Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Mi kad fulamo Spaho se dere gol,oni kad daju Spaho se raduje da nije 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nevjerovatno,vodimo 9 razlike a jos su Njemci imali nevjerovatno puno srece u ovoj utakmici,toliko puta im se odbila lopta pravo u ruke 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne krivite igrače ništa, niti hvalite previše reprezentaciju Njemačke. Najveći krivci smo mi što nismo otišli u Zetru. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
nažalost surova istinaElegant je napisao/la:Nikad mi pameti necemo doci ni u jednom sportu.
nema potpisa
- delpiero20
- Kontakt:
Jeste, danas je zakazao odaziv...
Tesko je bilo ocekivati da ce neko pratiti nakon 12 razlike, ali ulaz besplatan, a grad od 500 000 nije mogao napuniti ovu dvoranu.
Kako sam samo ljut na nas mentalitet...ne mogu da vjerujem. Izgubimo 12, pa dobijemo 9
Tesko je bilo ocekivati da ce neko pratiti nakon 12 razlike, ali ulaz besplatan, a grad od 500 000 nije mogao napuniti ovu dvoranu.
Kako sam samo ljut na nas mentalitet...ne mogu da vjerujem. Izgubimo 12, pa dobijemo 9

Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 17 jun 2012, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
Neda se usranom do potoka!
Oj sta mi uradise.Ali svaka cast ostavili su srce na terenu i gledao sam na ARD mec bili su se uplasili Njemci pravo.Steta sto se nije igralo u nekom manjem mjestu mislim da bi sa ovakvim razvojem situacije mozda mogli doci i do najveceg cuda u ovom sportu ikad.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- skyisthelimit
gdje sad Pascal Hens koji nas je ismijavao prosli put materemu se najjebemo
15.10 - 15.06 ...
Jos jednom steta!!!
Da smo u prvom poluvremenu u Njemackoj odigrali slicno kao danas ili kao drugo u Njemackoj sad gotovo pa sigurno bili u Spaniji
Da smo u prvom poluvremenu u Njemackoj odigrali slicno kao danas ili kao drugo u Njemackoj sad gotovo pa sigurno bili u Spaniji
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Za*ebali su u prvoj utakmici s luzerskim pristupom .... kasno je bilo da se šta mijenja u ovoj utakmici.
Svaka im čast na pristupu i želji ali su razočarali i previše u prvoj tako da ih sada ne treba dizati u nebesa i hvaliti previše.
Vražalić najjači ubjedljivo u obje utakmice ... kakav igrač jbt ... ide on odmah sad na ljeto u Švabiju.
Svaka im čast na pristupu i želji ali su razočarali i previše u prvoj tako da ih sada ne treba dizati u nebesa i hvaliti previše.
Vražalić najjači ubjedljivo u obje utakmice ... kakav igrač jbt ... ide on odmah sad na ljeto u Švabiju.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
E yebiga.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Mogu samo reći da sam izuzetno ponosan na naše momke, ali i razočaran. Da smo odigrali kao danas tamo prošli bi 100%, us.rali su se tamo, pod pritiskom a evo šta se desilo kad smo igrali normalno... KOJI ĆE NAM KU.RAC ŠARIĆ KAD IMAMO ENIDA I NEBOJŠU!!!
Jedino ko nam je falio jeste ovaj momak:

Jedino ko nam je falio jeste ovaj momak:

Glavu gore, ovo je opet velika pobjeda.
Prva utakmica presudila, svaka cast momci!!!
Prva utakmica presudila, svaka cast momci!!!
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Jbt, pa ovo je nevjerovatno. U Njemačkoj ne znamo odigrati napad s igračem više, danas ovo. Kako to, čime objasniti 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nije Hens nego Kretschmar on je sukomentatror na Sport 1.Steta sto oni nisu prenosili i revans da ga cujemo sta bi rekao.skyisthelimit je napisao/la:gdje sad Pascal Hens koji nas je ismijavao prosli put materemu se najjebemo
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Vražalić prekuco rukomet, ode on u Barcelonu. A za Njemačku mogu reći da nisu ništa bolji od nas, samo su naši pristupom tamo (u I pol) upropastili sve naše šanse za prolaz.
🔵⚪
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nas sport nema nikakvu nafaku.
Na terenu je srce ostavljeno, pobjeda (ogromna) je ostvarena i sasvim zasluzena ali nedovoljna.
Svi zalimo za onom prvom utakmicom u Njemackoj kada smo mogli i morali mnogo bolje odigrati.
Valjda nekad bude bolje, jer sad napokon imamo izuzetno dobre igrace jos kad se tu pridoda Harmandic, sve puno bolje izgleda.

Na terenu je srce ostavljeno, pobjeda (ogromna) je ostvarena i sasvim zasluzena ali nedovoljna.
Svi zalimo za onom prvom utakmicom u Njemackoj kada smo mogli i morali mnogo bolje odigrati.
Valjda nekad bude bolje, jer sad napokon imamo izuzetno dobre igrace jos kad se tu pridoda Harmandic, sve puno bolje izgleda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
SVAKA ČAST !!!
A na šta konkretno mislite ? Ako može neko napisati o čemu se radi, za nas koji ne znamo za to. Hvalatevezito je napisao/la:Nije Hens nego Kretschmar on je sukomentatror na Sport 1.Steta sto oni nisu prenosili i revans da ga cujemo sta bi rekao.skyisthelimit je napisao/la:gdje sad Pascal Hens koji nas je ismijavao prosli put materemu se najjebemo

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
I koja akcija kada je Prce lobovao njihovog golmana, melem za oči 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.