FK Krajina Cazin

nemampojma
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la nemampojma » 06 jun 2012, 00:20

gollum je napisao/la:Samo ti piši, pratimo. :)
Pohvale za nedavni intervju sa Berberovićem, odlično urađeno, očekujemo još poneki s vremena na vrijeme sa igračima, glavnim ljudima Uprave, itd.
Malo smo zeznuli sa izvještavanjem sa utakmica Krajine, ali ****, šta je tu je. Evo da ovdje odmah kažem da planiramo pokušati dogovoriti kreiranje web stranice FK Krajine, ili sa zasebnom domenom ili u sklopu Cazin.neta (bilo kako bilo moći će se ući preko default domene koju zakupimo).

Nastavljamo i sa dodjelama nagrada najboljim igračima utakmica. Prošle godine sam igrom slučaja otišao sa Cazin.neta pa niko nije htio to preuzeti na sebe, sad kad sam se vratio dogovoreno je sa vlasnicima da nastavljamo sa plaketama i naredne sezone.

Što se intervjua tiče, za kraj sezone spremam članak pa će biti izjave trenera, kapitena i direktora (s njima planiram).

Admir Mirvić je prvi dobio nagradu za igrača utakmice na utakmici protiv Goražda u prvom kolu. (On i trener Račić na slici)

slika

Poslije Goražda igrala se u trećem kolu utakmica protiv Gradine a nagradu za najboljeg dobio je Endi Nuhanović. (On i direktor Emir Pajić na slici)

slika
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 06 jun 2012, 00:47

[youtube][/youtube]
0:03

;)

Jedan od najboljih igrača u zadnjih nekoliko godina u Cazinu.

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 06 jun 2012, 19:51

nemampojma je napisao/la:Evo malo avatara za malobrojne navijače Krajine.

Skoro niko nažalost nije aktivan...

slika

slika

slika

slika

slika
slika

slika

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 06 jun 2012, 21:20

Ima li kakvih novosti kod vas ?

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 06 jun 2012, 22:17

nemampojma je napisao/la:Evo malo avatara za malobrojne navijače Krajine.

Skoro niko nažalost nije aktivan...
ma aktivni smo mi,samo sto vise citamo nego postamo.Pohvale za ove intervjue i tvoju angaziranost sto se tice pracenja krajine.A za ovu web starnicu,bas sam mislio pitati zasto se ne napravi takva stranica al eto nadam se da ce i to uskoro proraditi.
btw.hvala za novi avatar

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 08 jun 2012, 00:55

Link na URL Avatara:
Upiši URL na kojem se nalazi Avatar.

Jedini mogući način da se stave ovi avatari gore.

Što se stranice tiče, još ništa nije dogovoreno, ali se nadamo da hoće.

Ja bih najradije da se izbjegne da se na stranicu ulazi preko poddomene na Cazin.net, ali pitanje je kakav je klub sa parama da plati server i domenu za godinu dana (iako je riječ o malo para ne znam, ni igrači ne dobivaju plate često).

Trebali bismo uskoro sjesti pa konačno sve dogovoriti.

Sramota je da jedan stabilan prvoligaš nema svoj web, a možemo svašta ponuditi.

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 09 jun 2012, 20:24

slika

:mrgreen:

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 10 jun 2012, 23:19

http://www.cazin.net/sport/fk-krajina/2 ... -rang.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Završila sezona 2011/2012: Krajini predstoji nova borba za viši rang

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 11 jun 2012, 17:31

Stvarno ne pamtim kad je Krajina zadnji put izgubila u Cazinu u nekoj ligaškoj utakmici. Već trideset uzastopnih u Prvoj nisu izgubili. Sad smo opet završili među pet najboljih ekipa (kao i prošle sezone) i čini mi se da smo postali stabilan prvoligaš bez obzira na novac i igrače (problemi koji nas muče).

Halid proradio pred kraj sezone, pa na kontu ima pet golova, isto kao i Nuhanović. Mirva ostao prvi.

slika

Tri domaća kiksa - protiv Rudara, Bratstva i Iskre. Tim iz Gračanice nije zaslužio remi, ali šta je tu je. To smo nekako nadomjestili sa tri gostujuće pobjede i četiri gostujuća remija.

slika

Za razliku od komšija, u vrhu smo tabele, drugi put zaredom. Krajišnika je od ispadanja dijelio bod, a Jedinstvo dva boda. Vjerujem da će situacija biti bolja kad u ligu uđe Podgrmeč (mislim da oni imaju najveće šanse da se vrate u Drugu ligu ako zaredaju loše rezultate na startu, jer kasnije ih neće ni komšije izvući). Imamo tri komšijska kluba dogodine i takoreći prijateljsko Goražde sa kojim smo znate i sami odigrali dvije domaće utakmice potpuno sumnjivo (mada je javna tajna ovo što govorim i znate na što mislim).

slika

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 11 jun 2012, 17:50

Pohvale za tebe, @nemampojma, na ovakvo lijepoj i prikladnoj obradi tekstualnih podataka, avatarima, sličicama i ostalom. :) Kad smo kod Krajine, nadam se da će Cazinjani konačno malo isplivati u mirne vode i u vrh federalnog fudbala. Ova sezona je bila dosta solidna.

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 11 jun 2012, 20:35

Koji font slova si koristio za ovu tabelu, ako se ne varam to je Agency FB, ali nije mi jasno koristio si slova Č. Ć, Ž a kod mene u wordu kad uzmem taj font slova budu drugačija, pa ako mozes reci koji si font koristio :D
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 11 jun 2012, 20:38

Koristio sam baš taj font, s tim da sam naknadno dodavao kvačice.

Za Ć sam koristio znak "/" sa manjom veličinom, a za Š i Č sam koristio slovo "v" sa manjom veličinom od ostatka teksta.

:mrgreen:

edit: u photoshopu sam radio pa sam duplirao koliko je potrebno layera i svaki se može micati koliko i gdje želim, što u wordu ne može...

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 12 jun 2012, 01:04

Claus je napisao/la:Pohvale za tebe, @nemampojma, na ovakvo lijepoj i prikladnoj obradi tekstualnih podataka, avatarima, sličicama i ostalom. :) Kad smo kod Krajine, nadam se da će Cazinjani konačno malo isplivati u mirne vode i u vrh federalnog fudbala. Ova sezona je bila dosta solidna.
Hvala ;)

Vjerujem da smo se već ustalili jer smo dvije godine u samom vrhu ove lige, odnosno među pet najboljih. Ako tako održimo i naredne sezone, a vjerujem da hoćemo, mislim da ćemo ostati dugo u Prvoj ili ući u Premijer (mada sam siguran da za takve stvari u Cazinu sad nema para, niti će biti u skorijoj budućnosti).

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 14 jun 2012, 20:38

Almin Abdihodžić napustio Krajinu.

Možda će i sutra biti nekih promjena. Napisaću u toku dana.

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 14 jun 2012, 23:18

Almin u Sarajevo otisao . Cestitke

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 15 jun 2012, 00:59

Dosta bolji je po meni bio Keranović od njega, pa se nadam da će se Keran vratiti u Krajinu na početku slijedeće sezone.

Samo ne znam je li on zainteresiran za takvo nešto s obzirom na okolnosti zbog kojih je i otišao u Pulu, Jedinstvo, Iskru...

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 16 jun 2012, 11:10

Krajina je prije dvije sedmice u Bihaću u sklopu polufinala Kupa USK-a pobijedila ekipu Jedinstva rezultatom 1:2 te su tako postali prvi finalisti ovogodišnjeg izdanja ovog takmičenje. Prije nekoliko dana finale je osigurala i ekipa Podgrmeča iz Sanskog Mosta.

Podgrmeč je kao izraziti favorit gostovao u Pokoju gdje su sa 2:1 uspjeli pobijediti ekipu niželigaša Omladinca, a strijelci za klub iz Sanskog Mosta su Rizvan i Seferovič. Krajinin naredni protivnik na kraju ove sezone je postao prvak Druge lige ZAPAD (federalna), čime su se plasirali u viši rang takmičenja, pa će naredne sezone činiti grupu od četiri kantonalne ekipe u Prvoj ligi.

Finalna utakmica Kupa Unsko-sanskog kantona trebala bi se odigrati u srijedu u Vrnograču (Velika Kladuša).
Istaknimo i podatak kako su oba finalista zbog dobrih nastupa u ovom takmičenju zaradili kartu za 1/16 finala Kupa Federacije BiH, gdje će igrati protiv vrlo kvalitetnih ekipa.

Krajina i Podgrmeč novu sezonu startaju 11. augusta kada je i službeno zakazan početak Prve lige Federacije (za 2012/2013).

Cazin.net

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 18 jun 2012, 01:41

Imao sam sastanak sa članom i predsjednikom Uprave FK Krajine u vezi službene web stranice kluba.

Tako da je to sad sve sa nule prešlo na jedinicu. Kako će se završiti ne znam, do srijede će biti konačan odgovor.

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 20 jun 2012, 23:09

evo sad vidjeh na facebooku Cahtarevic se vraca nazad u jedinstvo,pa sretno mu bilo.izgleda da nam iz Krajine odose ovi biscani ;)

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 21 jun 2012, 00:35

Eh, biće sad ****.

Mislim da će se Keran vratiti i opet biti prvi golman Krajine, dobar je kao i Almin ako ne i bolji, a još je naš.

Otišao je Čaki pa mislim da će sigurno ostati Halilović, a imamo tu i Endija, pa bi povratak recimo Berte iz Krajišnika bio pun pogodak (ne znam kakvi su odnosi sa klubom - otišao je zbog oca), pa bismo nadomjestili te gubitke.

Čaki je igračina, jednostavno je lik rutiner i sa njim nema zajebancije na terenu.

Dizdarić i Selimović su zabrljali onim suspenzijama, pa se ne bih čudio da i oni odu.

Sačuvati Škibu jer je odličan bočni igrač.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.