FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SkyWallker
Re: FK Željezničar
Idealni bi bili Zestofani,Ekranas, Helsingborg i Venstspils od kojih imamo i dosta skuplji tim, dok bi se sa AEL Limassolom, HKJ Helsinki, Debrecinom, Sheriffom i Slovanom moglo nositi i igrati a sa Slaskom, Mariborom, Partizanom, Žilinom, Dinamom, Red B. Salzburgom, BATE Borisovom i Baselom bilo vec pretesko i "ubitačno" za Slask igra Amir Spahić, najslabija ekipa je Ventspils koja po transfermarktu vrijedi jedva 3.750.000 eura a najači definitivno Partizan, Dinamo, Basel i Red Bull Salzburg, najskuplju ekipu ima Basel sa 55.300.000 eura, sve u svemu očekivao sam gore po meni ako dobijemo ove iz prve i druge grupe imamo dosta dobre sanse valjda ce i nas sunce jednom ogrijati po pitanju žrijeba 

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
slask maribor i zilina????
jesu jake ekipe...al nie bas i ne moguce....
bolje oni nego bate il ludi kiprani....da ne govorim o baselu,din,partt...
ko god dodje nije lako.
al sta ocekivat??? ipak je ovo LP.
nema kukanja...trea dat maksimum i vidjeti gdje je zeljo u odnosu na ostale....
nek je sa srecom
jesu jake ekipe...al nie bas i ne moguce....
bolje oni nego bate il ludi kiprani....da ne govorim o baselu,din,partt...
ko god dodje nije lako.
al sta ocekivat??? ipak je ovo LP.
nema kukanja...trea dat maksimum i vidjeti gdje je zeljo u odnosu na ostale....
nek je sa srecom

- Curva_SUD
- Kontakt:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Ja očekujem nekog iz Europe.
http://regional.ba/uploads/news_thumbna ... 0_2388.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jojj.. samo kad pomislim na one Izraelce želudac mi se okrene, postali mi mrski u zadnje tri godine pravo!

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- Blagoje Bratić
Zamisli Slask u kom lijevog beka igra Amir Spahić igrač spor kao puž kod nas nebi imao mjesta,a eto kakva je ekipa poljske ekipe su bezveze ako je ko gledao,a imao je priliku na eurosportu 2 vidio je da to nije kvalitet da bi se mi trebali bojati njih. 

puno srece u zdrijebu ,ja kontam maribor i ventspils da bi bile najbolje opcije 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Jel tacno da ce helsinborg biti nosioc i u 3. pretkolu?? U tom slucaju najidealniji scenarij bio bi izvuci njih, uz malo srece ih proci, pa onda izvuci Zestafoni, a sa njima mislim da fkt mozemo igrati, i prodjemo njih, onda izvucemo nekog pravo atraktivnog i ispadnemo u grupu Evropa lige...
Mozel ko bolji scenarij napraviti?? Ne ukljucujem onaj za prolazak u grupu Lige prvaka jer je taj totalno nerealan, mada je i ovaj, al eto...
pozz za sve Manijake i zelim nam svu srecu svijeta 25. juna...

pozz za sve Manijake i zelim nam svu srecu svijeta 25. juna...

-
- Kontakt:
mozemo i partizana proc sta ga dizete toliko u oblake od kako im je avram trener totalno su druga ekipa , kad im bodove uzimaju ekipe kao sloboda sevojno , metalac , novi pazar i dr .. a i prosle godine shkendija promasi penal za vodstvo a to je ekipa realno slabija od nase , plus atmosferu bi napravili strasnu tako da mislsim da bi bilo moguce proci partizan uz malo srece .
+1MaNiJaK 1312 acab je napisao/la:mozemo i partizana proc sta ga dizete toliko u oblake od kako im je avram trener totalno su druga ekipa , kad im bodove uzimaju ekipe kao sloboda sevojno , metalac , novi pazar i dr .. a i prosle godine shkendija promasi penal za vodstvo a to je ekipa realno slabija od nase , plus atmosferu bi napravili strasnu tako da mislsim da bi bilo moguce proci partizan uz malo srece .
Od ovih protivnika samo na bih volio BATE, Basel i Salzburg. Ostalo daj sta das

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
jos da si dodao ovaj Sheriff u potpumosti bi se slozio sa tobom sa ostalim mozemo igrati a neke cak i poderati heheeeadmirone je napisao/la:+1MaNiJaK 1312 acab je napisao/la:mozemo i partizana proc sta ga dizete toliko u oblake od kako im je avram trener totalno su druga ekipa , kad im bodove uzimaju ekipe kao sloboda sevojno , metalac , novi pazar i dr .. a i prosle godine shkendija promasi penal za vodstvo a to je ekipa realno slabija od nase , plus atmosferu bi napravili strasnu tako da mislsim da bi bilo moguce proci partizan uz malo srece .
- Jack777Pott
- Kontakt:
Nemoj palit narod dzabe, mogao bi Zeljo dozivit sudbinu onih iz Mostara, mada njima i nije bilo lose, prosli suadmirone je napisao/la:+1MaNiJaK 1312 acab je napisao/la:mozemo i partizana proc sta ga dizete toliko u oblake od kako im je avram trener totalno su druga ekipa , kad im bodove uzimaju ekipe kao sloboda sevojno , metalac , novi pazar i dr .. a i prosle godine shkendija promasi penal za vodstvo a to je ekipa realno slabija od nase , plus atmosferu bi napravili strasnu tako da mislsim da bi bilo moguce proci partizan uz malo srece .

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Ove prve 4-5 ekipe ne prizeljkujem ni u najgorim snovima, ostale su manje vise u pet deka
- bistrikboy
- Kontakt:
Daj ba Maribor da se sjebu svi kad nas vide!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Maribor i Debrecin, i ludilo nastaje kunem ti sebistrikboy je napisao/la:Daj ba Maribor da se sjebu svi kad nas vide!

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
jel oni nasi talenti danas igraju finale uopste ?
- pintol_TM87
- Kontakt:
evo nema prenosa na TVSA?gladnijura je napisao/la:jel oni nasi talenti danas igraju finale uopste ?
EDIT: pise da je u 16:00 tekma?
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 17 jun 2012, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
na TVSA vijesti sad bile, ništa ne spominju utakmicugladnijura je napisao/la:jel oni nasi talenti danas igraju finale uopste ?

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
da, gledao sam i pregled programa i nema, neka kultura i k u 13:05
rekose da je danas
rekose da je danas
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
meni su mrski od kad znam za sebeCurva_SUD je napisao/la:GaziHusrevbeg je napisao/la:Ja očekujem nekog iz Europe.
http://regional.ba/uploads/news_thumbna ... 0_2388.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jojj.. samo kad pomislim na one Izraelce želudac mi se okrene, postali mi mrski u zadnje tri godine pravo!

Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.