kladio sam se na vas... fina kvota

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Da ne bi za Hrvate koji pale Bosanske zastave na Euru 2012? Da se razumijemo Hrvati imaju šanse da prođu dalje,ali mislim da večeras samo čudo može da vam pomognestarmo94 je napisao/la:
Ako je tako, onda ni vi ne bi trebali navijati za Spanjolce i Talijane..
to je namjernoVirtu4l je napisao/la:Nisi ofarbao slovo A.
tm84 je napisao/la:komsije, mislite li da mozete uzeti spaniju?
9,00 ti je da ce Spanija ispasti, to ti jos boljetm84 je napisao/la:komsije, mislite li da mozete uzeti spaniju?
ti si mi zemljak a ne komsija...Rosas7 je napisao/la:tm84 je napisao/la:komsije, mislite li da mozete uzeti spaniju?
tesko majstore,spanjolska je svjetski i europski prvak,ali srce na teren volja,zalaganje,pa sta bude![]()
i ja cu se kalditi na vatrene![]()
oboje sam...pa mostar i sarajevo su susjedni(komsijski) gradovitm84 je napisao/la:ti si mi zemljak a ne komsija...Rosas7 je napisao/la:tm84 je napisao/la:komsije, mislite li da mozete uzeti spaniju?
tesko majstore,spanjolska je svjetski i europski prvak,ali srce na teren volja,zalaganje,pa sta bude![]()
i ja cu se kalditi na vatrene![]()
![]()
whatever... sta god bude, stavio sam nesto i na italiju... gubiti ne mogu
izvor,molim lijepo? stavi link radi sebe, da ne bi bilo da si lazovcinaTuzla950 je napisao/la:Da ne bi za Hrvate koji pale Bosanske zastave na Euru 2012? Da se razumijemo Hrvati imaju šanse da prođu dalje,ali mislim da večeras samo čudo može da vam pomognestarmo94 je napisao/la:
VAMOS ESPAÑA
nitko ziv nezna kako ce se sve ovo zavrsititm84 je napisao/la:komsije, mislite li da mozete uzeti spaniju?
Ocigledno nisi upratio..Tuzla950 je napisao/la:Da ne bi za Hrvate koji pale Bosanske zastave na Euru 2012? Da se razumijemo Hrvati imaju šanse da prođu dalje,ali mislim da večeras samo čudo može da vam pomognestarmo94 je napisao/la:
VAMOS ESPAÑA
Da, zbog najlošije gol-razlike.Cartman je napisao/la:Je li Hrvatska ispada sa 0:0 u slucaju pobjede Italije?
Eh da je hobotnica Paul jos ziv...kloc86 je napisao/la:nitko ziv nezna kako ce se sve ovo zavrsititm84 je napisao/la:komsije, mislite li da mozete uzeti spaniju?
kladio sam se na vas... fina kvotatreba navijat i biti optimistican pa sta bude,bude
Nekolicina momaka iz Tuzle otišla u Poljsku da gleda utakmicu Hrvatske (kopiran samo dio texta)ajvardedo je napisao/la: izvor,molim lijepo? stavi link radi sebe, da ne bi bilo da si lazovcina
Ništa ne lažem.Sportski pozdrav! (nadam se da moderatori neće izbrisati text)Kome je smetala bh. zastava?
1: dio
.....Međutim, kada se u blizini navijača Hrvatske pojavite sa bh. zastavom, shvatite da je mnogo sigurnije imati talijansku. Naravno, govorimo o dijelu navijača Hrvatske, koji, kojeg li apsurda dolaze upravo iz Bosne i Hercegovine.
- Pred stadionom sam se za kratko odvojio od momaka sa kojim sam došao. Naša zastava mi je cijelo vrijeme bila oko vrata. Čak sam se slikao sa nekim momcima iz Zagreba. Kasnije mi je jedan od momaka, prišao sa leđa odgurnuo me i uzeo zastavu. Kroz psovke i naglasak sam shvatio da je neko od ovih „naših“. Kasnije su tu zastavu zapalili na tribini odakle su bacali baklje – pričao nam je poslije utakmice Alen iz Kaknja, čije su simpatije prije utakmice, kako kaže, bila na strani Hrvatske.
2: dio
-U toku utakmice, dok smo se slikali, neko iz grupe navijača Hrvatske koji su bili iza nas, mislim da su imali transparent Kreševo, nam je došao iza leđa i ukrao zastavu. Dok je odlazio hvalio se „plijenom“ koji mu je očigledno smetao. Ma bolesnici. Eto šta je njima bitno – pričao nam je kasnije Peđa, koji je sa svojom grupom bio izdvojen od ostataka bh. ekspedicije, nastavljajući. Dobio sam poruku od raje iz Tuzle, da se zastava vidjela na TV prijenosu. Mi smo svoj cilj ispunili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.