Takođe,umjesto sto brinu da li ce Spanci namjestiti bolje im je da brinu mogu li oni pobijediti Irce

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
kloc86 je napisao/la:pesmaster je napisao/la:Šta napraviše od teme .. Kako je nekima krivo što navijamo za Italiju/Španiju ..
Šta napraviše od teme .. Kako je nekima krivo što navijamo svoju domovinu Hrvatsku
Ako je tako, onda ni vi ne bi trebali navijati za Spanjolce i Talijane..pesmaster je napisao/la:kloc86 je napisao/la:pesmaster je napisao/la:Šta napraviše od teme .. Kako je nekima krivo što navijamo za Italiju/Španiju ..
Šta napraviše od teme .. Kako je nekima krivo što navijamo svoju domovinu Hrvatsku
sportsport.BA
ovo nije mjesto da navijaš za svoju domovinu , imaš brate na "tisuće" hrvatskih portala , idi tamo i navijaj za svoju "domovinu".
Golemo, koji ste vi likovi, da sam ja moderator, obojica bi ban na IP adresu dobili istog trenakloc86 je napisao/la:pesmaster je napisao/la:Šta napraviše od teme .. Kako je nekima krivo što navijamo za Italiju/Španiju ..
Đe si admine, nisam te pozn'o.. Da te pitam, mogu li ja navijati za Njemačku pošto je ovo sportsport.BA? Zapravo, s obzirom da ne igra Bosna, smijemo li mi pratiti ikako ovo prvenstvo? I hoćemo li ukinuti teme drugih liga, a ostaviti samo PLBiH?pesmaster je napisao/la: sportsport.BA
ovo nije mjesto da navijaš za svoju domovinu , imaš brate na "tisuće" hrvatskih portala , idi tamo i navijaj za svoju "domovinu".
+1maximusdecimus je napisao/la:tačno sam znao da ce ova grupa imati ubjedljivo najviše postova...a sve zbog Irske
Ma vidi se da je Italiji Balkan blizu. Toliko obuzeti sa svim mogucim glupostima, a najmanje ih brine vlastita igra i ono je u njihovim rukama. Volio bi da prodju, ali bilo bi zanimljivo i da Spanija i Hrvatska odigraju 2-2, cisto da citam njihove reakcije.juznjak> je napisao/la:Kaze Lippi: Pitajte Villarreal koliko su posteni Spanci. Mislim ok, ali ko je kriv Italijanima sto nisu bili u stanju pobijediti Hrvatsku ? Ako ispadnu sami su krivi
. Realno ako se ne bude nista namjestalo, a mislim da nece jer ce Spanci pocistiti Hrvate. E sad ,da li ce Italijani dobiti, ko bi mu znao. Bolji su od Iraca i o tome nema govora, ali su krajnje nepredvidivi.
Takođe,umjesto sto brinu da li ce Spanci namjestiti bolje im je da brinu mogu li oni pobijediti Irce![]()
lik provocira bez veze.nikom nisam nista rekao sto navija za italiju ni za spaniju niti provocirao bilo koga ali brate pusti me da navijam za koga hocu i sjasi od hrvatske (ne ti osobno vec ovi pojedini padobranci)zizu1991 je napisao/la:Golemo, koji ste vi likovi, da sam ja moderator, obojica bi ban na IP adresu dobili istog trena![]()
Kako ne možete biti normalni bem' mu mater
spielführer_21 je napisao/la:Bravo, sad smo skupili čitavu grupu C
to je to, al ajd ti internet huligancicima to objasni...Cartman je napisao/la:Ma vidi se da je Italiji Balkan blizu. Toliko obuzeti sa svim mogucim glupostima, a najmanje ih brine vlastita igra i ono je u njihovim rukama. Volio bi da prodju, ali bilo bi zanimljivo i da Spanija i Hrvatska odigraju 2-2, cisto da citam njihove reakcije.juznjak> je napisao/la:Kaze Lippi: Pitajte Villarreal koliko su posteni Spanci. Mislim ok, ali ko je kriv Italijanima sto nisu bili u stanju pobijediti Hrvatsku ? Ako ispadnu sami su krivi
. Realno ako se ne bude nista namjestalo, a mislim da nece jer ce Spanci pocistiti Hrvate. E sad ,da li ce Italijani dobiti, ko bi mu znao. Bolji su od Iraca i o tome nema govora, ali su krajnje nepredvidivi.
Takođe,umjesto sto brinu da li ce Spanci namjestiti bolje im je da brinu mogu li oni pobijediti Irce![]()
PS: Dosadni ste sa tim glupostima. Uvijek iste rasprave. Neka navijaju svi za koga hoce, samo bez previse provokacija.
Kakav uvod, i onda kakav zaključak, je.be lud zbunjenog!MarcusLFC je napisao/la:Velika većina Hrvata je bila uz BiH kada su igrali protiv Francuza a zatim u baražu protiv Portugala a vidi ove, strašno, i to su komšije.
Večeras samo jako uz Furiju!
a jbtMarcusLFC je napisao/la:Velika većina Hrvata je bila uz BiH kada su igrali protiv Francuza a zatim u baražu protiv Portugala a vidi ove, strašno, i to su komšije. Večeras samo jako uz Furiju!
wtfMarcusLFC je napisao/la:Velika većina Hrvata je bila uz BiH kada su igrali protiv Francuza a zatim u baražu protiv Portugala a vidi ove, strašno, i to su komšije. Večeras samo jako uz Furiju!
MarcusLFC je napisao/la:Velika većina Hrvata je bila uz BiH kada su igrali protiv Francuza a zatim u baražu protiv Portugala a vidi ove, strašno, i to su komšije. Večeras samo jako uz Furiju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.