sta se imamo druzit..pa nismo na cimburijadinemampojma je napisao/la:Elito, hoćete se vi družiti sa nama navijačima prvoligaša?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sta se imamo druzit..pa nismo na cimburijadinemampojma je napisao/la:Elito, hoćete se vi družiti sa nama navijačima prvoligaša?
slani grad je napisao/la:sta se imamo druzit..pa nismo na cimburijadinemampojma je napisao/la:Elito, hoćete se vi družiti sa nama navijačima prvoligaša?![]()
.....ne stvarno...druzili bi se mi al prekratko ostajemo za neka bolja upoznavanja...zuri nam se
![]()
tad su nas ostavili u primeri ..slani grad je napisao/la: ko ste i sta ste pokazali ste do sada bezbroj puta...jesul igraci bili mahmurni i protiv zepca kad ste Borca zavalili...u ostalom ne pada mi na pamet da se vise objasnjavam...vecina raje zna o kakvim je slinama rijec a vi glumatajte neke velicine..a a za ovo vrijedzanje momka bi trebao bit sankcionisam od administracije...sretno,prijatno
Ćehajić nikada nije imao manje ispod 800 KM mjesečno u Omladincu, igrao je dok je klub bio stabilan finansijski. Trenutno je u Rudaru jer su ga zaposlili u TE Tuzla i ima fina primanja i neće on nigdje iz Bukinjaastra1922 je napisao/la:jel to admir cehajic u rudar bukinje..ja se pitam gdje je taj igrac a on izgleda propao ,jednom se dovodio u vezu sa zvijezdom al nije htio igrati za 500 km a kasnije igrao u omladincu za 400 km
Onda Tuzlaci kompleksaši !? Pa bola' ovo ti nije ni usput, hajd onako ideš na svoju temu pa došao 'vamo da se sereš malo. Nego si maksuz došao da provociraš. Boli nas qrc za vašu duplu nisam gledao nijednu vašu tekmu niti sam znao ko igra finale kupa propale države. Stvarno nisi interesantan, ispadaš glup i bolestan.malta071 je napisao/la: U pravu si.Kad pomislim na sve probleme koje imamo samo mi dodje da se napijem i nista drugo.
Daj jednu DUPLU da me tuga prodje.
Drugoligaši pssstt, ni jedne. Neka vas malo u cvajti, a ne fatati se babuke i njegovog sinaslani grad je napisao/la:fataj se babuke i onog lojavog neosisanog neandertalca i psstttt..imate vi drugih briga osim Slobode..recimo...kad prestat sa prodavanjem tekmi,sta radit sa raspadnutim stadionom koji ima gle cuda i drvenu tribinumalta071 je napisao/la:Dobro, i oni ce se navici.Proci ce malo vremena ali naucice.SilaNebeska96 je napisao/la:Da se gleda veličina kluba i vi,a i Jedinstvo bi već bili u PL. Ali gledaju se igrači i uprava zato smo ovdje gdje smo.a glumatamo neke velicine..hos dalje....kako u 2 tekme pred,pred,pred kola lige prvaka ne primit 10 komada od prvaka tunguzije mada me po prikazanom kod prijatelja iz trebinja i ne cudi sto vas busi ko stigne
Ja čuo Mikelini u GradiniKapellen je napisao/la:Znaci momak mi rece da ih je bilo oko 20,doslo je par novih momaka iz nizih liga TK na probu,valjda dolazi i Omic i Mikelini,zoletic ostaje,dok se nije pojavio Mujka i Smigalovic..
Njemu je Husarić menadžer, a on je u upravi Gradine .. tako da gdje kaže tu će xDKapellen je napisao/la:Neznam care tako sam cuo jbg,ko ce ti ga sad znat,mozda pregovara s obje ekipe pa ko vise ponudi
Prije ćemo se družiti sa Ljumanima i SN nego sa vama.nemampojma je napisao/la:Elito, hoćete se vi družiti sa nama navijačima prvoligaša?
kakav crni slaven..nama trebaju POJACANJA da uzmemo ovu liguMakeTZ je napisao/la:Bilo ih je i metar iz Slavena.
Teško će ko doći tako iz ''jačih''. I za očekivati je dolazak takvih igrača, ali to je proba samo , što ne znači da će ostatislani grad je napisao/la:kakav crni slaven..nama trebaju POJACANJA da uzmemo ovu liguMakeTZ je napisao/la:Bilo ih je i metar iz Slavena.![]()
...znaci..iskusni i provjereni igraci
...cuj slaven
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.