FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 15 jun 2012, 00:28

Ma nek ide gdje hoće, samo da dobijemo lovu za njega.
DRUG NEBI TI PUNCA

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 jun 2012, 01:32

Ovaj Sturm vazda nesta oko nasih igraca, ja im ne bih dao ni Adilovica :twisted: :twisted:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 15 jun 2012, 08:01

pile87 je napisao/la:Nasi zainteresovani za Bekica sto je igrao u slobodi ali imamo uslov slicno kao za Smajica sto je bilo kada je dolazio , da dobije slobodne papire a clan je Dinama.E sad koliko ce to piti vode...
Prije dolaska u Slobodu na posudbu, Dinamo mu je predlagao da raskinu ugovor, prema kojem mu ne bi pripalo nikakvo obeštećenje. On na to nije pristao i igrao je kao posuđen igrač u Slobodi. Mislim da je do Amara. Ako ga Amar bude htio, mali može dobiti papire. Naravno, čeka se i Kvesić, ako se proda, to će znatno ubrzazi stvari.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 15 jun 2012, 09:44

Drugi susret ove grupe odigrali su kadeti FK Crvena zvezda i FK Željezničar. U neizvjesnoj utakmici slavili su omladinci Zvezde rezultatom 2:1. Željezničar je postigao prvi pogodak preko Hasovića u 33. minuti. Pogodak desetke sa Grbavice, sa dvadeset metara u desni gornji ugao gola, je najljepši potez prvog kola. U nastavku su, fizički spremniji Beograđani, slomili otpor Željezničara i uspjeli okrenuti rezultat.
Rezultati 1. kola:

FK Budućnost - NK Olimpija 1:0
FK Olimpic - GNK Dinamo 3:0
FK Željezničar - FK Crvena zvezda 1:2
FK Sarajevo - FK Novi Pazar 3:0
Željeznicar za život cijeli !

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 15 jun 2012, 10:12

likusa je napisao/la:Drugi susret ove grupe odigrali su kadeti FK Crvena zvezda i FK Željezničar. U neizvjesnoj utakmici slavili su omladinci Zvezde rezultatom 2:1. Željezničar je postigao prvi pogodak preko Hasovića u 33. minuti. Pogodak desetke sa Grbavice, sa dvadeset metara u desni gornji ugao gola, je najljepši potez prvog kola. U nastavku su, fizički spremniji Beograđani, slomili otpor Željezničara i uspjeli okrenuti rezultat.
Rezultati 1. kola:

FK Budućnost - NK Olimpija 1:0
FK Olimpic - GNK Dinamo 3:0
FK Željezničar - FK Crvena zvezda 1:2
FK Sarajevo - FK Novi Pazar 3:0
Nije tacno.

Olimpic je izgubio 3:0.

Prvi susret u grupi "A" donio je okršaj između FK Olimpic i GNK Dinamo Zagreb. Kadeti premijerligaša sa Otoke, osim nekoliko poluprilika, nisu uspjeli ozbiljno zaprijetiti golu Dinama. Zagrepčani su dominirali tokom cijelog susreta i zaluženo su pobijedili. Prvi pogodak na utakmici postigao je Halilović iz slobodnog udarca. Najbolji pojedinac susreta, kapiten ekipe Dinama, je postigao dva pogotka i u nastavku susreta riješio pitanje pobjednika.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 15 jun 2012, 10:22

Je l' išta tačno od ovog?!
slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 jun 2012, 10:46

Igra dobro taj mali Halilović, sjećam se kad mu je stari ukrao auto, pa ih jurila murija i sletili.
U toj nesreći je Slavko Kovačević, ekstra igrač koji je potpisao prvi profi ugovor za Osijek ostao bez ruke.Osušila mu se od nesreće.Totalno su sjebali sve.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jun 2012, 11:21

BolanBolan je napisao/la:Je l' išta tačno od ovog?!
slika
90 % netacno
A niko ne komentarise ovu mogucnost da Adilovic zavrsi u Sturmu :shock:
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 15 jun 2012, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 jun 2012, 11:23

Avazov sport i njegovi kvazinovinari sa svojim ekskluzivama ... :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 15 jun 2012, 11:30

pile87 je napisao/la:
BolanBolan je napisao/la:Je l' išta tačno od ovog?!
slika
90 % netacno
A niko ne komentarise ovu mogucnost da Adilovic zavrsi u Sturmu :shock:
On ako slucajno tamo zaluta jedno je sigurno, imamo novog napadaca na Papetovom spisku :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 15 jun 2012, 11:34

pile87 je napisao/la:A niko ne komentarise ovu mogucnost da Adilovic zavrsi u Sturmu :shock:
Ništa od toga, pa prelazak Fajića je propao jer nisu htjeli platiti odštetu.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jun 2012, 11:35

Stole iz Bora je napisao/la:Avazov sport i njegovi kvazinovinari sa svojim ekskluzivama ... :mrgreen:
Procitao sam tekst, pise da su pobrojani igraci zelja navijaca i da se oni kao spominju samo je naslov malo bombastican, uglavnom nidje veze...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jun 2012, 11:41

gollum je napisao/la:
pile87 je napisao/la:A niko ne komentarise ovu mogucnost da Adilovic zavrsi u Sturmu :shock:
Ništa od toga, pa prelazak Fajića je propao jer nisu htjeli platiti odštetu.
Pa nekidan ljudi na forumu tvrde da ce Fajic kod nas, ima lik ugovor.A eto mi placamo obestecenja :lol: nekako sam siguran da ce Adilovic otici.Ja iskreno ne bi imao nista protiv i da zadrzimo ekipu, sigurno bi bili i bolji ako nista ono radi vremena provedenog zajedno, jedan eventualno dva igraca se uvijek daju ukomponovati...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jun 2012, 11:49

Jasmin Mešanović odlazi sa Tušnja: Sljedeće sedmice pregovori u Poljskoj, druga opcija Željo

Kako stvari stoje, mladi reprezentativac BiH, Jasmin Mešanović sigurno neće ostati u redovima Slobode sa kojom mu je istekao ugovor. Po završetku sezone, interes za mladog napadača tuzlanskog tima pokazalo je nekoliko bh. premijerligaša, no čini se da će Mešanović ipak van granica naše zemlje.

Kako nam je potvrdio Jasminov menadžer, Admir Husarić, interes za njegove usluge pokazao je jedan poljski klub, a uskoro bi i sam Jasmin trebao otputovati u zemlju koja je ove godine domaćin Evropskog prvenstva.

- Istina je, mogu vam potvrditi da sam već imao sastanak sa jednim zastupnikom iz Poljske u Zagrebu. Glavna tema je bio Jasmin i postoji velika mogućnost da on nastavi karijeru u Poljskoj. Ime kluba vam ne mogu otkirit jer je to poslovna tajna. Samo ću vam reći da još čekamo zvaničnu ponudu koja će stići za Jasmina, a ja očekujem da već 22. juna on otputuje u Poljsku kada bi trebali dogovoriti transfer. Rano je da govorimo o nekim detaljima, sve ćemo vidjeti uskoro - kazao je Husarić za Bportal.ba.

Husarić je priznao da postoji interesovanja i iz BiH, no, ako bi kojim slučajem propao transfer u Poljsku, prva opcija u BiH je sarajevski Željezničar.

- Sada prije svega razmišljamo samo o Poljskoj, vidjet ćemo šta će biti od svega. Ako do toga ne dođe, Jasmin bi vjerovatno karijeru nastavio u Željezničaru. Razgovarao sam i sa Amarom Osimom, oni su upoznati sa Jasminovim kvalitetama i ne bi imali ništa protiv da ga dovedu u svoje redove. Uostalom, Željezničar bi u slučaju ostanka u BiH, bio i najrealnija opcija, tvrdi Husarić.
DRUG NEBI TI PUNCA

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 jun 2012, 11:55

come jasmin come, yebo poljsku :mrgreen:
Za zivot cijeli!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 15 jun 2012, 12:17

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:come jasmin come, yebo poljsku :mrgreen:
Jasmine jasmine dira me poljak :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 jun 2012, 13:18

bagrcavi je napisao/la:Jasmin Mešanović odlazi sa Tušnja: Sljedeće sedmice pregovori u Poljskoj, druga opcija Željo

Kako stvari stoje, mladi reprezentativac BiH, Jasmin Mešanović sigurno neće ostati u redovima Slobode sa kojom mu je istekao ugovor. Po završetku sezone, interes za mladog napadača tuzlanskog tima pokazalo je nekoliko bh. premijerligaša, no čini se da će Mešanović ipak van granica naše zemlje.

Kako nam je potvrdio Jasminov menadžer, Admir Husarić, interes za njegove usluge pokazao je jedan poljski klub, a uskoro bi i sam Jasmin trebao otputovati u zemlju koja je ove godine domaćin Evropskog prvenstva.

- Istina je, mogu vam potvrditi da sam već imao sastanak sa jednim zastupnikom iz Poljske u Zagrebu. Glavna tema je bio Jasmin i postoji velika mogućnost da on nastavi karijeru u Poljskoj. Ime kluba vam ne mogu otkirit jer je to poslovna tajna. Samo ću vam reći da još čekamo zvaničnu ponudu koja će stići za Jasmina, a ja očekujem da već 22. juna on otputuje u Poljsku kada bi trebali dogovoriti transfer. Rano je da govorimo o nekim detaljima, sve ćemo vidjeti uskoro - kazao je Husarić za Bportal.ba.

Husarić je priznao da postoji interesovanja i iz BiH, no, ako bi kojim slučajem propao transfer u Poljsku, prva opcija u BiH je sarajevski Željezničar.

- Sada prije svega razmišljamo samo o Poljskoj, vidjet ćemo šta će biti od svega. Ako do toga ne dođe, Jasmin bi vjerovatno karijeru nastavio u Željezničaru. Razgovarao sam i sa Amarom Osimom, oni su upoznati sa Jasminovim kvalitetama i ne bi imali ništa protiv da ga dovedu u svoje redove. Uostalom, Željezničar bi u slučaju ostanka u BiH, bio i najrealnija opcija, tvrdi Husarić.
Nimalo mi se ne sviđa ovaj tekst, a naročito drugi dio naslova u kojem se govori da le Željo druga opcija. Ne znam koliko u ovim riječima menadžera Husarića ima istine, al' čini mi se da se radi o teškom lažovčini, odnosno liku, koji po svaku cijenu želi da utrapi Mešanovića. Jednostavno rečeno - nabija mu cijenu, al' mislim da to kod Amara neće proći. Da je ili će nešto biti vezano za Želju, ovaj menadžer sigurno ne bi ovako pričao.

Da se razumijemo, Mešanović je mlad i talentovan igrač, al' će ga menadžer sa ovakvom mahalaškom retorikom upropastiti, zarad sitnosopstveničkih interesa. Nadam se da se ove moje riječi neće obistiniti.

Jasminu Mešanoviću želim svu sreću, bez obzira gdje bude igrao.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jun 2012, 14:35

Zna li neko nešto više o Arminu Mahoviću ? U sportu piše da je naš igrač na posudbi u FAMOS-u, i da je moguće da počne pripreme sa nama.
DRUG NEBI TI PUNCA

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 15 jun 2012, 14:41

Ma ništa od Adilovića i Sturma, čitam threadove navijaca Sturma na transfermarktu, jednostavno Sturm nije spreman platiti bilo kakvo obestecenje, nisu htjeli dati 500.000 eura za Fajića pa tako ne žele ni za Adilovića, upoznati su da je bio "taraba" dok je igrao u Sloveniji i Čeliku i da je naprosto "eksplodirao" u Želji a nadaju se da će barem Ivica uticati koliko toliko na dolazak Adilovića u Sturm, isto tako "kažu" da je najrealnija opcija da daju 50.000 eura :oops: sa mogucom opcijom kupovine ukoliko se pokaze s tim da bi dali onda jos 400.- 450.000 eura, uglavnom nista od toga neka ga famflaju Austrijanci :D
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 jun 2012, 15:02

SkyWallker je napisao/la:Ma ništa od Adilovića i Sturma, čitam threadove navijaca Sturma na transfermarktu, jednostavno Sturm nije spreman platiti bilo kakvo obestecenje, nisu htjeli dati 500.000 eura za Fajića pa tako ne žele ni za Adilovića, upoznati su da je bio "taraba" dok je igrao u Sloveniji i Čeliku i da je naprosto "eksplodirao" u Želji a nadaju se da će barem Ivica uticati koliko toliko na dolazak Adilovića u Sturm, isto tako "kažu" da je najrealnija opcija da daju 50.000 eura :oops: sa mogucom opcijom kupovine ukoliko se pokaze s tim da bi dali onda jos 400.- 450.000 eura, uglavnom nista od toga neka ga famflaju Austrijanci :D
Kako su krenuli, najbolje da im mi damo Adilbega i jos 200.000 eura. :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.