GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Zanimljiva grupa,nema sta!!Nadam se da ce Poljska zabiljeziti pobjedu i otici dalje!
Rusija je pokazala da zna igrati!Sto se tice obracuna na ulicama,nista drugo se nije moglo ni ocekivati!
Rusija je pokazala da zna igrati!Sto se tice obracuna na ulicama,nista drugo se nije moglo ni ocekivati!
Rusija i Poljska idu dalje 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Da, tako sam i ja predvidjao prije pocetka turnira, ali sacekacemo posljednje kolo pa da se uvjerimo.Ljepoje je napisao/la:Rusija i Poljska idu dalje
Poljaci ce imati 12-og igraca protiv Ceha, sto u mnogo slucajeva zna biti presudno. Svaki navijacki glas je zlata vrijedan.

Grci nemaju sta traziti protiv Rusije. Sto im manje golova Dzagoev uvalja bolje za njih.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
uzimaju to grci 1-0Omerbavarac je napisao/la:Da, tako sam i ja predvidjao prije pocetka turnira, ali sacekacemo posljednje kolo pa da se uvjerimo.Ljepoje je napisao/la:Rusija i Poljska idu dalje
Poljaci ce imati 12-og igraca protiv Ceha, sto u mnogo slucajeva zna biti presudno. Svaki navijacki glas je zlata vrijedan.![]()
Grci nemaju sta traziti protiv Rusije. Sto im manje golova Dzagoev uvalja bolje za njih.

.
ako budu igrali poljaci 4.finale sa nijemcima u danzigu, to ce biti gore nego sa rusima u varsavi 
jbt, platini, i ti dajes domacinstvo evropskog prvenstva huliganskoj naciji poljaka

jbt, platini, i ti dajes domacinstvo evropskog prvenstva huliganskoj naciji poljaka

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Rusija jaka nema šta tu ekipa posebna fantazija gledat igru .
A ne redi ništa čudno očekivano , eto im davno smo pisali ,sve kandidate su odbili žele Poljsku i Ukrajnu civilizaciju pa sad nek uživaju u ne redima
A ne redi ništa čudno očekivano , eto im davno smo pisali ,sve kandidate su odbili žele Poljsku i Ukrajnu civilizaciju pa sad nek uživaju u ne redima

Ukoliko dodje do tog eventualnog dvoboja mislim da nece biti previse problema. Kao prvo Ministarstvo Njemackih poslova ce procjeniti je li rizicno ici u Gdanjsk i izdati eventualnu preporuku da se ne ide tamo. Druga stvar koja me uvjerava da nece biti nereda je cinjenica da je Poljska tokom EP-a zatvorila granice i da za razliku od Rusa Nijemci imaju dadoteku o huliganima koji imaju zabranu izlaska iz zemlje.tm84 je napisao/la:ako budu igrali poljaci 4.finale sa nijemcima u danzigu, to ce biti gore nego sa rusima u varsavi
Eh jedino da Poljski huligani ne napadnu obicne Njemacke navijace, ali tu je policija na potezu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
veceras ce biti haos u ovoj grupi

Grcima treba cudo, odnosno pobjeda nad Rusijom od minimum tri gola razlike za prolaz dalje. Gotovo nemoguce, ali sansa ipak postoji.
Poljaci takodjer moraju pobjediti Cehe za prolaz dalje. Makar minimalno. Za Poljsku i Grcku ni jedna druga opcija nije u igri.
Rusima je dovoljan nerijesen rezultat za prolaz dalje, ali to ne mora garantovati i prvo mjesto u grupi. Naime, ukoliko Poljaci pobijede sa 3 ili vise golova razlike a Rusi odigraju nerijeseno, prvi u grupi bi bili Poljaci.
Cesima je dovoljan bod za prolaz dalje, bez obzira na ostale rezultate. Za prvo mjesto bi morali racunati na kiks Rusije.

Semper Fidelis
Večeras prolaze Rusi i Poljace.. kontam, Grčka 1-3 Rusija, dok će dvoboj između Poljske - Češke biti nešto "tvrđi", možda 2 - 1 za Poljake?
Haj´mo Slaveni!
Haj´mo Slaveni!

Evo maloprije gledam na jednoj stranici koeficijente za utakmicu Grčka vs Rusija
Na Grcima 5.00, a na Rusima 1.72 ( uz napomenu da su koeficijenti promjenjivi )
Rusi su mi se pokazali uz Nijemce od prvoga kola, kao ekipa koja ima i glavu i rep, te očekujem da će pobjediti Grke, al ko zna, nikada se Grci ne smiju otpisati
Na Grcima 5.00, a na Rusima 1.72 ( uz napomenu da su koeficijenti promjenjivi )
Rusi su mi se pokazali uz Nijemce od prvoga kola, kao ekipa koja ima i glavu i rep, te očekujem da će pobjediti Grke, al ko zna, nikada se Grci ne smiju otpisati
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ko će biti na golu Poljske? Da l' Szczesny ili Titon? Ima li Šmuda muda da Titonu da prednost i u večerašnjem meču ili će se ipak odlučiti za "najboljeg" golmana Premiershipa?
Vidjeh da je Sczcesny popizdio (recimo) i da želi biti u prvoj postavi "uslovljavajući" selektora. Pa zar nije ništa naučio od Holanđana? 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Vidim da Smuda ima problema sa zvijezdama, i nema autoriteta da to neutrališe, čist primjer je kada je Obraniak " poludio " kada ga je zamjenio 40 sekundi prije kraja utakmice, šteta, velika šteta za takvu reprezentaciju, da se neko izdiže iznad tima, kakav je sklop u glavi tih igrača, ne mogu da vjerujem 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lewat

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Poljaci nisu huliganska nacija, treba ih samo malo bolje poznavattm84 je napisao/la:

Imaju oni huligana, to stoji, ali sad bi neki u Evropi da njih totalno proglase huliganima, zbog zavisti jer su ovi dobili EURO. A vidi se kako im je atmosfera na stadionima sjajna i prilično su dobro ovo sve organizovali. Samo što s Rusima je moralo belaja biti, jer to ima duboku političku pozadinu. Na to ne možeš uticat, dobro nam je to poznato s naših prostora, koliko se puta politika uplela u sport.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ima u Poljskoj huligana puno,jedni su od najludjih sto se tice klupskog fudbala,rivalitet je ogroman...Naravno,sto se tice prvenstva,mislim da mediji napumpaju i najmanji incident,a bez politike to ne moze proci
Sve u svemu,vidi se da Poljaci stvarno vole fudbal i srcem navijaju za svoju repku!
Prizeljkujem da veceras dobiju i prodju dalje i nadam se golu decka sa "gore navedene slike" Lewangolsog
Asistencija Kube,mada se nebi ljutio da to bude i nas dragi Pisczek!!!

Sve u svemu,vidi se da Poljaci stvarno vole fudbal i srcem navijaju za svoju repku!
Prizeljkujem da veceras dobiju i prodju dalje i nadam se golu decka sa "gore navedene slike" Lewangolsog

Asistencija Kube,mada se nebi ljutio da to bude i nas dragi Pisczek!!!

Navijam za Ruse ljudi igraju pokazali sve što znaju .
Rusi se nadaju da će uspjeti ponoviti sjajnu igru kojom su bili hit prošle smotre najboljih europskih reprezentacija. Njihova je igra obilježena nizozemskim „kistom“, pošto im je prethodni trener bio Hiddink, a sada je to Advocaat. Igraju tehnički najbolje od svih momčadi ove grupe, a posjeduju i poprilično dobre individualce. Dodatna im je kvaliteta što gotovo svi prvotimci dolaze iz CSKA i Zenita, pa neće biti nimalo problema što se tiče uigravanja i međusobnog poznavanja igrača. Rusi će sigurno težiti posjedu jer su obrambeno lošiji, a držanje lopte u nogama mogu koristiti kao jednu od mogućih defanzivnih varijanti.
Rusi se nadaju da će uspjeti ponoviti sjajnu igru kojom su bili hit prošle smotre najboljih europskih reprezentacija. Njihova je igra obilježena nizozemskim „kistom“, pošto im je prethodni trener bio Hiddink, a sada je to Advocaat. Igraju tehnički najbolje od svih momčadi ove grupe, a posjeduju i poprilično dobre individualce. Dodatna im je kvaliteta što gotovo svi prvotimci dolaze iz CSKA i Zenita, pa neće biti nimalo problema što se tiče uigravanja i međusobnog poznavanja igrača. Rusi će sigurno težiti posjedu jer su obrambeno lošiji, a držanje lopte u nogama mogu koristiti kao jednu od mogućih defanzivnih varijanti.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Na pocetku sam rekao da su moji favoriti Rusija i Poljska iz ove grupe. I sad sam pri tom misljenju. Nadam se njihovom prolazu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Smuda je smiješan ako Tytona ostavi na klupi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Po mom mišljenju će braniti Szesny, ipak, autoritet je to 

Potpisujem.Virtu4l je napisao/la:Smuda je smiješan ako Tytona ostavi na klupi.
Osobno smatram da je Smuda "najslabiji" trener na euru tako da me čak i nebi čudilo da stavi Szesznya od prve min. iako to sigurno nije zaslužio svojom predstavom u prvoj utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.