Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

raul-zakon
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la raul-zakon » 15 jun 2012, 23:30

zizu1991 je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:
nemampojma je napisao/la:slika
Prvi tvoj smislen post na ovom forumu.
:lol: kako ćeš tako
Pa kad jest. :D

Jedini post za koji se može reći da nije classic trolling. :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 16 jun 2012, 01:23

Za Ronalda bi sad mogli uzeti 150 miliona bez ikakvih problema.

Dati njega, uzeti pare i ubaciti ovu igračinu iz Castille u prvi tim.

Riješiti se debilka koji baca kapitensku traku kao dijete kakvo i koji se srdi na suigrače kad ne žele da dodaju, a pritom fino zaraditi. I osvojiti dogodine nešto sa cijelom ekipom a ne da svi igraju za jednog.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 16 jun 2012, 01:44

Baš me zanima ko će dogodine nositi kapitensku traku kod Mourinha. Teško da će Kikser Casillas. Iako ne opravdavam tuče koje stvara najbolji igrač Reala, Kikser je samo jednom stigao u ispomoć svojim suigračima.

Nekako mi je Xabi najdominantniji na terenu za kapitensku traku.

Arbeloa najveći Madridista, a Higuain je tu dugo, dugo.

Marcelo je ne zaslužuje jer je u najmanju ruku dijete. A najgore je to što je u društvu Pepea i Ronalda.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 16 jun 2012, 11:40

kažem ja neki dan nemiks je isti mr.Garrison iz south parka,zato što je mr.Garrison gay koji mrzi gayeve a nemiks je madridista koji mrzi Madrid :lol:
il mu možda dnevno neko od culesa prebaci po marku il dvije kredita na mobitel samo da ovaj jadni pokušava trolovat. :lol:
nadam se da je admin upratio ovog ludjaka jer dosta dobrih članova foruma ne dolazi na pdf zbog gluposti koje ovaj hillybilly postuje.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 16 jun 2012, 20:11

Ne znam zašto svi misle da ja trolam ako ovdje podijelim svoje mišljenje. Meni u prilog ide i ovaj podatak, i ja Arbelou smatram najboljim a Ronalda prosječnim, i odmah ako ne dijelim isto mišljenje kao i većina vas, ja sam trol. Ko kaže da sam ja protiv Madrida? To je drugi najbolji klub svijeta u ovom trenutku i najveći svih vremena.

Inače, idealni tim dosadašnjeg dijela Eura izgleda ovako: Formacija 4-4-2: Joe Hart (Engleska), Alvaro Arbeloa (Španija), Mats Hummels (Njemačka), Pepe (Portugal), Yuri Žirkov (Rusija), Alan Džagoev (Rusija), Xavi (Španija), Wesley Sneijder (Holandija), Andrej Aršavin (Rusija), Mario Mandžukić (Hrvatska), Mario Gomez (Njemačka).

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 jun 2012, 20:15

Najbolji bek na euru <=>najbolji bek svijeta ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 16 jun 2012, 20:26

M4kaveli je napisao/la:Benzema je los bio u obe utakmice i nije napravio nista osim te 2 asistencije od kojih je jedna na srecu zavrsila golom ..
Ribery i Nasri najbolji igraci Francuske.
Ne znam sta je s Benzom na euru ..
Znam ja, ima debile za suigrace koji mu ne znaju stvoriti sansu nego se on izvlaci vanka io stvara sansu svojim veznjacima :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 jun 2012, 20:31

Spartak je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Benzema je los bio u obe utakmice i nije napravio nista osim te 2 asistencije od kojih je jedna na srecu zavrsila golom ..
Ribery i Nasri najbolji igraci Francuske.
Ne znam sta je s Benzom na euru ..
Znam ja, ima debile za suigrace koji mu ne znaju stvoriti sansu nego se on izvlaci vanka io stvara sansu svojim veznjacima :lol:
Benzema je veznjak.On treba da igra iza napadača kao što igra u Madridu iza Ronalda.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 16 jun 2012, 21:41

Šta je s' košarkom?
Don't hate what you don't understand.

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 16 jun 2012, 21:49

xaviesta je napisao/la:Šta je s' košarkom?
U drugom je dijelu foruma.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 16 jun 2012, 21:55

nemampojma je napisao/la:Ne znam zašto svi misle da ja trolam ako ovdje podijelim svoje mišljenje. Meni u prilog ide i ovaj podatak, i ja Arbelou smatram najboljim a Ronalda prosječnim, i odmah ako ne dijelim isto mišljenje kao i većina vas, ja sam trol. Ko kaže da sam ja protiv Madrida? To je drugi najbolji klub svijeta u ovom trenutku i najveći svih vremena.

Inače, idealni tim dosadašnjeg dijela Eura izgleda ovako: Formacija 4-4-2: Joe Hart (Engleska), Alvaro Arbeloa (Španija), Mats Hummels (Njemačka), Pepe (Portugal), Yuri Žirkov (Rusija), Alan Džagoev (Rusija), Xavi (Španija), Wesley Sneijder (Holandija), Andrej Aršavin (Rusija), Mario Mandžukić (Hrvatska), Mario Gomez (Njemačka).
ostajem pri tvrdnji da si ti obična trolovska pichkica
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 16 jun 2012, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 16 jun 2012, 22:02

Spartak je napisao/la: U drugom je dijelu foruma.
Zanimljiva konstatacija. Znam da su neki imali obicaj i ovdje sarati, pa zato pitam.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 16 jun 2012, 22:05

xaviesta je napisao/la:
Spartak je napisao/la: U drugom je dijelu foruma.
Zanimljiva konstatacija. Znam da su neki imali obicaj i ovdje sarati, pa zato pitam.
šta sad ne valja,prvaci Španjolske znači najbolji od svih u toj zemlji u košarci i kraj priče,Madrid kralj fudbala Barcelona košarke i rukometa i to je to ,čestitke još jednom.
Don Alfredo Di Stefano

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 16 jun 2012, 22:09

madridist je napisao/la: šta sad ne valja,prvaci Španjolske znači najbolji od svih u toj zemlji u košarci i kraj priče,Madrid kralj fudbala Barcelona košarke i rukometa i to je to ,čestitke još jednom.
Ma nije to bitno. Nego ima ovih sto im je to bitno samo kad su bolji, na obje strane naravno

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 jun 2012, 23:59

xaviesta je napisao/la:
madridist je napisao/la: šta sad ne valja,prvaci Španjolske znači najbolji od svih u toj zemlji u košarci i kraj priče,Madrid kralj fudbala Barcelona košarke i rukometa i to je to ,čestitke još jednom.
Ma nije to bitno. Nego ima ovih sto im je to bitno samo kad su bolji, na obje strane naravno
pa da,evo ja cu nesto napisati,meni se cini da je presudilo iskustvo Barce.Real ima strasnu ekipu ove sezone i mislim da je trenutno kvalitet tih ekipa apsolutno podjednak,ali u ovakvim mecevima kada imas jednog Lorbeka ili Navara to puno znaci i moze da prevagne na kraju krajeva.Real ce sljedece sezone biti jos jaci s obzirom da se Fernandez vraca u evropu odnosno u Real,vidjecemo sta ce se desiti sl sezone,ali vjerujem da ce biti podjednako zanimljiva kao i ova ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jun 2012, 00:02

Znam jednog čovjeka kojem se ovaj naslov uopće neće dopasti.
slika

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 17 jun 2012, 00:10

Je li to --- SPAM ---?

Haha, pa o njihovom znanju dovoljno govori činjenica da je Arbeloa dosad najbolje ocijenjeni Španjolac u prve dvije utakmice EURA i da je u najbljem timu nakon dvije odigrane utakmice.

Pa Arbeloa će da pojede te njihove kvaziigrače.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jun 2012, 00:14

nemampojma je napisao/la:Je li to --- SPAM ---?

Haha, pa o njihovom znanju dovoljno govori činjenica da je Arbeloa dosad najbolje ocijenjeni Španjolac u prve dvije utakmice EURA i da je u najbljem timu nakon dvije odigrane utakmice.

Pa Arbeloa će da pojede te njihove kvaziigrače.
Ovo je razgovor sa nekim Španskim novinarom.

"RAZGOVARALI smo s dugogodišnjim novinarom Paisa Davidom Torresom koji nam je otkrio kako dišu španjolski nogometaši i s kojim se problemima suočava Vincente Del Bosque uoči odlučujuće utakmice s Hrvatskom."
Arbeloa? E to je zaista prava prilika Hrvatske. Kao prvo Arbeloa je jedan od najumornijih španjolskih igrača, a kao drugo nema potrebnu kvalitetu da bi odigrao ono što Del Bosque od njega očekuje. Izbornik od njega traži da stalno ide prema naprijed, a zbog silnog umora ovaj se ne osjeća dovoljno moćnim da ide previše naprijed i napada. Njegova alternativa je Juanfran, međutim Del Bosque mu ne vjeruje jer je do sada odigrao tek nekoliko prijateljskih utakmica. U susretu s Italijom Giaccherini ga je ubio, a izbornik mu je objasnio da je to jer nije išao dovoljno prema naprijed. Protiv Irske je bio puno bolji, jer realno Irci nemaju pretjerano kvalitetnu momčadi, a posjed lopte je bio ekstremno visok u korist Španjolske. Da, pitanje je kako će ovaj reagirati protiv Hrvatske, ali ne vjerujem da će briljirati."
Xabi Alonso je vidljivo premoren i to je zapravo najveći problem Vincentea Del Bosquea. Za njega Xabi je nezamjenjivi dio momčadi, a ovaj jedva da može izdržati 90 minuta, pogotovo utakmice gdje će se jedna ekipa ozbiljnije suprotstaviti Furiji i oduzeti joj dio posjeda lopte.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 jun 2012, 01:42

Baš se vidi na Xabiju da je umoran, prošlu utakmicu najviše je imao greški, zato je onako brzo i zamenjen. Uglavnom, dosta ovoga je istina, složio se ti Namik s ovim il ne. Ali i oni su ljudi, treba im odmor. ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 jun 2012, 01:43

Mogu igrati i sa Busquetsom samo ..
Arbelou vi ( simpatizeri ) Reala malo previse potcjenjujete.
Igrac koji je veoma dobar u defanzivi, ali limitiran prema naprijed ne moze biti los ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.