FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sreca pa nema istine. Ne treba nam. Radije dati "amerikancu" sanse ako bude zadovoljio. Sta ce nam 31-godisnji pitar u ekipi.. Pa i da se zove Skoro ne treba nam..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Al zato dolazi Jogeanonimni je napisao/la:lakše mi jeal' si nafur'o ljude samo tako

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
da pocerapile87 je napisao/la:Al zato dolazi Jogeanonimni je napisao/la:lakše mi jeal' si nafur'o ljude samo tako
nime_tm87 je napisao/la:da pocerapile87 je napisao/la:Al zato dolazi Jogeanonimni je napisao/la:lakše mi jeal' si nafur'o ljude samo tako

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
A fakat je dosadnopile87 je napisao/la:Naravno da nisamanonimni je napisao/la:jesi ti ozbiljan, @pile ?Dosta vise zajebancije
nego dosadna ova tisina oko kluba pa da malo razdrmamo

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Da nisam na poslu isli bi bar gledat ovu djecu sto uzese 1-0 dinama, toliko sam se pozelio utakmica, nego da je bolan izvuc neku ekipu normalnu da odemo na gostovanje.boccaccio je napisao/la:A fakat je dosadno,potpuno te razumijem moj dragi @pile
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
kad je sutra okupljanje igraca zna li iko
De radi šta pametnije u životu, mani se Aldina.pintol_TM87 je napisao/la:@ovo aldin hakovo profileDirekt je napisao/la:Paša, kume, anđele.. Zavrsena stvar, i mene je iznenadilo ali sta ces Brko je cudopropuh je napisao/la:Daj te ljudi jel se vi zajebavate zar mi nismo krenuli naprijed, koji ce nam q. otpad od igraca.
@pile eh da je Bogdom, Gomez mu nebi bio ravan.
i kadeti dobili DINAMO ZAGREB 1:0 i osvojili turnirRESPEKT
Potpis!
- Blagoje Bratić
Ja sam bio sad došao sa Bjelašnice ima u 16,00 prenos na tv-u ko nije išao live gledat,ali mi zapalo za oko oni naši pogani bijeli dresovi dugih rukava sa kragnom kao rolka nisu ni oprani prljavi od juče da djeca fasuju neku kožnu bolest (osip) jbte sve se gleda od mladih pa gore da vidite dinamovih dresova i onih u kojim se zagrijavaju to nije skupo majka mu stara da se i kupi,a ne onako nema šansi u onom igrat,ali eto opet smo osvojili pjeva Adžem sa njima i trpaj te levate na kraju milina bio je i Amar sa kerom i Mema. 

Ma zato treba da sredimo tu opremu vise da nam selekcije lice na nestoBlagoje Bratić je napisao/la:Ja sam bio sad došao sa Bjelašnice ima u 16,00 prenos na tv-u ko nije išao live gledat,ali mi zapalo za oko oni naši pogani bijeli dresovi dugih rukava sa kragnom kao rolka nisu ni oprani prljavi od juče da djeca fasuju neku kožnu bolest (osip) jbte sve se gleda od mladih pa gore da vidite dinamovih dresova i onih u kojim se zagrijavaju to nije skupo majka mu stara da se i kupi,a ne onako nema šansi u onom igrat,ali eto opet smo osvojili pjeva Adžem sa njima i trpaj te levate na kraju milina bio je i Amar sa kerom i Mema.

S obzirom da je tebi lakse a da administrator ovo vidi i skonta da trolamo temu pa nam sve ovo pobrise pa reko samo da napomenem da nebude da smo naprdjivali bezveze: Skoro sutra na prozivcianonimni je napisao/la:lakše mi jeal' si nafur'o ljude samo tako

Pile sto hajcas beze 

evo pocinje snimak, za nas brani Kjosevski
i dosta na klupi ima igraca 96

Sutra na stadion pa ces vidjeti ko hajcanime_tm87 je napisao/la:Pile sto hajcas beze

nek' modovi brišu slobodno, što se mene tiče, a za Škoru citiram post koji sam ozbiljanpile87 je napisao/la:S obzirom da je tebi lakse a da administrator ovo vidi i skonta da trolamo temu pa nam sve ovo pobrise pa reko samo da napomenem da nebude da smo naprdjivali bezveze: Skoro sutra na prozivcianonimni je napisao/la:lakše mi jeal' si nafur'o ljude samo tako
bez imalo zezancije ovaj put

anonimni je napisao/la:ne znam bih li se smijao ili bih plakao...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
u koliko je prozivka ??
- Blagoje Bratić
Pa to je one žene valjda majke te djece kažu da su nam dali mi bi im oprali sve dresove pa i da swe skupimo da im kupimo ja bi prvi dao 20 maraka i takvih par nas da im kupimo dresove i grb,broj i čak ime da im neko uradi da to liči na nešto zaboga.
Blagoje Bratić je napisao/la:Pa to je one žene valjda majke te djece kažu da su nam dali mi bi im oprali sve dresove pa i da swe skupimo da im kupimo ja bi prvi dao 20 maraka i takvih par nas da im kupimo dresove i grb,broj i čak ime da im neko uradi da to liči na nešto zaboga.
Dao je Koldžo 10 000 KM za omladinski pogon, da se od toga nisu mogli pošteni dresovi napravit, ne znam...

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Hajde neka mi neko kaze za ono takmicenje wallpaper na fkz.com... poslao sam jedan wallpaper strasan, rekli su da takmicenje traje do 16. juna (jucer)... e sad ne znam hocel postavljat te wallove da se glasa ili sta?
Ako nece da vam postavim ovdje da ukrasite Vas desk
- Amoxicillin
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:Hajde neka mi neko kaze za ono takmicenje wallpaper na fkz.com... poslao sam jedan wallpaper strasan, rekli su da takmicenje traje do 16. juna (jucer)... e sad ne znam hocel postavljat te wallove da se glasa ili sta?

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.