GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

Virtu4l
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la Virtu4l » 18 jun 2012, 14:46

kloc86 je napisao/la:ma nece tako igrat sigurno ovako :?:pa ne igraju protiv san marina.....luka u vrhu napada :lol:

prepostavljam da ce slaven nadjidjat sto vise igraca u sredinu i pokusat trkom da otjera spance sto dalje
Slavenu su najbolje šanse iz prekida, ima dobre skakače, par igrača ima sjajan centaršut, to bi moglo upaliti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 18 jun 2012, 14:48

soba 39 je napisao/la:Sa zastava na "prognoze" :lol:
A ti ćeš meni se čini sa foruma u Banoviće... ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 18 jun 2012, 14:48

moje neke prognoze su Španjolska-Hrvatska 1:1, Italija-Irska 0:2 ;)

btw. u ovom sastavu nema Rakitića :o
Zadnja izmjena: silenT, dana/u 18 jun 2012, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 jun 2012, 14:48

Italija - Irska

Hoćel' igrat Balloteli, znam da se nešto pisalo o nekakvoj povredi...?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jun 2012, 14:48

S obzirom da sam mrzitelj svega što dolazi iz Njemačke ( :lol: ), vjerovatno će mi i nakon ostavljene prognoze dodati Hrvatsku kao jednu od država koje mrzim. :mrgreen:

Španija je apsolutni favorit. Odigrali su jednu slabiju utakmicu (Italija), a protiv Iraca su pokazali koliko znaju i umiju. A to je, priznaćete, mnogo. :mrgreen: Hrvatska nije bez šansi, al' recimo da taj omjer ipak ide 80-20 u korist Španaca.

Mislim da neće biti rezultat 2:2, niti će Hrvatska izboriti neriješen rezultat. Nekako mi sve više djeluje da će Hrvati biti ti koji će osluškivati rezultat Talijana i više ih Irska može spasiti negoli sami sebe. Ruku na srce, Hrvatska je u prethodna 2 meča pokazala da je puno jača od Irske i da je rame uz rame sa Talijanima. Danas? Danas imaju najtežeg mogućeg protivnika i prvog favorita prvenstva (Nijemci, ne galamite :mrgreen: ). Neće danas biti utakmica u kojoj će Španci dići ručnu i igrati "na sigurno". Pa ljudi su bolji i sigurno će gledati da što prije riješe pitanje pobjednika i da se na miru pripremaju za četvrtfinalni sraz sa drugoplasiranom ekipom iz grupe D (recimo Engleska ili Ukrajina).

Moja prognoza je pobjeda Španaca u hendikepu. Hrvati imaju želju i volju, al' budimo realni protiv ovakve Španije je potrebno i puno znanja, sreće te jedan loš dan španskih navalnih i veznih igrača. A, 2 takva dana u grupnoj fazi su premija. Dakle, Španija prolazi kao prvoplasirana, a od Irske zavisi ko će proći sa pozicije broj 2. S obzirom da Irci nemaju nikakvih motiva, a i Italija je jača i mnogo izbalansiranija ekipa, vjerujem da će to odlučiti. Neće biti neka pobjeda od više golova razlike (ipak su to Talijani), al' biće sasvim dovoljna za prolazak dalje. Recimo 2:0 ili 2:1 u korist Prandellijeve momčadi.

Toliko od mene. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 18 jun 2012, 14:48

badblueboylivno je napisao/la:8-0 za Hrvatsku, lopta preko Ikera u gol!
Moje je realno :mrgreen:

Hrvatska do usp. moze samo ako vrsi presing...treba trke 90 min.
FORZA NAPOLI

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 18 jun 2012, 14:49

Eto, ovo je rjeseno, sad se moze prognozirati samo rezultat meca Irska - Italija :mrgreen:
Hrvatska sa Španjolskom dogovorila 2:2
HNS je uspio dogovoriti remi sa Španjolskom pa obje reprezentacije prolaze u četvrtfinale.
objavljeno 18. Lipanj 2012.

slika

Poljska – Izbornik Slaven Bilić održao je konferenciju za novinare u hotelu Resydent na kojoj je otkrio da je dogovoren remi 2-2, koji odgovara i našoj i španjolskoj reprezentaciji nevezano uz rezultat utakmice Italija- Irska.

To smo učinili kako se ljudi ne bi uzrujavali. Ekonomska situacija i u Hrvatskoj i u Španjolskoj jako je loša, ljudi imaju kratke živce i bilo bi žalosno da se sada dodatno uzrujavaju zbog nogometa. Ujedno će prolazak biti dodatna promocija Hrvatske i Španjolske sad pred turističku sezonu – objasnio je Bilić.

Kako doznajemo od španjolskih kolega, dodatni je razlog dogovora i što se Španjolci boje kiksa protiv Hrvata. Lopta je okrugla, a hrvatska je fizički jača. Poraz i moguće ispadanje bili bi za Španjolce potpuni debakl. Cijelu utakmicu isplanirali su Bilić i Del Bosque.

Prvi gol zabijamo mi. U 7. minuti Casillas uzima u ruke povratnu loptu i radi indirekt na petercu. Modrić je vraća Striniću na aut-liniju, Strinić nabacuje i Torres slučajno zabija autogol. Onda Španjolci izjednače u 32. minuti. Torres prolazi Šifu, koji se sapliće o vlastite noge i pada na tlo. Torres rutinirano zabija. Malo da se dečku digne pouzdanje nakon onog autogola. Ne bi on inače nikad Šifu prošao. Onda ponovo zabijamo mi u 72. minuti. Ovaj put Kranjčar dolazi do ruba kaznenog, dodaje cepelin, a Džomba ga s lijeve strane lovi i zabija gol. Kad smo već dogovorili utakmicu, da malo promoviramo i naš rukomet. I posljednji gol zabija Španjolska iz penala. Penal je dosuđen nakon što Vida i svatovi skaču Silvi po glavi – najavio je Bilić.
Dio španjolskih medija odmah je dočekao ovaj dogovor s dozom opreza. Kao što Marca podsjeća, Hrvati su imali dogovor s Engleskom 2:2 u prošlim eurokvalifikacijama, ali njima ni s lažiranjem ne možeš vjerovati.
http://news-bar.hr/sport/hrvatska-sa-sp ... vorila-22/" onclick="window.open(this.href);return false;

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jun 2012, 14:50

Bulkin je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:8-0 za Hrvatsku, lopta preko Ikera u gol!
Moje je realno :mrgreen:

Hrvatska do usp. moze samo ako vrsi presing...treba trke 90 min.
Nije da ga yebeš :mrgreen:. Ne znam kome su Španjolci dali 5 komada osim Lihtenštajnu. Ogromni su favoriti, ne toliki da na Hrvatsku bude koef 10,00 i veći, niti za 5-0, ali su favoriti.
Dva gola razlike je neki maksimum, nikakve petarde ne dolaze u obzir.

Ne bi me čudilo i da se Talijani skrumpiraju i dobiju 1-0.
Hayley <3

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 jun 2012, 14:51

Imal ko Špansku zastavu :mrgreen:

Pa Španjolci su nama dali pet komada :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 18 jun 2012, 14:52

legenda reala je napisao/la:Imal ko Špansku zastavu :mrgreen:

Pa Španjolci su nama dali pet komada :lol: :lol:
Tad su Spanjolci bili jaci nego sada :mrgreen: sigurno..
FORZA NAPOLI

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jun 2012, 14:53

Dobro, to je bila više revijalna utakmica, obje bile sigurne za dalje - mislim, nije da je Lištentajn imao šanse za prolaz, ali eto :D . A da, tada su bili jači nego sada, nedostatak jednog Ville je ogroman.
Hayley <3

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 18 jun 2012, 14:56

Monolog je napisao/la:S obzirom da sam mrzitelj svega što dolazi iz Njemačke ( :lol: ), vjerovatno će mi i nakon ostavljene prognoze dodati Hrvatsku kao jednu od država koje mrzim. :mrgreen:

Španija je apsolutni favorit. Odigrali su jednu slabiju utakmicu (Italija), a protiv Iraca su pokazali koliko znaju i umiju. A to je, priznaćete, mnogo. :mrgreen: Hrvatska nije bez šansi, al' recimo da taj omjer ipak ide 80-20 u korist Španaca.

Mislim da neće biti rezultat 2:2, niti će Hrvatska izboriti neriješen rezultat. Nekako mi sve više djeluje da će Hrvati biti ti koji će osluškivati rezultat Talijana i više ih Irska može spasiti negoli sami sebe. Ruku na srce, Hrvatska je u prethodna 2 meča pokazala da je puno jača od Irske i da je rame uz rame sa Talijanima. Danas? Danas imaju najtežeg mogućeg protivnika i prvog favorita prvenstva (Nijemci, ne galamite :mrgreen: ). Neće danas biti utakmica u kojoj će Španci dići ručnu i igrati "na sigurno". Pa ljudi su bolji i sigurno će gledati da što prije riješe pitanje pobjednika i da se na miru pripremaju za četvrtfinalni sraz sa drugoplasiranom ekipom iz grupe D (recimo Engleska ili Ukrajina).

Moja prognoza je pobjeda Španaca u hendikepu. Hrvati imaju želju i volju, al' budimo realni protiv ovakve Španije je potrebno i puno znanja, sreće te jedan loš dan španskih navalnih i veznih igrača. A, 2 takva dana u grupnoj fazi su premija. Dakle, Španija prolazi kao prvoplasirana, a od Irske zavisi ko će proći sa pozicije broj 2. S obzirom da Irci nemaju nikakvih motiva, a i Italija je jača i mnogo izbalansiranija ekipa, vjerujem da će to odlučiti. Neće biti neka pobjeda od više golova razlike (ipak su to Talijani), al' biće sasvim dovoljna za prolazak dalje. Recimo 2:0 ili 2:1 u korist Prandellijeve momčadi.

Toliko od mene. :D
posten i jako realan post...

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 18 jun 2012, 14:57

badblueboylivno je napisao/la:Dobro, to je bila više revijalna utakmica, obje bile sigurne za dalje - mislim, nije da je Lištentajn imao šanse za prolaz, ali eto :D . A da, tada su bili jači nego sada, nedostatak jednog Ville je ogroman.
I Puyola
FORZA NAPOLI

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 18 jun 2012, 15:05

"Španjolcima bi moglo biti jako zanimljivo izbaciti nas s Eura"

Predsjednik Sindikata profesionalnih nogometaša u Italiji Damiano Tommasi svojoj je izjavom potvrdio opterećenost Talijana u dogovor između Hrvatske i Španjolske...

Buffon je samo počeo priču, a nastavili su se njegovi suigrači i talijanski mediji. Posljednji u nizu je predsjednik Sindikata profesionalnih nogometaša u Italiji Damiano Tommasi.

- Španjolcima bi moglo biti zanimljivo eliminirati Italiju iz daljnjeg natjecanja. Pogledajte završnicu druge španjolske lige. U utakmici Celte i Cordobe obje su momčadi trebale bod i završilo je 0-0 - iznio je teoriju urote bivši veznjak Rome.
http://www.24sata.hr/nogomet/spanjolcim ... ura-270512" onclick="window.open(this.href);return false;

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 18 jun 2012, 15:20

Bulkin je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Dobro, to je bila više revijalna utakmica, obje bile sigurne za dalje - mislim, nije da je Lištentajn imao šanse za prolaz, ali eto :D . A da, tada su bili jači nego sada, nedostatak jednog Ville je ogroman.
I Puyola
nije igrao ni Villa,a ni Puyol u toj utakmici...a ni Xavi,ako cemo posteno

Veracruz
Kontakt:

Post Postao/la Veracruz » 18 jun 2012, 15:21

Spanija je takva sila da se protiv njih tesko nadati i nerijesenom rezultatu osim ako oni to ne zele ili osim ako im to nije prva utakmica na nekom takmicenju. Iznenadjenje je moguce ali jako tesko. Drugo, prilicno sam uvjeren da talijani nece moci pobjediti irce ako irci budu imali bar malo volje za igrom, a obzirom da su to irci treba ocekivati veliki otpor.
Soy de la calle

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 jun 2012, 15:26

Virtu4l je napisao/la:
kloc86 je napisao/la:ma nece tako igrat sigurno ovako :?:pa ne igraju protiv san marina.....luka u vrhu napada :lol:

prepostavljam da ce slaven nadjidjat sto vise igraca u sredinu i pokusat trkom da otjera spance sto dalje
Slavenu su najbolje šanse iz prekida, ima dobre skakače, par igrača ima sjajan centaršut, to bi moglo upaliti.
Velika istina, samo kako doći do prekida? E to je već podvig, ma kvadratura kruga za Slavenka
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jun 2012, 15:32

maximusdecimus je napisao/la:
Bulkin je napisao/la:
I Puyola
nije igrao ni Villa,a ni Puyol u toj utakmici...a ni Xavi,ako cemo posteno
Općenito govorim, veliki nedostatak je Villa, zabio bio ono što je Nando promašio protiv Talijana. Nemaju takvu (napadačku) klasu u ovom trenutku.
Hayley <3

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 18 jun 2012, 15:34

ko je prvi izvođač penala u reprezentaciji Španije ?
FORZA MARŠAL !!!

jaskojuventino
Kontakt:

Post Postao/la jaskojuventino » 18 jun 2012, 15:35

navijam svim srce za italju al nekako su mi se ogadili sa ovim kukanjem,, mogu samo sebi naskodit da se ljudi zainate pa odigraju 2-2,,,

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.