GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Kud će u p.m. sa bh zastavom (ili sa bilo kojom drugom ako se ne učestvuje),samo navlači na guzicu bez potrebe.Ti likovi mi stvarno nisu jasni 

"Indija,Pakistan..."
gdje ces to ovdje na ovom forumu reci bola? kad sam ja to napisao ovdje u petak navece govorili su mi kako sam cisti lazov i nacionalistadelpiero20 je napisao/la: Pale nasu zastavu pa kasnije kao sto ste vi ljudi protiv nas?

Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 18 jun 2012, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
ako veceras Spanija - Hrvatska odigraju 2:2 ,Italijni bi mogli haus napraviti ,ja mislim da bi se oni odmah zalili uefi ,uh svasta bi tu onda bilo ,zalili su se talijani i 2004 ali nisu nista postigli ali ipak danas su druga vremena ,Italija je dovoljno ostecena na SP 2002 i Euru 2004 vrijeme je da naplate to 

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ne vidim problem u tome. Nebitno je učestvuješ li ili ne, to je festival fudbala i treba da bude uživancija.soba 39 je napisao/la:Kud će u p.m. sa bh zastavom (ili sa bilo kojom drugom ako se ne učestvuje),samo navlači na guzicu bez potrebe.Ti likovi mi stvarno nisu jasni
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- delpiero20
- Kontakt:
Pa sta? Boli ih briga, dobili na nagradnoj igri...idu u Poljsku, jel se to u Poljskoj ne smije nositi zastava BIH?soba 39 je napisao/la:Kud će u p.m. sa bh zastavom (ili sa bilo kojom drugom ako se ne učestvuje),samo navlači na guzicu bez potrebe.Ti likovi mi stvarno nisu jasni

I Hrvati su nosili zastavu Kosova...koji ce vrag zastava Kosova u Poljskoj kad Kosovo uopste i nije u ovoj fudbalskoj organizaciji
mogu i ja poslat pismo nekom portalu kako mi je netko oteo zastavu zimbabve-a... ako je istina onda je to za svaku osudu ali vjerovat netkom na rijec bez ikakvih dokaza to tvrdit je smjesno
ps: na utakmnicama su kamere kojim policija snima sve belaje i bas da ni na jednoj nije zabiljezeno je u najmanju ruku sumnjivo
ps: na utakmnicama su kamere kojim policija snima sve belaje i bas da ni na jednoj nije zabiljezeno je u najmanju ruku sumnjivo
Zadnja izmjena: kloc86, dana/u 18 jun 2012, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Po realnosti
Spanija - Hrvatska 2:1
Italija - Irska 1:0
Po simpatijama
Italija - Irska 1:2
Spanija - Hrvatska 1:2
AJMO HRVATSKA

Spanija - Hrvatska 2:1
Italija - Irska 1:0
Po simpatijama
Italija - Irska 1:2
Spanija - Hrvatska 1:2
AJMO HRVATSKA

- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jesu kamere, ali kao da ce policija dat nama snimke sa tih kamera da gledamo....kloc86 je napisao/la:mogu i ja poslat pismo nekom portalu kako mi je netko oteo zastavu zimbabve-a... ako je istina onda je to za svaku osudu ali bez ikakvih dokaza to tvrdit je smjesno
mislio sam veceras navijat za prolazak hrvatske, al nakon ovog sto sam procitao za zastavu idem bodriti spanjolce u jedan obliznji lokal gdje ce bit i hrvata....
**** vas dan offtopičarski 

Thomas Müller - Fußballgott
- delpiero20
- Kontakt:
Ej dobro te...takvo kukavicko bjezanje od istine nisam odavno procitaokloc86 je napisao/la:mogu i ja poslat pismo nekom portalu kako mi je netko oteo zastavu zimbabve-a... ako je istina onda je to za svaku osudu ali vjerovat netkom na rijec bez ikakvih dokaza to tvrdit je smjesno

Ovu zastavu su ukrali momci iz Kreseva..
Druga zastava koja je zapaljena je uzeta momku koji je bio sam na trenutak, prisli mu poceli mu psovat i uzeli je. Kasnije zapalili uz bakljadu...
A vi se naucite postovati ostale, ne mora tvoje misljenje uvijek biti ispravno i ne moras uvijek kontrirat jer se ovo desilo. Kad naucite postovati tudje onda se javite pa se moze pricati. Ovako nemam sta pricati sa ljudima koji misle da se svijet vrti oko njih. Ovo je scena zbog koje imamo pravo da vam zelimo to trece mjesto i da napustite ovo takmicenje i imamo za to potpuno pravo..nije ni ljubomora niti nesto drugo nego je zbog toga sto ne postujete nikog. I dobro je sto Spanija nema crnaca, inace bi bili izbaceni zbog rasizma...ni crnce ne mozete nesto
i?delpiero20 je napisao/la: Ali eto im sad, pa nek nauce postovati tudje i drugog pa cemo mozda nekad i navijat za njih....
Pale nasu zastavu pa kasnije kao sto ste vi ljudi protiv nas?
Jel 10.000 ljudi uzelo zastavu, orgijalo oko nje i zapalilo je, ako je bilo kako pise u tekstu - par budaletina (po govoru se zakljucuje se odakle su) uzelo zastavu i zapalilo je, veliki ostatak navijaca to nije ni primjetio, na tribinima bude svakakvih ljudi i svakakvih eskapada, malo me cudi da nijedan fotoreporter to nije usnimio (barem ja nisam vidio), fotografi traze po tribinama svaku zanimljivost od ljepotica do politickih poruka, snimili su one sisajke, snimili su kosovsku zastavu, cudi me sto nisu i zastavu BIH koja gori...
Zadnja izmjena: Gorazde11, dana/u 18 jun 2012, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
ti snimci uvjek izadju u javnost..ali recimo da si u pravu i da ih cuvaju,policija bi sigurno izvjetila da se NN tereti za paljenje zastave tudje drzavezlatkobajramovic je napisao/la:jesu kamere, ali kao da ce policija dat nama snimke sa tih kamera da gledamo....kloc86 je napisao/la:mogu i ja poslat pismo nekom portalu kako mi je netko oteo zastavu zimbabve-a... ako je istina onda je to za svaku osudu ali bez ikakvih dokaza to tvrdit je smjesno
mislio sam veceras navijat za prolazak hrvatske, al nakon ovog sto sam procitao za zastavu idem bodriti spanjolce u jedan obliznji lokal gdje ce bit i hrvata....

ako je bilo onada je za osudu ali nekako sumnjam u sve to...ovo mi vise lici na pokusaj zakuhavanja
PA JEL' DOSTA VISE O ZASTAVAMA,NAVIJACIMA,I OSTALIM ZAJEBANCIJAMA,DAJTE PRICAJTE MALO O FUDBALU VISE.KAMARU POSTOVA A 90% JE ONO ZBOG CEGA NE BI TREBALO DA STE NA OVOME FORUMU.TACNO SAD VIDIM DA SU ODREDJENI OVDE SAMO DA KVARE NEKU DISKUSIJU.
I NE PRIJAVLJUJTE POSTOVE SAMO ZBOG TOGA STO SE KOSE SA VASIM MISLJENJEM.

I NE PRIJAVLJUJTE POSTOVE SAMO ZBOG TOGA STO SE KOSE SA VASIM MISLJENJEM.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jesu li ovo Bosanske Hrvatice ili one prave Hrvatice?Gorazde11 je napisao/la: AJMO HRVATSKA
Realno, Spanci su mnogo kvalitetnija repka i sve osim njihove pobjede se moze smatrati senzacijom.
Ne vjerujem da ce se skovati rezultat na ustrb Italijana, jer je ipak ovo jedno veliko, renomirano takmicenje u kojem Hrvatska i Spanija nemaju nikakve veze kao onomad Svedska i Danska.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ni meni nije jasno sta ce zastava Hrvatske na institucijama po Mostaru, Sirokom B., Travniku, ...soba 39 je napisao/la:Kud će u p.m. sa bh zastavom (ili sa bilo kojom drugom ako se ne učestvuje),samo navlači na guzicu bez potrebe.Ti likovi mi stvarno nisu jasni

Druga je stvar zastava na sportskim takmicenjimaa, ali u jednoj drzavi rekalmira druge je zalosno.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 18 jun 2012, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- delpiero20
- Kontakt:
Bilo 10 000 i niko nije zaustavio to..zanimljivo, izgleda da im je bilo bas tesko kad se palilaGorazde11 je napisao/la:i?delpiero20 je napisao/la: Ali eto im sad, pa nek nauce postovati tudje i drugog pa cemo mozda nekad i navijat za njih....
Pale nasu zastavu pa kasnije kao sto ste vi ljudi protiv nas?
Jel 10.000 ljudi uzelo zastavu, orgijalo oko nje i zapalilo je, ako je bilo kako pise u tekstu - par budaletina (po govoru se zakljucuje se odakle su) uzelo zastavu i zapalilo je, veliki ostatak navijaca to nije ni primjetio, na tribinima bude svakakvih ljudi i svakakvih eskapada, malo me cudi da nijedan fotoreporter to nije usnimio (barem ja nisam vidio), fotografi traze po tribinama svaku zanimljivost od ljepotica do politickih poruka, snimili su one sisajke, snimili su kosovsku zastavu, cudi me sto nisu i zastavu BIH koja gori...
Jeste to je to...ovi momci su dobili od SDA stranke po 50 evrica da lazu

Eto skontali smo, momci su dobili koji evric da zakuhajnu malo

Postajete smijesni...
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 18 jun 2012, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Espana je veliki favorit po kladionicama, kvota na njih je sve manja
.....
Najveći navijači Hrvatske večeras će biti - kladionice
Većina hrvatskih navijača će reći kako su optimisti glede večerašnjeg ogleda sa Španjolskom, no malo tko je spreman staviti svoje novce na izabranike Slavena Bilića. Naime, Hrvati su poznati kao strastveni kladioničari, a ogromna većina je jučer i danas tipovala na pobjedu aktualnih europskih i svjetskih prvaka. Od samog jutra u domaćim kladionicama zbog ogromnih uplata padaju kvote na Španjolsku, dok suprotno tome na Hrvatsku enormno rastu.
I izvori iz kladionica kažu da je vrlo mali postotak onih koji su svoj novac stavili na remi Hrvatske i Španjolske, a gotovo je minoran broj onih koji su "tipovali" na pobjedu naše reprezentacije. Zbog velikih uplata na Španjolce, koeficijent se u većini kladionica promijenio i do 20 posto na različite varijacije oklada za ovaj događaja. Ukoliko u hrvatskim kladionicama stavite 10 kuna na Španjolce, u slučaju pobjede zaradit ćete 7.5 kuna - kvota je 1.75. Ukoliko ćete se kladiti na remi u istom slučaju ćete dobiti 24 kuna (3.40 kvota), dok se za pobjedu Hrvatske nude kvote od 8,9 pa čak do 10, što znači da se za uloženih 10 kuna može dobiti do čistih 90.
Europske kladionice su pak još skeptičnije prema povoljnom rezultatu za Hrvatsku. Na pobjedu Španjolske nude kvotu od 1.50, dok su ostale kvote iste. Po svemu priloženom izgleda da će kladionice biti najveći navijači Hrvatske budući da će u slučaju iznenađenja biti u velikoj dobiti.
.....
Najveći navijači Hrvatske večeras će biti - kladionice
Većina hrvatskih navijača će reći kako su optimisti glede večerašnjeg ogleda sa Španjolskom, no malo tko je spreman staviti svoje novce na izabranike Slavena Bilića. Naime, Hrvati su poznati kao strastveni kladioničari, a ogromna većina je jučer i danas tipovala na pobjedu aktualnih europskih i svjetskih prvaka. Od samog jutra u domaćim kladionicama zbog ogromnih uplata padaju kvote na Španjolsku, dok suprotno tome na Hrvatsku enormno rastu.
I izvori iz kladionica kažu da je vrlo mali postotak onih koji su svoj novac stavili na remi Hrvatske i Španjolske, a gotovo je minoran broj onih koji su "tipovali" na pobjedu naše reprezentacije. Zbog velikih uplata na Španjolce, koeficijent se u većini kladionica promijenio i do 20 posto na različite varijacije oklada za ovaj događaja. Ukoliko u hrvatskim kladionicama stavite 10 kuna na Španjolce, u slučaju pobjede zaradit ćete 7.5 kuna - kvota je 1.75. Ukoliko ćete se kladiti na remi u istom slučaju ćete dobiti 24 kuna (3.40 kvota), dok se za pobjedu Hrvatske nude kvote od 8,9 pa čak do 10, što znači da se za uloženih 10 kuna može dobiti do čistih 90.
Europske kladionice su pak još skeptičnije prema povoljnom rezultatu za Hrvatsku. Na pobjedu Španjolske nude kvotu od 1.50, dok su ostale kvote iste. Po svemu priloženom izgleda da će kladionice biti najveći navijači Hrvatske budući da će u slučaju iznenađenja biti u velikoj dobiti.
- Titova-Juga
- Kontakt:

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
pravi nacin razmisljanja..Gorazde11 je napisao/la: i?

hrvatskoj ekipi sretno veceras, al' i da izgube nebi ih mnogo zalio upravo radi ovi pojedinaca iz hercegovine.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.