BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Ja mu želim kao i svi vi ovdje sve najbolje, i nadam se da će radom i trudom uspijeti i dalje da uveseljava ljude koji ga prate, a kojih će nadam se biti sve više i više, jer ovaj momak zaista zaslužuje podršku
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Evo Damir skocio na 204. poziciju na ATP listi. Trenutno nas najbolje rangirani teniser.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Sve bi to bilo ok sa pravim trenerom.frankqqqqq je napisao/la:On svojom fizičkom spremom i agresivnošću može sve da nadoknadi. Ima talenta naš Damir dosta i ja sam uvjeren da će on biti naša teniska zvijezda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pare virtu, pare.Virtu4l je napisao/la:Sve bi to bilo ok sa pravim trenerom.frankqqqqq je napisao/la:On svojom fizičkom spremom i agresivnošću može sve da nadoknadi. Ima talenta naš Damir dosta i ja sam uvjeren da će on biti naša teniska zvijezda.
"Indija,Pakistan..."
S više trenera, ne znam da li si pratio sada finale Nadal vs Đoković, kada je komentator na BHT pomenuo da je Đoković učio različite poteze u tenisu sa različitim trenerima, i to specijaliziranm za recimo servu, forehand, backhand, itd.Virtu4l je napisao/la: Sve bi to bilo ok sa pravim trenerom.
Treba ulagati da bi se dobili rezultati, to je jasno
Ja sam procitao, ne znam koliko je tacno, da je Damirov otac profesionalni teniski trener sa americkom i hrvatskom lincencom. Ali treba uzet drugog trenera, jer otac ne mze biti toliko strog i zahghtijevan koliko i 'pravi' trenersoba 39 je napisao/la:pare virtu, pare.Virtu4l je napisao/la:Sve bi to bilo ok sa pravim trenerom.frankqqqqq je napisao/la:On svojom fizičkom spremom i agresivnošću može sve da nadoknadi. Ima talenta naš Damir dosta i ja sam uvjeren da će on biti naša teniska zvijezda.

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da, Todd Martin je Đokoviću puno pomogao u karijerizizu1991 je napisao/la: S više trenera, ne znam da li si pratio sada finale Nadal vs Đoković, kada je komentator na BHT pomenuo da je Đoković učio različite poteze u tenisu sa različitim trenerima, i to specijaliziranm za recimo servu, forehand, backhand, itd.

Bilo bi lijepo da se Damir plasira u treću rundu kvalifikacija, dobio bi novih 16 bodova, a tamo ga čeka Zopp protiv kojeg nema šanse, ali ima jedna druga 'kvaka'. Zopp je prvi nosioc kvalifikacija i kao takav je poprilično sigurno da će ući u glavni žrijeb, tako da bi Damir mogao uletiti kao 'lucky loser'. hehe, malo sam požurio, tj. 'letim pred rudu', ali eto, da imamo svaki mogući scenario otvoren

Mnogo je primjera gdje su roditelji napravili igrače od svoje djece, ali dođe vrijeme kad se treba napraviti prelaz iz juniora u seniore, ona posljednja i najvažnija tranzicija, e tada je bitno da se emocije ostave po strani i da se rade pravi profesionalni potezi.likma23 je napisao/la: Ja sam procitao, ne znam koliko je tacno, da je Damirov otac profesionalni teniski trener sa americkom i hrvatskom lincencom. Ali treba uzet drugog trenera, jer otac ne mze biti toliko strog i zahghtijevan koliko i 'pravi' trener![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ne znam ko je Đokovića trenirao, samo sam iznio ono što sam čuo na prenosu
hoce li biti prijenos danasnjeg damirovog meca???
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Lijepo je on to rekao u prenosu, ali kod Đokovića je izazvalo efekat koji nije bio željen. Zato sam napisao da treba pravi trener.
Polansky i Galdon su završili. Sad Damir izlazi na teren.
Polansky i Galdon su završili. Sad Damir izlazi na teren.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moze link od prenosa ?
btw. gledam na **** kvote na damira pale ispod 1.7 na svjetskim kladionicama
btw. gledam na **** kvote na damira pale ispod 1.7 na svjetskim kladionicama

Nema streama. Samo tekstualni prenos na http://www.wimbledon.org" onclick="window.open(this.href);return false;
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na wiki-stranici pise da je dosad osvojio 31k dolara.. Ima li tu istine ili je manje/vise?
Sretno momce!!
Sretno momce!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Virtu4l je napisao/la:Nema streama. Samo tekstualni prenos na http://www.wimbledon.org" onclick="window.open(this.href);return false;
bolje ista, nego nista..ako Bog da gledamo ga u 1. kolu gl. zrijeba

Na Grand slamovima postoji žrijeb za lucky losere, Zopp i kad bi tankirao ne bi bio siguran da će biti 100 % u glavnom turniru.Virtu4l je napisao/la:.........
Bilo bi lijepo da se Damir plasira u treću rundu kvalifikacija, dobio bi novih 16 bodova, a tamo ga čeka Zopp protiv kojeg nema šanse, ali ima jedna druga 'kvaka'. Zopp je prvi nosioc kvalifikacija i kao takav je poprilično sigurno da će ući u glavni žrijeb, tako da bi Damir mogao uletiti kao 'lucky loser'. hehe, malo sam požurio, tj. 'letim pred rudu', ali eto, da imamo svaki mogući scenario otvoren

http://en.wikipedia.org/wiki/Lucky_loser" onclick="window.open(this.href);return false;In Grand Slam events, one of the four highest ranked losers in the final qualifying round is randomly picked as the lucky loser.
-
- Kontakt:
Imao je 2 brejk lopte, šteta
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Recimo,protiv nekog iz top 10.Živo me interesuje kako bi to izgledalofanatic je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Nema streama. Samo tekstualni prenos na http://www.wimbledon.org" onclick="window.open(this.href);return false;
bolje ista, nego nista..ako Bog da gledamo ga u 1. kolu gl. zrijeba
"Indija,Pakistan..."
Nisam znao da je vec pocela?SirAlexFerguson je napisao/la:Imao je 2 brejk lopte, šteta
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 18 jun 2012, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pocelosajo10 je napisao/la:Ko je imo? Dzumhur tek za jedno pola sata igra.SirAlexFerguson je napisao/la:Imao je 2 brejk lopte, šteta

SAMO ČELIK !
-
- Kontakt:
Bolan već je počeo, samouvjereno je osvojio svoj servissajo10 je napisao/la:Ko je imo? Dzumhur tek za jedno pola sata igra.SirAlexFerguson je napisao/la:Imao je 2 brejk lopte, šteta
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.