Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

gazija87
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la gazija87 » 18 sep 2009, 08:33

velez_mostar je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:CIRO MAJSTORE,CIRO MAJSTORE!!!
Mislim da bi se trebala skrenuti paznja na ponasanje ovog 'gospodina'. Ne prestaje sa provokacijama poput ove gore, a iz ovoga se uvijek izrodi zestoka rasprava i na kraju neko uvijek popije ban.
Golemo ,ne moze covjek davati podrsku treneru svih trenera..odmah ima onih koji bi me banovali..ne mogu da vjerujem...ali mi,cirini fun-ovi se nedamo,i dalje pruzamo podrsku treneru svih trenera "CIRO MAJSTORE,CIRO MAJSTORE".
vodi ga sebi kuci :D :D
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 18 sep 2009, 15:21

Ma plakat ćemo kad on ode, vidjet ćete vi kad se to sve završi bilo dobro ili loše ali optimista sam!
Svi ćemo govoriti kao u Hrv.vratite nam Ćiru, eto Bilić ima sve ali nema rešpekt,karizmu,nije to ona Hrv.kako nekad traljavo i jadno igraju a mnogi kažu AUTORITET je tu važan , a Ćiro ga ima to je to !
Možemo samo biti ponosni kad čujem po zagrebu priče ...ma Bosna ima Ćiru zna se....
Ujedinio nas je bar na terenu i svi žive za tekmu ,a igrači rad i disciplina vidi se sve govori!!!
Fi hajati.
GO Bosno.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 sep 2009, 22:44

Gazija nisi u to toku!:D---CIRO MAJSTORE,CIRO MAJSTORE!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 19 sep 2009, 04:00

Ciro, u svemu, uvijek "stavlja" Hrvatsku prije BIH, to je cinjenica. :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 sep 2009, 04:28

Ovaj @velez-mostar je postao ,,cirozmatican,, :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 19 sep 2009, 10:03

Tarik14 je napisao/la:Ciro, u svemu, uvijek "stavlja" Hrvatsku prije BIH, to je cinjenica. :roll:
evo ga opet poceo
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 19 sep 2009, 10:29

Ćiro ****
SAFET SUŠIĆ

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 19 sep 2009, 15:39

Cinjenica je da smo mi narod sklon pretjerivanja, tako da smo digli Ciru u nebesa a realno jedini neocekivan uspjeh je pobjeda protiv Belgije u Genku. Sve ove pobjede su igraci ostvarili a ne selektor. Izgubili smo od Spanije i Turske, Armeniju i Estoniju bi svakako pobjedili a Belgiju dobiti kuci uspio je to i Blaz Sliskovic prije par godina. Ali, naravno, dok rezultati budu pozitivni svi ce sutiti. :evil:

lešinar

Post Postao/la lešinar » 19 sep 2009, 15:43

slusaj sine sta ti tata ciro kaze mikado je cokolada svih cokolada :lol:

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 19 sep 2009, 15:44

idi tarike u pm ne navijam za bih,ali kako si ti ljubomoran na hrvata to nije nornmalno,pa nečete nikad imati ovakav uspjeh,pa završit ćete ispred turske a nemate bolje igrace od njih šta imate najbolji vam igraju u wolfsburgu,gdje su oni u najjacim klubovima,nema ih,ovo je ćirina najviše zasluga

ole ZELJO ole
Kontakt:

Post Postao/la ole ZELJO ole » 19 sep 2009, 16:02

matetaraba je napisao/la:idi tarike u pm ne navijam za bih,ali kako si ti ljubomoran na hrvata to nije nornmalno,pa nečete nikad imati ovakav uspjeh,pa završit ćete ispred turske a nemate bolje igrace od njih šta imate najbolji vam igraju u wolfsburgu,gdje su oni u najjacim klubovima,nema ih,ovo je ćirina najviše zasluga

Mate i ti sada malo kenjas kuzis? Nista nemam protiv Cire i podrzavam ga ALI mi imamo sada tako kvalitetnu reprezentaciju da ja mislim da bi nas cak i Fuad Muzurovic mogao odvesti na baraz, isto tako kao i Blaz Sliskovic. Sa Bakom mi smo imali kvalitet ali niko se nije slagao uvej su bili neki oprosti od repke pa se vrate pa ovaj nece i hoce, e kod cire svi su ujedinjeni. Kazes kako nemamo kvalitetniju repku od Turske ? Kako to svi njihovu igraci igraju tamo po besiktasu, feneru, itd kazes Wolsburg nije veliki klub, e pa taj "mali" klub uze bundesligu prosle god, a tebe to malo bode u oko jer su uzeli zahvaljujuci dvojci BH reprezentativaca, pa ti gledaj sada druze taj "mali" Wolsburg kako ce Man. U da dobije ove godine. ;) Ciri velika podrska i siguran sam da idemo u baraz cak i svjetsko prvenstvo zbog toga ces ti Mate "svoju" reprezentaciju gledati pored malih ekrana, jer nevealja se J**** sa Englezima jer ce oni tebe trostruko vise !!!

pozzzz druze

MOJA ZELJMA-BOSNA I HERCEGOVINA

MOJ GRAD-SARAJEVO

MOJ KLUB-FK ZELJEZNICAR!!!!!
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....

Z E LJ O ! ! !

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 19 sep 2009, 17:37

Nabijem Ciru na blanju!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 sep 2009, 18:53

velez_mostar je napisao/la:Nabijem Ciru na blanju!!!
E ljubav nije rajcica :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 19 sep 2009, 20:52

ciro krmak

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 20 sep 2009, 20:07

Tarik14 je napisao/la:Cinjenica je da smo mi narod sklon pretjerivanja, tako da smo digli Ciru u nebesa a realno jedini neocekivan uspjeh je pobjeda protiv Belgije u Genku. Sve ove pobjede su igraci ostvarili a ne selektor. Izgubili smo od Spanije i Turske, Armeniju i Estoniju bi svakako pobjedili a Belgiju dobiti kuci uspio je to i Blaz Sliskovic prije par godina. Ali, naravno, dok rezultati budu pozitivni svi ce sutiti. :evil:
dobro je neko rekao da je ovaj tarik isto robot
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 20 sep 2009, 20:24

stvarno pojedince nerazumijem,,,, sad se netreba otjerati ciro iz repke,pa to bi bilo katastrofa za ovu nasu ekipu..... kad ovo prodje, nadam se ako se plasiramo na svejtsko i to prode treba se ciri zahvaliti a onda se podici i malo i veliko i rastjerati i savez i sve oko saveza....ako se kojim slucajem ne plasiramo na svjetsko,, treba jos gore postupiti s njima i ne cekati ni dan vec isti dan napraviti lom..... ali sad nemojte biti smjesni ovi odrasli i ako znam da na ovom forumu ima balavaca, budimo uz repku sad kad je najpotrebnije, bodrimo ih jer vrijeme brzo prolazi, i ovo se nedogadja svaki dan!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 sep 2009, 20:34

Cinjenica je da smo mi narod sklon pretjerivanja, tako da smo digli Ciru u nebesa a realno jedini neocekivan uspjeh je pobjeda protiv Belgije u Genku. Sve ove pobjede su igraci ostvarili a ne selektor. Izgubili smo od Spanije i Turske, Armeniju i Estoniju bi svakako pobjedili a Belgiju dobiti kuci uspio je to i Blaz Sliskovic prije par godina. Ali, naravno, dok rezultati budu pozitivni svi ce sutiti.
Neočekivani uspjeh je da dvije utakmice prije kraja kvalifikacija imamo 4 boda prednosti nad velesilom kao što je Turska, i sudbinu u svojim rukama il ti nogama.

Izgubili smo od Spanije i Turske
A to su tako beznačajne nogometne nacije da je sramota izgubiti od njih u gostima, i to minimalno razlikom :roll:
dok rezultati budu pozitivni svi ce sutiti.
Pa recimo da se tako "Svijet okreće". Dok je hljeba i kolača i kralj je dobar, kad ih nestane na giljotinu s njim.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 20 sep 2009, 21:00

ja kako znam ovo su nam prve kvalifikacije u kojima nismo izgubili niti jednu utakmicu sa vise od jednog gola razlike.......... :D :D :D

aspirin`
Kontakt:

Post Postao/la aspirin` » 21 sep 2009, 10:49

**** vas blaz sliskovic i slicni njemu, imali su priliku napraviti nesto al naravno nisu, znali smo dobiti najbolje selekcije al pusili smo od amatera moldavije, madjarska nas razguzila ko niko :) sa nekim farskim ostrvima 1:0 igramo cccccc a vi ih vjecno oplakujete, a majmuni....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 sep 2009, 10:45

Ovo je jedan stariji video hrvatske televezije "nova" kratko poslije sto je Ciro prihvatio reprezentaciju.
Steta da to niko nije prije postavio. Posebno zbog dijelova videa kao sto je kod 2:30.

http://dnevnik.hr/sport/nogomet/ciro-o- ... m-ici.html

Taj covjek nije svetac niti bez gresaka u svakom pogledu, ali je zavukao rukave i nije se bojao uprljati ruke od rada, gdje su drugi odmahivali. On mi je sa njegovim vrlinama i manama drazi nego "svetci" koji daju savjete ili kritike, a to sa strane i iz daleka, a kamoli da razumiju koliko je uspjeh reprezentacije bitan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.