GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

bambina
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la bambina » 17 jun 2012, 14:21

toliko ljubomore inata nisam vidjela.baš no comment ;) a onda se kitimo Bosanac Ćorluka ili ti naš Bosanac Srna ....jao muka mi primtivizma balkanskog i novinara i portala :roll: Ali toliko pohlepe nisam dugo čitala i vidjela!

Sve je moguće sinoć dokazano.

Sretno svima sutra na ternu tko pobijedi ide zasluženo dalje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2012, 14:32

bambina je napisao/la:toliko ljubomore inata nisam vidjela.baš no comment ;) a onda se kitimo Bosanac Ćorluka ili ti naš Bosanac Srna ....
'Bosanac' je onaj ko nosi ovaj grb na prsima slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 jun 2012, 14:36

dubrava je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
Europske prvake Španjolce Hrvatska i Italija mogu izbaciti samo u slučaju da obje ostvare pobjede u posljednjem kolu.

Nadam se tome ishodu :)

I ja se upravo ovome nadam.
Za to će trebati jedno veliko ČUDO, ali nije nemoguće :- )
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 17 jun 2012, 14:36

Ok ja živim u Zg-u s urbanijom civiliziranijom rajom, al ok ne ću dalje....pozz sportašima i sportskom duhu smrt nacionalizmu ;) cool 8-)

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 17 jun 2012, 14:39

bambina je napisao/la:toliko ljubomore inata nisam vidjela.baš no comment ;) a onda se kitimo Bosanac Ćorluka ili ti naš Bosanac Srna ....jao muka mi primtivizma balkanskog i novinara i portala :roll: Ali toliko pohlepe nisam dugo čitala i vidjela!

Jedino sam ljubomoran na Španjolce koji su Svjetski i Europski prvaci :mrgreen: ,ako misliš da sam/smo na Hrvate ljubomorni grdno se varaš.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 jun 2012, 14:43

Pitao bi ja vas ko bi u Hrvatskoj navijao za BiH da se nadje na Euru a da tamo nema Hrvatske. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2012, 14:45

Elegant je napisao/la:Pitao bi ja vas ko bi u Hrvatskoj navijao za BiH da se nadje na Euru a da tamo nema Hrvatske. 8-)
Hrvati u Hrvatskoj su navijali za nas u baražu, bar velika većina jeste.
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 jun 2012, 14:49

Elegant je napisao/la:Pitao bi ja vas ko bi u Hrvatskoj navijao za BiH da se nadje na Euru a da tamo nema Hrvatske. 8-)
Ne znam nikoga tko nije navijao za BiH sad u dodatnim kvalifikacijama.. Previše je ljudi (mahom mlađarije) opterećeno forumaškim i novinarskim zlim jezicima koji nemaju utemeljenja u stvarnosti.

Nego, da ne idem offtopic, tema je grupa C..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 jun 2012, 14:50

bambina je napisao/la:Ok ja živim u Zg-u s urbanijom civiliziranijom rajom, al ok ne ću dalje....pozz sportašima i sportskom duhu smrt nacionalizmu ;) cool 8-)
Divim se tvojoj dobroti i optimizmu :lol:

nego, poz dobrim ljudima i reprezentaciji Spanije :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 17 jun 2012, 14:50

bambina je napisao/la:toliko ljubomore inata nisam vidjela.baš no comment ;) a onda se kitimo Bosanac Ćorluka ili ti naš Bosanac Srna ....jao muka mi primtivizma balkanskog i novinara i portala :roll: Ali toliko pohlepe nisam dugo čitala i vidjela!

kod nas ti je dobro kada komšiji crkne krava :lol:
nećemo mi naprijed još 200g sa ovim našim malograđanskim mentalitetom... sve ti mogu oprostiti u bosni ali uspijeh nikada.

ontopic. bit će veoma intersantno u ovoj grupi. italijani se već žale na tih 2-2 lippi izjavio da se boji da bi se to moglo desiti. realno i ja mislim da je veoma moguće. mada italijani su sami krivi što su se našli u toj situaciji. 2 utakmice 2 boda i sada ne ovise o svojoj sudbini. koeficijent na 2-2 je 5 što je izuzetno malo mada sam ubijeđen da španci neće kalkulirati već idu na pobjedu. previše je tu predobrih igrača da sebi dozvole takav luksuz. nisu ni hrvati bez šanse. španci će napasti ostat će prilike za kontru a najtanji su španci u odbrani. ako su hrvati uspijeli probiti jaku italijansku odbranu mogu i špansku. ja bi volio da prođu italijani i hrvati ali to se neće desiti.

@Elegant vjeruj velika većina normalnih hrvata ili hrvatica. kada je bosna igrala protiv portugala baraž pratio sam medije uglavnom 99% raje navijalo je za bih. mada ja mogu razumijeti kada neko navija kontra hrvata ali čisto iz takmičarskog duha ne što mrzi nekoga jer je druge nacije religije ili šta već. kao što npr. škoti slave kada god englezi izgube :lol:
to se zove zdrava konkurencija i to je ok.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 17 jun 2012, 14:52

Uvjek dje je Italija napise se barem duplo od ostalih tema :mrgreen:

Elem, ako Spanci izadju u najjacem sastavu nema sumnje u pobjedu i to sa vise golova razlike.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 jun 2012, 14:54

I ja znam dosta ljudi koji su za nas bili u Hrvatskoj u baražu. Hrvatska je prijateljska zemlja i ne nasjedajte na te gluposti nacionalista, neg dođite pameti na vrijeme.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Veracruz
Kontakt:

Post Postao/la Veracruz » 17 jun 2012, 15:09

Nije stvar u tome hoce li neko navijati za Hrvatsku ili ne, to je sasvim nebitna stvar. Ko ti brani, navijaj za spance, ako ti to predstavlja toliko zadovoljstvo udji i na forum i napisi navijam za spance i cao. Smjesno je jedino sto imas ovih 5-6 kompleksasa koji su programirani da vrte jedno te isto, jedan stavlja zastavu spanije svako par minuta, drugi "ispituje" u kojoj kladionici moze odigrati hendikep iako on vec zna gdje moze, + on zna da ova tema nema veze sa kladionicom ali eto, treci stavlja sliku onog turcina koji takodjer veze sa ovom utakmicom niti prvenstvom nema. I ona na kraju svi redovno pisu kao nisu oni ni kompleksasi a ni ljubomorni. Pa kume dragi ti ovako lijep dan upropastavas sjedenjem za kompjuterom i pisanjem o tamo neke dvije reprezentacije koje te ne tangiraju u zivotu ili bolje reci pisanjem kontra jedne reprezentacije i onda kazes da nisi iskompleksiran.
Soy de la calle

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 17 jun 2012, 15:24

@veracruz...

odlično napisano....ali to se većinom radi o nabrijanim klincima koji nogomet ozbiljnije prate zadnjih 4-5 god...oni se još nisu navikli na dominaciju hrvatske nogometne reprezentacije na ovim prostorima...ali naviknut će se valjda za par godina....jer dominacija hrvatske je konstantna i tako normalna...sve drugo bi bilo protuprirodno :mrgreen:

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 17 jun 2012, 15:33

DonCorleone je napisao/la: Biti ljubomoran na kockaste, :lol:, aha...nego ja sam ljubomoran na njihove vatrene, najvise mi se svida kada pjevaju *ebem te Bosno, to je primarni broj jedan, sekundum je Mostar u kockastim bojama, na to sam ljubomoran, na dostojanstvo navijaca kockastih, to mi nemamo, kod nas bude u Parizu samo 20000 dusa i nijedne nacionalne uvrede susjedima, eto to je sustina mog navijanja za kroate ako si shvatila problem moje ljubomore.

San Marino > Hrvatska preference personalno
Tako je, hrvatskoj ne prođe niti jedna utakmica da navijači ne pjevaju o bosni... :lol: (da li je bila jedna jedina?)

Ja sam svoje rekao, nikada u HR nisam sreo nekoga da je navijao protiv bosne, štoviše, da mu bih nije simpatična, takvog nema, a pošto sam i sam bivši nogometaš, poprilično se krećem među ljudima koji vole i prate kako nogomet, tako i sport općenito.

Pa vi možete vjerovat i ne morate.

I prema bosni rivalitet niti ne postoji, niti mislim da kod vas postoji rivalitet prema nama, barem onaj sportski, s obzirom da su za rivalitet potrebni ipak nekakvi približni ili podjednaki uspjesi, a u tome BiH dobrano zaostaje.

A ti virtu4l si zadnji koji ćeš određivat tko je bosanac, a tko nije.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 17 jun 2012, 15:46

Gorazde11 je napisao/la: Ne pakuju, gadno si se zajebao
niko ne pakuje kofere veceras
Pa dobro onda će sutra,normalno dok se odmore od utakmice,naspavaju i sutra laganini par krpica u kofer i pravac aerodrom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2012, 15:49

Tuzla950 je napisao/la:
Gorazde11 je napisao/la: Ne pakuju, gadno si se zajebao
niko ne pakuje kofere veceras
Pa dobro onda će sutra,normalno dok se odmore od utakmice,naspavaju i sutra laganini par krpica u kofer i pravac aerodrom.
Dečko, Hrvati sutra igraju.
Voli te tvoje Sarajevo.

Veracruz
Kontakt:

Post Postao/la Veracruz » 17 jun 2012, 15:50

Dobra, sto jest jest :lol:
Soy de la calle

High

Post Postao/la High » 17 jun 2012, 16:04

U gotovo svakom postu forumaša koji tipuju na pobjedu Hrvatske, ili koji svima nama daju na znanje da navijaju za Hrvatsku se spominje zastava Turske, Španije, i sličnih stvari. Ne krivite ostale forumaše koji vam ne ostaju dužni na takve provokacije, sami ih stvarate. Svaki vaš post je tipa :'' Večeras ćemo dobiti, ako ne bude tako, mogu misliti radovanje u Sarajevu i španske zastave.'' Ako već tražite neku raspravu, budite spremni na istu, a ne da bježite od ''tih'' postova i da se kasnije žalite.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

High

Post Postao/la High » 17 jun 2012, 16:16

False. Na forumu sam otkako je isti i napravljen, faktički je tako, i nemam toliko postova koliko bi' trebao imati, grubo rečeno. Problem je u vama koji pravite nove ''akaunte'' samo da bi pisali o istim stvarima. Daleko od toga da me ova tema zanima, samo ne dam na svoje, i jer mi je preko glave vas balavaca koji punite nama glavu glupostima. Pametnom dosta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.