Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Je li Vražalic kod jednog gola bio u golmanskom prostoru??
Šteta za prvu utakmicu...
Ma nije, hodao je po golmanskom prostoru, al je izašao kada je primio loptu na mjestu pivota, i dao golUnica_Liverpool_ je napisao/la:Je li Vražalic kod jednog gola bio u golmanskom prostoru??
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Steta,ipak je se vidjelo da svabe ne spadaju u vrh evropskog rukometa.Svaka cast nasim momcima.
[youtube][/youtube]
Solidno dobro Doborac uvijek meni naj ;)realnost beton Njemci!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
[youtube][/youtube]
loptica je napisao/la:Solidno dobro Doborac uvijek meni naj ;)realnost beton Njemci!
Doborac me je iznenadio onako iskusan igrac da napravi faul unapadu kod +9 danas nije bio nesto posebno!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
I opet se Sarajevo dokazalo u bodrenju kako svih reprezentacija tako i bosne bh gas ): svaka cast za igru ipak u Njemackoj je bila prevelika zelja za uspjehom,ponosan sam na repku i pratit cu ih i kad budu gubili i pobjedjivali
SVAKA ČAST!!!!
[youtube][/youtube]
SVAKA ČAST!!!!
[youtube][/youtube]
Legendooooo.... Po čemu svaka čast??? Što je na početku bilo samo 1000 ljudi u dvorani. Pa je*o ga ti, Sarajevo ima 500 000 stanovnika, mogli su barem dvoranu da napune.gazda664 je napisao/la:I opet se Sarajevo dokazalo u bodrenju kako svih reprezentacija tako i bosne bh gas ): svaka cast za igru ipak u Njemackoj je bila prevelika zelja za uspjehom,ponosan sam na repku i pratit cu ih i kad budu gubili i pobjedjivali
SVAKA ČAST!!!!
Za rukometnu reprezentaciju BiH sam počeo da navijam prije godinu dana, nakon što su ubačeni igrači iz Borca. I krivo mi je što dvorana nije bila puna do zadnjeg mjesta i čak previše da bude.
Možda bi utakmica išla drugim tokom od početka, nikad se ne zna.
nije bio nesto posebno!vrebac86 je napisao/la:loptica je napisao/la:Solidno dobro Doborac uvijek meni naj ;)realnost beton Njemci!
Doborac me je iznenadio onako iskusan igrac da napravi faul unapadu kod +9 danas nije bio nesto posebno!
Šta ti je ,čovjek odigrao utakmicu za 10 , a to što je na kraju napravio faul u napadu ,ti našao da ga ocjenjuješ za nije bio nešto posebno...Svi su bili odlični,i kapa im dolenakon onog debakla od prije sedam dana...
I svi oni igrači po kojima se pljuvalo...Terzić,Doborac,Panić,Toromanović su odigrali utakmicu zbog koje smo se ponosili što smo Bosanci,i na trenutak nam dali nadu da možemo napraviti nemoguće...zato momci svaka čast i pokušati polako podmlađivati repku jer ima materijala...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ok, hvala.zizu1991 je napisao/la:Ma nije, hodao je po golmanskom prostoru, al je izašao kada je primio loptu na mjestu pivota, i dao golUnica_Liverpool_ je napisao/la:Je li Vražalic kod jednog gola bio u golmanskom prostoru??

Šteta zbog one prve utakmice, šteta zbog slabe posjete u Zetri. Ne smijem zamisliti šta bi bilo kad bi Zetra bila puna, ali eto, možda nas ovo opameti. Mali Vražalić odličan, Tahirović, Terzić, možda najlošiji Panić. Bilo kako bilo, u sljedeće kvalifikacije sa sigurnošću po bolje rezultate.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- kupus army
- Kontakt:
Jos ne mogu da dodjem sebi.Mogu s jedne strane da budem ponosan na ovo danas,opet s druge strane mi dodje da placem sto uvijek tako malo nam fali za vrhunski rezultat.Ja sam ubijedjen da mi imamo kvalitet sa vrhunski rezultat,samo nam fali nesto u glavi da predjemo zadnju prepreku,ne mogu da shvatim kako smo mogli onako prvo poluvrijeme u Njemackoj da odigramo?Ne moze me niko ubijediti da su Crnogorci bolji od nas,kad smo u zadnje dvije godine par puta ih dobili,oni odose dalje,a mi ostajemo kuci.Nisam neki optimista i za naredne kvalifikacije,jer imamo prejebenu grupu,jos kad se zna da ce Srbi i Rusi taditi jedni za druge,ostaju nam male sanse.Kao sto neko rece ja volim ovu drzavu i sve nase reprezentacije,pa cu opet gledati i naredne utakmice,pa makar bile i blamaze.Za kraj samo da kazem da mi moramo naci dom ovoj rukometnoj reprezentaciji,a to mora biti Gorazde ili Visoko.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Marku ostavit za trenera,ako dođe Maglajlija puš...
Svaka čast momcima, eto koliko nam malo fali.
Nisi me skontao napiso sam svaka cast za igru a da se Sarajevo dokazalo u ne-bodrenju kao sto su i bosnu bh gas.Besplatne ulaznice i opet prazna dvorana sramota,cak mislim da bi u Banja Luci bilo vise navijaca.goranBL je napisao/la:Legendooooo.... Po čemu svaka čast??? Što je na početku bilo samo 1000 ljudi u dvorani. Pa je*o ga ti, Sarajevo ima 500 000 stanovnika, mogli su barem dvoranu da napune.gazda664 je napisao/la:I opet se Sarajevo dokazalo u bodrenju kako svih reprezentacija tako i bosne bh gas ): svaka cast za igru ipak u Njemackoj je bila prevelika zelja za uspjehom,ponosan sam na repku i pratit cu ih i kad budu gubili i pobjedjivali
SVAKA ČAST!!!!
Za rukometnu reprezentaciju BiH sam počeo da navijam prije godinu dana, nakon što su ubačeni igrači iz Borca. I krivo mi je što dvorana nije bila puna do zadnjeg mjesta i čak previše da bude.
Možda bi utakmica išla drugim tokom od početka, nikad se ne zna.

Nemamo mi građevinsku dozvolu za nastup u Banja Lucigazda664 je napisao/la:cak mislim da bi u Banja Luci bilo vise navijaca.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Sta je sa Jaskicem, sjecam se da je on jedno vrijeme igrao za nasu rukometnu repku. Cini mi se da igra na krilu, ljevak, pravo dobro je igrao?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- delpiero20
- Kontakt:
Zelim samo da kazem da sam ponosan na ovu reprezentaciju jer je ovo pravi primjer da se moze zajedno..Da igraju svi za ovu drzavu i jedni i drugi i treci.
Izvukli smo zeznutog protivnika i naciju koja u vecini sportova, ne samo u rukometu ima tim za top 5-10 dok smo mi drzava od 3-4 mil stanovnika i ovo nije los rezultat.
Sto se mene tice neka Markovic Dragan bude selektor dok je ziv, ovo sto je uradio je super i svaka mu cast sto je napravio po meni jednu normalnu reprezentaciju u kojoj moze igrati i onaj iz Banja Luke i onaj iz Sarajeva i onaj iz Izvidjaca
Izvukli smo zeznutog protivnika i naciju koja u vecini sportova, ne samo u rukometu ima tim za top 5-10 dok smo mi drzava od 3-4 mil stanovnika i ovo nije los rezultat.

Sto se mene tice neka Markovic Dragan bude selektor dok je ziv, ovo sto je uradio je super i svaka mu cast sto je napravio po meni jednu normalnu reprezentaciju u kojoj moze igrati i onaj iz Banja Luke i onaj iz Sarajeva i onaj iz Izvidjaca

Tahirovic, Prce, Doborac, Sabanovic, Kukrika = Out
I jos uvijek su obicni luzeri i uvijek ce biti ...
I jos uvijek su obicni luzeri i uvijek ce biti ...

Zadnja izmjena: bandit, dana/u 17 jun 2012, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.