Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Nerealni ste opet, ako dođu M'Villa i Giroud budite zahvalni Bogu i nebesima i šutajte se u zadnjicu. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ja neznam sta je ovo ove godine pa ako sve ovo dovedemo vladacem fudbalom godinama kako engleski tako i evropskim joj kako bi to lijepo bilo
Kakva golcina Walcotta. Samo sto je uso u igru.. 

- frankqqqqq
- Kontakt:
Walcott, strašan. Da Bog dom onakve partije u Arsenalu pruža. Šteta što Gerrard skide Oxladeu onaj volej, baš se ponadah da će gol dati.
Walcott je dobar ovakav, kad udje svjež. Pogotovo protiv slabijih protivnika, koji padaju u zadnjoj trećini utakmice. Ja ne vjerujem da bi uradio nešto specijalno da je bio starter, osim da je startao kao napadač.
On bi, po meni, a i mnogima, trebao da igra napadača. Dosta je ovog jbavanja po krilu. Haman da mu i moral padne kad mu Wenger pred utakmicu kaže da igra krilo. Mislim da je to za njega postala trauma.
On bi, po meni, a i mnogima, trebao da igra napadača. Dosta je ovog jbavanja po krilu. Haman da mu i moral padne kad mu Wenger pred utakmicu kaže da igra krilo. Mislim da je to za njega postala trauma.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Marsal
- Kontakt:
Više sreća nego golčina. Ali zato je asistencija bila za 10.Edin.- je napisao/la:Kakva golcina Walcotta. Samo sto je uso u igru..

Nisam vidio da sam ikoga pitao za misljenje. Za mene je golcina.
I jest Gerrard supak ispo, bolju poziciju imo Ox za postizanje gola.. cc
I jest Gerrard supak ispo, bolju poziciju imo Ox za postizanje gola.. cc
- Marsal
- Kontakt:
Bit foruma je rasprava i različito mišljenje. Izvinjavam se Edine Veličanstveni što sam iznio svoje.Edin.- je napisao/la:Nisam vidio da sam ikoga pitao za misljenje.
Ne moras me citirat, napisi svoje misljenje i to je to. Za mene je golcina.
I da, hvala na komplimentu :*
I da, hvala na komplimentu :*
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ukoliko ne zelis da ti neko komentarise misljenje ne pisi na forumu. Zadrzi ga za sebe i uvjeravaj se da si upravu.
Celik!3,2,2.
Dobro, nije golčina. Sreca je (:
-
- Kontakt:
ljudi imal sta novo za van persija, ostajel u arsenalu
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Druze nije uopste u pitanju da li je golcina ili sreca, covjek je opalio zavrsila u golu, medjutim ne mozes ocekivati da nesto napises i da na to niko ne reaguje. Nego da se ne zamaramo glupostima mislim da se pronasla prava uloga Walcotta, da ulazi sa klupe jer kad su igraci umorni nije mu potreban dribling(kojeg i nema) da ih prelazi. Time bi bio mnogo ucinkovitiji, ili jednostavno samo da mu neko gura lopte jer on je bez lopte dobar, otkriva se i zna kad treba uci, medjutim kad vodi loptu bas je los.
Celik!3,2,2.
Walcott je najbolji kad ulazi s klupe 

Kako sad stvari stoje Euro za RvP će biti uskoro završen tako da će se i ubrzo znati njegova sudbina u Arsenalu bliže je odlasku nego ostanku.jaskojuventino je napisao/la:ljudi imal sta novo za van persija, ostajel u arsenalu
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nego, jeste vidjeli da Giroud nije baš igrač tipa Chamakh. 
Lično, od njega očekujem da bude najbolji napadač Premiershipa, čak i ako RVP ostane u toj ligi (gdjegod).

Lično, od njega očekujem da bude najbolji napadač Premiershipa, čak i ako RVP ostane u toj ligi (gdjegod).

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Samo da hoce potpisat, pa cemo onda vidjet
Bilo bi nam svima drago kad bi doso

- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/news ... re-on-hold" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i sky nas navodi kao zainteresovane. Joj kad bi došao Bože
Evo i sky nas navodi kao zainteresovane. Joj kad bi došao Bože

- Marsal
- Kontakt:
Mnogo je bitnije za Arsenal da dovede M''Villu nego Dzagoeva. Topnicima škripi defanziva, a ne ofanziva. 

slazem se s tobom brate , al' dolaskom M'vile , ( i podrazumjeva se Girouda ) , prvi kojeg bi ja zelio to je Dzagoev jer on i Wilshere , pa ne znam ..Marsal je napisao/la:Mnogo je bitnije za Arsenal da dovede M''Villu nego Dzagoeva. Topnicima škripi defanziva, a ne ofanziva.
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.