Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Italije
steta za Djordja ako ne bude spreman jer 3-5-2 sa Kijelinijem, Barzagljijem, Bonucijem - Juve odbrana bi bila neprobojna. Barza me odusevio vcrs po ko zna koji put, bez greske, jak u duelima, inteligentan... jos i Bony udje i odradi kako treba- mozda nam i ne treba taj stoper u prelaznom roku heheh
Balzareti je pokazao da je ispred Djakerinija, u napadu ipak trebaju Balo i Kasano( koji je sve spremniji kako turnir odmice). jedini problem se pojavljuje na desnom beku gdje se ne mogu nikako odluciti, mada mi je Abate vcrs bio ok.
Prandeli zna dobro postaviti taktiku,citati protivnika ali problem nastaje tokom vodjenja utakmice. Lose izmjene, lose vodjenje ekipe, nepotrebno povlacenja..kad snaga oko 60.minute izda Pirla i Kasana staje i Italija.
Balzareti je pokazao da je ispred Djakerinija, u napadu ipak trebaju Balo i Kasano( koji je sve spremniji kako turnir odmice). jedini problem se pojavljuje na desnom beku gdje se ne mogu nikako odluciti, mada mi je Abate vcrs bio ok.
Prandeli zna dobro postaviti taktiku,citati protivnika ali problem nastaje tokom vodjenja utakmice. Lose izmjene, lose vodjenje ekipe, nepotrebno povlacenja..kad snaga oko 60.minute izda Pirla i Kasana staje i Italija.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- harebianconero
- Kontakt:
Ovaj Balotelli je igračina.
Definitivno je najbolji Italijanski napadač, samo što je malo lud, al haj nema veze.
Kako luda situacija se desi nakon gola Balotellija, doleti Leo začepi mu usta.

Definitivno je najbolji Italijanski napadač, samo što je malo lud, al haj nema veze.

Kako luda situacija se desi nakon gola Balotellija, doleti Leo začepi mu usta.

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- raul-zakon
- Kontakt:
Nije mi drago, ali evo: Čestitke Azzurima i svima koji ih simpatišu na prolazu u 1/4 finale. 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Hvala, tvoje čestitke nam mnogo znače.

Gospodin!

Gospodin!

Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- raul-zakon
- Kontakt:
Počastvovan sam, kolega !GaziHusrevbeg je napisao/la:Hvala, tvoje čestitke nam mnogo znače.![]()
Gospodin!

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Nisam znao da neki GaziHusrevbeg igra za Italiju ..
.. jos mu ovaj cestita
Nema sta, svaka VAM cast na igri i prolasku u cetvrtfinale.
ZASLUZILI STE !
.. jos mu ovaj cestita

ZASLUZILI STE !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Znaš li ti čitati, matere ti?
Momak je čestitao i onim koji simpatišu Azzurre, zato sam mu se i zahvalio. Čitaj, bolan, kako se piše, a ne kako ti odgovara.
Ne trollaj temu bezveze, bolje ti je idi računaj koliko njemački klubovi zaostaju za italijanskim. Pa naleti sa konačnim rezultatom.
Momak je čestitao i onim koji simpatišu Azzurre, zato sam mu se i zahvalio. Čitaj, bolan, kako se piše, a ne kako ti odgovara.
Ne trollaj temu bezveze, bolje ti je idi računaj koliko njemački klubovi zaostaju za italijanskim. Pa naleti sa konačnim rezultatom.

Željezničar ale!
- raul-zakon
- Kontakt:
GaziHusrevBeg ti je objasnio...M4kaveli je napisao/la:Nisam znao da neki GaziHusrevbeg igra za Italiju ..
.. jos mu ovaj cestita![]()
ZASLUZILI STE !

Ipak, vrati se za svaki slučaj i pročitaj još jednom šta sam napisao.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- rastafarian
- Kontakt:
Porastao mi je sad Beg u okamaGaziHusrevbeg je napisao/la:Znaš li ti čitati, matere ti?

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Dobio je odgovor kakav je zaslužio, ofira se bezveze.
Na temi Euro piše kako su 'rvati i Španci trebali proći dalje, a ovdje nama prosipa šuplju kako su Italijani zaslužili prolaz.

Na temi Euro piše kako su 'rvati i Španci trebali proći dalje, a ovdje nama prosipa šuplju kako su Italijani zaslužili prolaz.

Željezničar ale!
Ma pustite tog trolla U-15.

Sada je sve bonus, mada, Italija se nikada ne zadovoljava 1/4 finalom, činjenica je da su ih svi podcijenili i predviđali ispadanje nakon grupne faze, tako da pozdrav hejterima.
Iako Italija još nije odigrala meč po nekom mom ukusu, ne vidim koja je to repka bolja na ovom euru za sada, pa i Njemačka koja ima max učinak me uopšte nije impresionirala, dapače, Portugal me impresionirao u toj grupi.
Šteta za Chiellinia, on je mnogo važan ovoj ekipi, izgleda da Italija neće imati sreće da u najjačem sastavu izađe na teren na ovom prvenstvu.
Još da skinem kapu do poda Pirlu koji kaže da mu se ne dopada kako je odigrao večeras.
Kada kažem da su njegove dvije asistencije, onda svaka čast na ovome.

Sada je sve bonus, mada, Italija se nikada ne zadovoljava 1/4 finalom, činjenica je da su ih svi podcijenili i predviđali ispadanje nakon grupne faze, tako da pozdrav hejterima.
Iako Italija još nije odigrala meč po nekom mom ukusu, ne vidim koja je to repka bolja na ovom euru za sada, pa i Njemačka koja ima max učinak me uopšte nije impresionirala, dapače, Portugal me impresionirao u toj grupi.
Šteta za Chiellinia, on je mnogo važan ovoj ekipi, izgleda da Italija neće imati sreće da u najjačem sastavu izađe na teren na ovom prvenstvu.
Još da skinem kapu do poda Pirlu koji kaže da mu se ne dopada kako je odigrao večeras.
Kada kažem da su njegove dvije asistencije, onda svaka čast na ovome.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Kako ovo sve podsjeca na onu tipicnu, pravu Italiju.
Ja sam siguran da ce dogurat do finala na guzove a u finalu ce sve biti jasno.
Nego sta je to bilo sa Chielliniem? Neka ozbiljna ozljeda?
Ja sam siguran da ce dogurat do finala na guzove a u finalu ce sve biti jasno.
Nego sta je to bilo sa Chielliniem? Neka ozbiljna ozljeda?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Tritolone je napisao/la: Nego sta je to bilo sa Chielliniem? Neka ozbiljna ozljeda?

Mislim da ova gestikulacija pokazuje da je kraj, nadaju se da nije ozbiljno, ali kod ovih povreda je bar 2-3 sedmice out, ne znam je li isti mišić koji ga je i onemogućio mjesec dana prije eura.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma obnovio onu povredu mišića zbog kojeg mu je bio upitan nastup na EP. Nije toliko ozbiljno, ali iziskuje nekih 10 do 15 dana odmora.
@Oxygen
A povuće me za jezik, a ja se ne mogu suzdržati nikako.
Pirlo je sve tri utakmice napravio ključne poteze i opet ga nigdje nema u timovima kola.
Sve je ovo odično zasad, vala očekivao sam prolaz, ali ovaku igru i dominaciju u pojedinim trenucima i nisam. Realno, Italijani ni u jednom trenutku od ovih 170 minuta nisu bili u inferiornom položaju, istina imali su dva pada protiv Iraca i 'rvata, ali protivnici to uopšte nisu znali iskoristiti da kreiraju neku odličnu šansu.
Italijani se u jednom utakmici mogu dobiti jedino na penale ili uz pomoć sudija, barem je tako bilo u posljednjih 7 ili 8 velikih takmičenja.
Valjda će Prandelli dati Marchisiu istu ulogu kao u Juventusu, večeras njegov kvalitet uopšte nije došao do izražaja. Trčao je puno kao i svaku utakmicu, ali u napadu je bio beskoristan.
@Oxygen
A povuće me za jezik, a ja se ne mogu suzdržati nikako.

Pirlo je sve tri utakmice napravio ključne poteze i opet ga nigdje nema u timovima kola.
Sve je ovo odično zasad, vala očekivao sam prolaz, ali ovaku igru i dominaciju u pojedinim trenucima i nisam. Realno, Italijani ni u jednom trenutku od ovih 170 minuta nisu bili u inferiornom položaju, istina imali su dva pada protiv Iraca i 'rvata, ali protivnici to uopšte nisu znali iskoristiti da kreiraju neku odličnu šansu.
Italijani se u jednom utakmici mogu dobiti jedino na penale ili uz pomoć sudija, barem je tako bilo u posljednjih 7 ili 8 velikih takmičenja.
Valjda će Prandelli dati Marchisiu istu ulogu kao u Juventusu, večeras njegov kvalitet uopšte nije došao do izražaja. Trčao je puno kao i svaku utakmicu, ali u napadu je bio beskoristan.
Željezničar ale!
Svaka mu cast. A Leo je ovdje pravo dobro reagovao, ko zna sta je ona budaletina htjela da kaze u kameru.harebianconero je napisao/la:Ovaj Balotelli je igračina.![]()
Definitivno je najbolji Italijanski napadač, samo što je malo lud, al haj nema veze.![]()
Kako luda situacija se desi nakon gola Balotellija, doleti Leo začepi mu usta.![]()
Treba Bali uvijek neko u ekipi ko ce ga drzati da ne poludi, a ovdje se i on popravio jer zna koliki je ulog i zna da ne smije da zajebe.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- L'Avvocato
- Kontakt:
Imal sad gdje onih hejtera
Žalosno za Giorgia ako se bude povrijedio na duži period. Bezveze zaradi povredu.

Žalosno za Giorgia ako se bude povrijedio na duži period. Bezveze zaradi povredu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
GaziHusrevbeg je napisao/la:Dobio je odgovor kakav je zaslužio, ofira se bezveze.![]()
Ono se zove ironicno podsmijavanje.
Naravno da Italija nije zasluzila pored onakve Hrvatske proci dalje.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Španci su odigrali najlošiju utakmicu u protekle 4 godine i 'rvati, koji su među 8 najboljih na svijetu već godinama, im nisu uspjeli ili nisu znali dati gol i na kraju su zaslužili prolaz, ma daj!
'rvati su pokazli veliku dozu borbenosti i srčanosti, dok su Italijani igrali fudbal i zasluženo prošli, tj. 'rvati nisu pokazli ništa više od Italijana, ništa, ama baš ništa.
'rvati su pokazli veliku dozu borbenosti i srčanosti, dok su Italijani igrali fudbal i zasluženo prošli, tj. 'rvati nisu pokazli ništa više od Italijana, ništa, ama baš ništa.
Željezničar ale!
Italijani su 90% golova dali iz prekida.
Hrvati su bolje odigrali sve 3 utakmice !
I nemoj mislit da mrzim 'Talijane, jes da ih i ne volim, al realno pisem.
Hrvati su bolje odigrali sve 3 utakmice !
I nemoj mislit da mrzim 'Talijane, jes da ih i ne volim, al realno pisem.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
'rvati bolje odigrali od Italijana u međusobnom duelu?
Hajd dobro, zanemarit ćemo činjenicu da se susjedi s loptom nisu sastavili u prvom poluvremenu i da su 65 minuta bili u podređenom položaju. Bolan 'rvati protiv Italijana nisu imali akcije kako treba, u prvom poluvremenu šuta po golu i ti mi pričaš o nekoj realnosti. Uozbilji se!
Pa kakve veze ima na koji način su Italijani dali golove? Valjda je iz prekida zabiti gol neko umijeće i znanje. Nek' su 'rvati zabijali iz uigranih akcija, 3 gola im Irci poklone lošim reakcijama u odbrani, sve neke odbice, a i Chiellini je isto u četvrtak bio milostiv.

Hajd dobro, zanemarit ćemo činjenicu da se susjedi s loptom nisu sastavili u prvom poluvremenu i da su 65 minuta bili u podređenom položaju. Bolan 'rvati protiv Italijana nisu imali akcije kako treba, u prvom poluvremenu šuta po golu i ti mi pričaš o nekoj realnosti. Uozbilji se!
Pa kakve veze ima na koji način su Italijani dali golove? Valjda je iz prekida zabiti gol neko umijeće i znanje. Nek' su 'rvati zabijali iz uigranih akcija, 3 gola im Irci poklone lošim reakcijama u odbrani, sve neke odbice, a i Chiellini je isto u četvrtak bio milostiv.
Željezničar ale!