GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

juznjak>
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la juznjak> » 18 jun 2012, 12:21

Kaze Lippi: Pitajte Villarreal koliko su posteni Spanci :D . Mislim ok, ali ko je kriv Italijanima sto nisu bili u stanju pobijediti Hrvatsku ? Ako ispadnu sami su krivi ;) . Realno ako se ne bude nista namjestalo, a mislim da nece jer ce Spanci pocistiti Hrvate. E sad ,da li ce Italijani dobiti, ko bi mu znao. Bolji su od Iraca i o tome nema govora, ali su krajnje nepredvidivi.
Takođe,umjesto sto brinu da li ce Spanci namjestiti bolje im je da brinu mogu li oni pobijediti Irce :? 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 18 jun 2012, 12:24

kloc86 je napisao/la:
pesmaster je napisao/la:Šta napraviše od teme .. Kako je nekima krivo što navijamo za Italiju/Španiju ..

Šta napraviše od teme .. Kako je nekima krivo što navijamo svoju domovinu Hrvatsku

sportsport.BA

ovo nije mjesto da navijaš za svoju domovinu , imaš brate na "tisuće" hrvatskih portala , idi tamo i navijaj za svoju "domovinu".
Sloboda Tuzla !!!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 18 jun 2012, 12:25

pesmaster je napisao/la:
kloc86 je napisao/la:
pesmaster je napisao/la:Šta napraviše od teme .. Kako je nekima krivo što navijamo za Italiju/Španiju ..

Šta napraviše od teme .. Kako je nekima krivo što navijamo svoju domovinu Hrvatsku

sportsport.BA

ovo nije mjesto da navijaš za svoju domovinu , imaš brate na "tisuće" hrvatskih portala , idi tamo i navijaj za svoju "domovinu".
Ako je tako, onda ni vi ne bi trebali navijati za Spanjolce i Talijane..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 jun 2012, 12:25

kloc86 je napisao/la:

Golemo, koji ste vi likovi, da sam ja moderator, obojica bi ban na IP adresu dobili istog trena :evil:
Kako ne možete biti normalni bem' mu mater :evil:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 18 jun 2012, 12:26

tačno sam znao da ce ova grupa imati ubjedljivo najviše postova...a sve zbog Irske

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 jun 2012, 12:27

pesmaster je napisao/la: sportsport.BA

Đe si admine, nisam te pozn'o.. Da te pitam, mogu li ja navijati za Njemačku pošto je ovo sportsport.BA? Zapravo, s obzirom da ne igra Bosna, smijemo li mi pratiti ikako ovo prvenstvo? I hoćemo li ukinuti teme drugih liga, a ostaviti samo PLBiH?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 18 jun 2012, 12:27

maximusdecimus je napisao/la:tačno sam znao da ce ova grupa imati ubjedljivo najviše postova...a sve zbog Irske
+1 :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jun 2012, 12:28

juznjak> je napisao/la:Kaze Lippi: Pitajte Villarreal koliko su posteni Spanci :D . Mislim ok, ali ko je kriv Italijanima sto nisu bili u stanju pobijediti Hrvatsku ? Ako ispadnu sami su krivi ;) . Realno ako se ne bude nista namjestalo, a mislim da nece jer ce Spanci pocistiti Hrvate. E sad ,da li ce Italijani dobiti, ko bi mu znao. Bolji su od Iraca i o tome nema govora, ali su krajnje nepredvidivi.
Takođe,umjesto sto brinu da li ce Spanci namjestiti bolje im je da brinu mogu li oni pobijediti Irce :? 8-)
Ma vidi se da je Italiji Balkan blizu. Toliko obuzeti sa svim mogucim glupostima, a najmanje ih brine vlastita igra i ono je u njihovim rukama. Volio bi da prodju, ali bilo bi zanimljivo i da Spanija i Hrvatska odigraju 2-2, cisto da citam njihove reakcije. :lol:

PS: Dosadni ste sa tim glupostima. Uvijek iste rasprave. Neka navijaju svi za koga hoce, samo bez previse provokacija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 18 jun 2012, 12:29

:lol:
"Indija,Pakistan..."

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 18 jun 2012, 12:31

zizu1991 je napisao/la:Golemo, koji ste vi likovi, da sam ja moderator, obojica bi ban na IP adresu dobili istog trena :evil:
Kako ne možete biti normalni bem' mu mater :evil:
lik provocira bez veze.nikom nisam nista rekao sto navija za italiju ni za spaniju niti provocirao bilo koga ali brate pusti me da navijam za koga hocu i sjasi od hrvatske (ne ti osobno vec ovi pojedini padobranci)

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 18 jun 2012, 12:35

Jbo prvenstvo gdje nema srba :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jun 2012, 12:36

spielführer_21 je napisao/la:Bravo, sad smo skupili čitavu grupu C ;)
slika

BTW, Hrvatska je ostvarila veliki uspjeh osvojivši četiri boda dosad. Sve preko, dakle prolaz skupine, će biti bonus. Ako prođu, prođu, zadovoljan sam angažmanom na Euru, koji je bio miljama ispred angažmana u kvalifikacijama.
Hayley <3

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 18 jun 2012, 12:40

Cartman je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Kaze Lippi: Pitajte Villarreal koliko su posteni Spanci :D . Mislim ok, ali ko je kriv Italijanima sto nisu bili u stanju pobijediti Hrvatsku ? Ako ispadnu sami su krivi ;) . Realno ako se ne bude nista namjestalo, a mislim da nece jer ce Spanci pocistiti Hrvate. E sad ,da li ce Italijani dobiti, ko bi mu znao. Bolji su od Iraca i o tome nema govora, ali su krajnje nepredvidivi.
Ma vidi se da je Italiji Balkan blizu. Toliko obuzeti sa svim mogucim glupostima, a najmanje ih brine vlastita igra i ono je u njihovim rukama. Volio bi da prodju, ali bilo bi zanimljivo i da Spanija i Hrvatska odigraju 2-2, cisto da citam njihove reakcije. :lol:

PS: Dosadni ste sa tim glupostima. Uvijek iste rasprave. Neka navijaju svi za koga hoce, samo bez previse provokacija.
to je to, al ajd ti internet huligancicima to objasni...

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 18 jun 2012, 12:50

Velika većina Hrvata je bila uz BiH kada su igrali protiv Francuza a zatim u baražu protiv Portugala a vidi ove, strašno, i to su komšije. Večeras samo jako uz Furiju!

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 18 jun 2012, 13:03

MarcusLFC je napisao/la:Velika većina Hrvata je bila uz BiH kada su igrali protiv Francuza a zatim u baražu protiv Portugala a vidi ove, strašno, i to su komšije.

Večeras samo jako uz Furiju!
Kakav uvod, i onda kakav zaključak, je.be lud zbunjenog! :lol:

Vidjet ćemo danas, sve je otvoreno!

S rastrčanim Mandžukićem, + igračem viška u sredini terena, definitivno Hrvatska može imat najmanje 40% lopte u posjedu, samo da tih 40% bude što konkretnije!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 jun 2012, 13:05

MarcusLFC je napisao/la:Velika većina Hrvata je bila uz BiH kada su igrali protiv Francuza a zatim u baražu protiv Portugala a vidi ove, strašno, i to su komšije. Večeras samo jako uz Furiju!
a jbt :lol:

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 18 jun 2012, 13:15

MarcusLFC je napisao/la:Velika većina Hrvata je bila uz BiH kada su igrali protiv Francuza a zatim u baražu protiv Portugala a vidi ove, strašno, i to su komšije. Večeras samo jako uz Furiju!
wtf :lol: :lol: :lol:
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 18 jun 2012, 13:15

Španija-Hrvatska:3-1
Italija-R.I:2-1
Dalje idu :Španija, Italy. 8-)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 18 jun 2012, 13:19

kako ste upropastili temu,pun k... djece i kompleksasa strasno
;)

sretni nasima veceras,sta god da bude,vec su puno ucinili na ovom euru,ponosni smo na njih...
srce na teren pa sta bude,ipak je spanjolska svejtski i europski prvak ;)

NAPRIJED HRVATSKA

:lol: :lol: :lol:
kakav lik
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jun 2012, 13:22

Nisi ofarbao slovo A.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.