Sve je moguće sinoć dokazano.
Sretno svima sutra na ternu tko pobijedi ide zasluženo dalje.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
'Bosanac' je onaj ko nosi ovaj grb na prsimabambina je napisao/la:toliko ljubomore inata nisam vidjela.baš no commenta onda se kitimo Bosanac Ćorluka ili ti naš Bosanac Srna ....
dubrava je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:
Europske prvake Španjolce Hrvatska i Italija mogu izbaciti samo u slučaju da obje ostvare pobjede u posljednjem kolu.
Nadam se tome ishodu
Jedino sam ljubomoran na Španjolce koji su Svjetski i Europski prvacibambina je napisao/la:toliko ljubomore inata nisam vidjela.baš no commenta onda se kitimo Bosanac Ćorluka ili ti naš Bosanac Srna ....jao muka mi primtivizma balkanskog i novinara i portala
Ali toliko pohlepe nisam dugo čitala i vidjela!
Hrvati u Hrvatskoj su navijali za nas u baražu, bar velika većina jeste.Elegant je napisao/la:Pitao bi ja vas ko bi u Hrvatskoj navijao za BiH da se nadje na Euru a da tamo nema Hrvatske.
Ne znam nikoga tko nije navijao za BiH sad u dodatnim kvalifikacijama.. Previše je ljudi (mahom mlađarije) opterećeno forumaškim i novinarskim zlim jezicima koji nemaju utemeljenja u stvarnosti.Elegant je napisao/la:Pitao bi ja vas ko bi u Hrvatskoj navijao za BiH da se nadje na Euru a da tamo nema Hrvatske.
Divim se tvojoj dobroti i optimizmubambina je napisao/la:Ok ja živim u Zg-u s urbanijom civiliziranijom rajom, al ok ne ću dalje....pozz sportašima i sportskom duhu smrt nacionalizmucool
kod nas ti je dobro kada komšiji crkne kravabambina je napisao/la:toliko ljubomore inata nisam vidjela.baš no commenta onda se kitimo Bosanac Ćorluka ili ti naš Bosanac Srna ....jao muka mi primtivizma balkanskog i novinara i portala
Ali toliko pohlepe nisam dugo čitala i vidjela!
Tako je, hrvatskoj ne prođe niti jedna utakmica da navijači ne pjevaju o bosni...DonCorleone je napisao/la: Biti ljubomoran na kockaste,, aha...nego ja sam ljubomoran na njihove vatrene, najvise mi se svida kada pjevaju *ebem te Bosno, to je primarni broj jedan, sekundum je Mostar u kockastim bojama, na to sam ljubomoran, na dostojanstvo navijaca kockastih, to mi nemamo, kod nas bude u Parizu samo 20000 dusa i nijedne nacionalne uvrede susjedima, eto to je sustina mog navijanja za kroate ako si shvatila problem moje ljubomore.
San Marino > Hrvatska preference personalno
Pa dobro onda će sutra,normalno dok se odmore od utakmice,naspavaju i sutra laganini par krpica u kofer i pravac aerodrom.Gorazde11 je napisao/la: Ne pakuju, gadno si se zajebao
niko ne pakuje kofere veceras
Dečko, Hrvati sutra igraju.Tuzla950 je napisao/la:Pa dobro onda će sutra,normalno dok se odmore od utakmice,naspavaju i sutra laganini par krpica u kofer i pravac aerodrom.Gorazde11 je napisao/la: Ne pakuju, gadno si se zajebao
niko ne pakuje kofere veceras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.