffenheim nemoze nositi sa bayernom, werderom, schalke-om...
sa bayernom jos nisu igrali, za to jos nemogu nista reci, ali bicu na stadionu da se uvjerim...

hoffenheim je werdera razvalio u gostima, izgubili si samo zato sto je onaj levati golman primio 3 gola sa 20 metara! a po igri i po sansama su ih satrali...
i ne samo to, sve jedna utakmica osim protiv leverkusena, nikad nije bilo upitno ko ce pobjediti, jer je hoffenheim nadigrao sve jednu ekipu..samo ako nebudi imali problema sa povredama, vjerovo ili ne, oni ce biti veliki favorit za prvaka bundeslige..vidjeces!
Nemaju oni igracki kadar toliki da bi se mogli nositi s njima, a sto se tice one utakmice sa werderom 5-3 je bilo cini mi se, ti golovi sa 20 metara sto kazes to su bili sve eurogolovi i niko to ne bi odbranio, werder ih je razvalio u sredini Diego i onaj mali Ozil su se igrali, sreca njihova pa su imali ibisevica salihovica i onog crnca

e.d.
Kontakt:

Post Postao/la e.d. » 31 okt 2008, 01:13

Lovac je napisao/la:
e.d. je napisao/la:

Nemaju oni igracki kadar toliki da bi se mogli nositi s njima, a sto se tice one utakmice sa werderom 5-3 je bilo cini mi se, ti golovi sa 20 metara sto kazes to su bili sve eurogolovi i niko to ne bi odbranio, werder ih je razvalio u sredini Diego i onaj mali Ozil su se igrali, sreca njihova pa su imali ibisevica salihovica i onog crnca
5:4 je bilo..kad je bio rezultat 4:3 za werder obasi pogadza precku, ovamo iz kontre werder daje gol sa 20 metara..upravu si, to su bili evrogolovi, ali tu srecu za te evrogolove hoffenheim nije imo..neznam, svako ima svoje misljenje..ali ja sam siguran da ce se hoffenheim do kraja sezone boriti za prvaka..jer trebamo biti iskreni, nije ni bayern neka ekstra klasa..pogledaj kako oni dolaze do pobjeda..sve nekako na guzove..al hoffenheim zato rastura sve redom..ma vidjecemo, moze svasta biti..trebamo se vratiti temi..Vedo Ibisevic:)

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 31 okt 2008, 01:22

Lovac je napisao/la:
e.d. je napisao/la:

Lovac sa postovanjem ali neko ko je pratio taj hoffenhaim od trece i regionalne lige sa salihovicem,Kopadom
bez Ibisevica,beksa,i mnogih dugih,onda cijelu drugu ligu od prve utakmice i sa zadnjim pojacanjima pocetkom 2008 nebi ni spominjao ovakva poredzenja.
kao prvo vecina igraca su mladi igraci koji cestito nisu igrali u BL ali igraci koji igraju za svoje repke i igraci koji su nakon zadnjeg pojacanja protutnjali drugom BL u proljecnom dijelu.
Devet prvi tekmi su imali 9 pobijeda i to sve protiv mainza,freiburga,borusie i svih drugih kandidata.
Ovo sad sto se desava uopste nije slucajno ta imena Diego ,mali Ozil nesto osvojili :roll: Real.Inter se otimaju za njih al u klincu.
U pravu si ne mogu se ni porediti jer taj Werder koji Dinama tesko dobija a ovi Sibenika ne mogu dobiti.Onda je prica suvisna o velikim imenima i nosenjima.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 31 okt 2008, 01:28

Ma dobro, to je vase misljenje, ja mislim da ce hofenhajm pasti isto kao sto je prosle sezone pao Karlsruhe kada su dugo bili prvi, isto recimo kao sto ce pasti Napoli, koji je prvi trenutno, jer nemaju dovoljno veliki fond igraca, to hocu da kazem, sta ako se povrijedi ibisevic, ko ce ga zamijenit? ili salihovic ili onaj Ba..

Bayern ima podolskog, salke ima asamoh-a itd itd..mislim da ce njima trebati jos dosta dosta vremena da bi upali u drustvo velikih klubova u njemackoj..mogu oni imati vlasnika milijardera al opet nemaju sponzore kao sto imaju ostali klubovi..al opet kazem i meni bi bilo drago da nastave sa ovako dobrim igrama..

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 31 okt 2008, 01:46

Lovac je napisao/la:Ma dobro, to je vase misljenje, ja mislim da ce hofenhajm pasti isto kao sto je prosle sezone pao Karlsruhe kada su dugo bili prvi, isto recimo kao sto ce pasti Napoli, koji je prvi trenutno, jer nemaju dovoljno veliki fond igraca, to hocu da kazem, sta ako se povrijedi ibisevic, ko ce ga zamijenit? ili salihovic ili onaj Ba..

Bayern ima podolskog, salke ima asamoh-a itd itd..mislim da ce njima trebati jos dosta dosta vremena da bi upali u drustvo velikih klubova u njemackoj..mogu oni imati vlasnika milijardera al opet nemaju sponzore kao sto imaju ostali klubovi..al opet kazem i meni bi bilo drago da nastave sa ovako dobrim igrama..
Poenta je sto je definitivno Hoffenhaim sa najacim skautima u Evropi a mozda i svijetu.
Tipovi su pronasli za vrlo male pare,vrlo kvalitetne a uz to i mlade igrace.
Dokaz za to odlicne igre Obasija u svojoj repki na olimpijadi koji su tek u finalu poklekli od Mesija i drustva.
Onaj Ba je zvijer a mlad.Salihovica i ibisevic vidi se iz prilozenog.Ne moze iz tekme u tekmu biti slucajnost zabijati toliko golova i vrlo jake odbrambene igrace i timove praviti smijesnim.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 31 okt 2008, 01:53

Ti fakat vjerujes da jedan hofenhajm ima bolje skaute nego recimo jedan real madrid ili mancester, barselona ili inter ??? ma daj brate to je nemoguce

Malik Barucija
Kontakt:

Post Postao/la Malik Barucija » 31 okt 2008, 02:30

Lovac je napisao/la:Ti fakat vjerujes da jedan hofenhajm ima bolje skaute nego recimo jedan real madrid ili mancester, barselona ili inter ??? ma daj brate to je nemoguce
nema to veze ba .gledo sam ih prosle godine i navijo za njih dA UDJU u bl i evo usli su .
jb skaute kad imas igrace!

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 31 okt 2008, 02:49

Malik Barucija je napisao/la:
Lovac je napisao/la:Ti fakat vjerujes da jedan hofenhajm ima bolje skaute nego recimo jedan real madrid ili mancester, barselona ili inter ??? ma daj brate to je nemoguce
nema to veze ba .gledo sam ih prosle godine i navijo za njih dA UDJU u bl i evo usli su .
jb skaute kad imas igrace!
A igraci setaju onako kroz korzo i ko biva taman se potrefi jedanaest igraca i dogovore se hajmo koju partiju odigrati na male za Hoffenhaim :roll: :mrgreen: i usput ko biva dadnemo po usima BVB-u,Hamburgu i ostalim bundesligasima :lol:
P.S lovac logicki ovi veliki ili kupe vec provijerenog to jest preskupog igraca ili kupe super talenta koji tada vrijedi desetak i vise miliona i onda na kraju corak u puno navrata zar ne.
Vidis da je moguce.
Ne u stvari znam po sebi kad ne pratis neki klub duze vrijeme a ovi pocnu da daju rezultate sa nepoznatim igracima
to izgleda cudno.Ali neko ko satima,danima prostudira pogleda i pripremnu tekmu a kamoli prvenstvene to je samo ocekivano.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 31 okt 2008, 16:27

e.d. je napisao/la:
Lovac je napisao/la:
jesam..

'ocu i ja :mrgreen:

Hoffenheim se moze nositi sa svima jos neko vrijeme, samo je pitanje kolko su fizicki jaki i hoce li moci jos dugo idrzati ovaj tempo i ovakve igre. @ Lovac, vidis da Hoffenheim moze parirati Werderu, cim im dadnu 4 gola na Weseru. 8-)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 31 okt 2008, 16:29

Neki dan onaj komentator na FTV-u, cini mi se Ahmetovic, kaze da je direktor Hoffenheima rekao da ko god zeli Ibisevica mora izvdojiti min. 10 mil eura. :o :shock: :D

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 31 okt 2008, 17:10

ribery je napisao/la:Neki dan onaj komentator na FTV-u, cini mi se Ahmetovic, kaze da je direktor Hoffenheima rekao da ko god zeli Ibisevica mora izvdojiti min. 10 mil eura. :o :shock: :D
Bude li schicao cijelu sezonu ovako i 20 miliona nece biti nemoguce.
Pa onaj Kalinic iz hajduka -kloc zesci kobajagi najbolji strelac Hrvatske lige pola od toga penali i opet manje dao nego Vedo a Hajduk- Valensiji trze oko 8 miliona :o :shock:

e.d.
Kontakt:

Post Postao/la e.d. » 31 okt 2008, 18:05

ribery je napisao/la: Hoffenheim se moze nositi sa svima jos neko vrijeme, samo je pitanje kolko su fizicki jaki i hoce li moci jos dugo idrzati ovaj tempo i ovakve igre. @ Lovac, vidis da Hoffenheim moze parirati Werderu, cim im dadnu 4 gola na Weseru. 8-)
Iako mozda glupo zvuci ali nije pitanje hoce li hoffenheim moci izdrzati ovaj tempo nego vise je pitanje hoce li druge ekipe izdrzati tempo od hoffenheima ;)

hoffenheim je najmladza ekipa u bundesligi, to znaci da imaju jos puno potencijala za napredak..a druge repke poput bayerna ili schalke-a??? oni nemogu vise puno napredovati..sta mogu uraditi to je kupiti neku zvjezdu, nekok gotovog igraca..vidjecemo kakav ce biti scenario..

...jedino cega se ja bojim to je neiskustvo hoffenheima i pada u malo nekonstantnu igru!

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 31 okt 2008, 18:47

e.d. je napisao/la:
ribery je napisao/la: Hoffenheim se moze nositi sa svima jos neko vrijeme, samo je pitanje kolko su fizicki jaki i hoce li moci jos dugo idrzati ovaj tempo i ovakve igre. @ Lovac, vidis da Hoffenheim moze parirati Werderu, cim im dadnu 4 gola na Weseru. 8-)
Iako mozda glupo zvuci ali nije pitanje hoce li hoffenheim moci izdrzati ovaj tempo nego vise je pitanje hoce li druge ekipe izdrzati tempo od hoffenheima ;)

hoffenheim je najmladza ekipa u bundesligi, to znaci da imaju jos puno potencijala za napredak..a druge repke poput bayerna ili schalke-a??? oni nemogu vise puno napredovati..sta mogu uraditi to je kupiti neku zvjezdu, nekok gotovog igraca..vidjecemo kakav ce biti scenario..

...jedino cega se ja bojim to je neiskustvo hoffenheima i pada u malo nekonstantnu igru!
Iskustvo se dobija-igranjem,igranjem i igranjem.
Ona taktika koju sam mislio da je suluda u BL Ragnicka sa tri spica definitivno uspijeva.
Iz razloga sto obasi vrlo lako moze da se transformira iz spica u veznog,Ibisevica koji sto je nevijerovatno za takvog tipa spica,zna da se vrati u sredinu i napravi sad pa sad asistenciju,pa cak nekad da i povuce loptu.
Nikad to nije radio do ove sezone zato mu je skor nenormalan 11 golova 5 asistencija skoro pa duplo vise od drugoga na tabeli u cijeloj BL.Onda Ba i Vedo nikad ne znas ko ce kome dati loptu u presudnom slucaju.
Hoffa ima dva Brazilca koji su perfektni u sredini,Beksa koji je sve bolji i bolji na desnoj strani.
Salihovica koji ima oci na antenama u asistencijama da ne govorim o slobodnjacima gdje mu uopste ne igra ulogu da li je sa 17 ili 30 metara.
Iskustvo im gradi Ragnick koji je trener od imena.
Napad je izgleda najbolja odbrana i dok protivnici skontaju da Hoffina odbrana mozda i nije fenomenalna oni vec inkasirali tri cetiri gola u mrezi.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 31 okt 2008, 22:47

e.d. je napisao/la:

Eh, pa to i mene "brine", imam osjecaj da prvi slijedeci poraz moze da ih baci u seriju losih rezultata, ali nadam se da se to nece desiti. Za sve ostalo, tu je Vedo.

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 01 nov 2008, 10:32

Zna li iko da li ce danas biti prenosa na tv tekma hofe, mozda na nekom digitalnom kanalu???????????? :?: :?:

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 01 nov 2008, 10:37

Beca-25 je napisao/la:Zna li iko da li ce danas biti prenosa na tv tekma hofe, mozda na nekom digitalnom kanalu???????????? :?: :?:
imaš komplet bundesligu na premijeri ako ti je odkljućana

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.