Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Potrebna su nam ooooooogromna sredstva ako želimo da postanemo klub kao Manchester City, Chelsea i tako to.Ja sam već napravio listu mogućih pojačanja, samo finansije i idemo u stvaranje ekipe iz snova koja će pokoriti 1. Ligu Federacije 
DRUG NEBI TI PUNCA
Ma liga federacije nas ne zanima ni PL , pravac Liga sampionabagrcavi je napisao/la:Potrebna su nam ooooooogromna sredstva ako želimo da postanemo klub kao Manchester City, Chelsea i tako to.Ja sam već napravio listu mogućih pojačanja, samo finansije i idemo u stvaranje ekipe iz snova koja će pokoriti 1. Ligu Federacije
Ipak ja i tajkun @ Bagrcavi pravimo ozbiljne planove.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ljumane reci mi kojeg igrača bi volio vidjeti u našem klubu i ja i moj poslovni partner Tribalian ćemo uraditi sve da ga dovedemo. 
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Ljumane reci mi kojeg igrača bi volio vidjeti u našem klubu i ja i moj poslovni partner Tribalian ćemo uraditi sve da ga dovedemo.
Za početak Zeba, Bekrić, Husejinović, Torlak, Wagner, Varea, Krunić, Bilbija i mislim da sa ovim možemo prekucati Prvu ligu, a nadam se i Premijer ligu.
@LBJ
Ne može.
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 15 jun 2012, 23:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Mogul ja vršit skauting znam prepoznat talenat 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Moze,bas sam razmisljao ko bi mogao,i odluka je bila da si ti pravi covek za taj posaoLBJ MVP je napisao/la:Mogul ja vršit skauting znam prepoznat talenat
Ma kakvi to,ja i @ Bagrcavi kad dajemo pare ,biramo najboljeLjumanM95 je napisao/la:[
Za početak Zeba, Bekrić, Husejinović, Torlak, Wagner, Varea, Krunić, Bilbija i mislim da sa ovim možemo prekucati Prvu ligu, a nadam se i Premijer ligu.
Vidiš kako je on fin i kulturan momak, nit' pita za platu, nit' za radno vrijeme.Svaka čast momčino, posao je tvoj !
Ljumane slabi su to igrači, mi već sljedeće sezone napadamo trofej lige prvaka !

@Trib nemoj otkrivati imena, dok ih ne dovedemo.
Ljumane slabi su to igrači, mi već sljedeće sezone napadamo trofej lige prvaka !
@Trib nemoj otkrivati imena, dok ih ne dovedemo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Taj njegov kvalitet je bio presudan u odabiru mnogobrojnih konkurenata.bagrcavi je napisao/la:Vidiš kako je on fin i kulturan momak, nit' pita za platu, nit' za radno vrijeme.Svaka čast momčino, posao je tvoj !![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Odlicno, bice nesto od njega za jedno 15 godina.LBJ MVP je napisao/la:Nećete zažaliti.Već imam jednog malog na oku tek krenuo u osnovnu kažu novi Džeko
Wenger ga prati od porodilišta 
Dobro momci, dobro.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel ovo Markijoni kloc online 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Gde si @ Sarajlice naucniceSarajlijc@ je napisao/la:Jel ovo Markijoni kloc online
Pozdrav i tebi omladinacANTIFA ! je napisao/la:Pozdrav ljudine !
Ja kurceve veceri na motorijadi u Sarajevu.
Al' zato kasnije napravljen lom.
Al' zato kasnije napravljen lom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))