pad kvote , sto li ?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Premier radi do 20:45likusa je napisao/la:Imal i jedna klad da radi sad ?
To te oni jarane nešto hebu, treba taj meč da bude izbačen s tvog listića, i da bude kvota 1, on je ozlijedio linijskog sudiju kada se naljutio, i diskvalifikovali su ganemanja91za je napisao/la:http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 203731-990
Ljudi moze mala pomoc, nije mi jasno sta se desava sa nalbandijanom znam da je diskvalifikovan ali meni na tiketu pise da je tiket i dalje aktivan nisu mi ponistili tu utakmicu.....
deno_TM87 je napisao/la: Danska - Njemačka 2 1.60
Mariehamn - Mypa 1X 1.20
Daugava - Ventspils 2 1.40
Portugal - Nizozemska odg 1.60
Barcelona - El Pozo 1 1.60
Kvota: 6.90 EUR
Uplata: 1.00 EUR
nije loše, ali svejedno mi kada ne mogu isplatiti novce u bet at home. Je li treba da uplatim na račun 10 eura pa tek onda da dignem novce ilideno_TM87 je napisao/la:deno_TM87 je napisao/la: Danska - Njemačka 2 1.60
Mariehamn - Mypa 1X 1.20
Daugava - Ventspils 2 1.40
Portugal - Nizozemska odg 1.60
Barcelona - El Pozo 1 1.60
Kvota: 6.90 EUR
Uplata: 1.00 EUR
ja psihopate ovog nalbandiana...svašta..KanyeW je napisao/la:Čilić-Nalbandian 1 @ 1.95 PP
vjerujem u Čilića danas jer je proveo manje vremena na terenu, a i već je jednom ove sezone dobio Argentinca.
Njemačka-Danska 1 @ 1.90 PP
Njemci su mi nekako puni samopouzdanja, nema neke taktika samo brutalan napad što mislim da ce i veceras da bude, mislim da ce ici da zavrse ovo sa max bodova, i da će shvatiti Dansku ozbiljno..Danska..hmm Rommedahl najvjerovatnije ne igra, jako bitna karika..slobodno mogu reći ispod prosječna odbrana, mislim da je previše očekivati da zaustave raspoložene Švabe..
Sretno!
hodža je napisao/la:
ja danas igram na Dance i Portugalce![]()
nek' i Njemačka ispadne, pa nek' ide sve u pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.