Znao sam da si i ti istocnjakbagrcavi je napisao/la:legenda reala je napisao/la: Mladi gospodine Bagrcavi, mene niko i nigdje ne banuje![]()
![]()
ni ti ne vjeruješ u to što pišeš
![]()
Jel' počela sezona izlazaka pičetine po Goraždu, furam se da "posjetim" rodbinu par dana
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
e moj legendo, kenjcu stari
ja cestitao bazenu rodjus na fb, on mi odgovara "hvala limune!"
a rek'o, nos' te dobrina
ja cestitao bazenu rodjus na fb, on mi odgovara "hvala limune!"
a rek'o, nos' te dobrina
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
GaziHusrevbeg je napisao/la:Kako se zove ona srbijanska rok grupa što rastura narodnjake?![]()
@Devil to sigurno zna, on je i postavljao njihove pjesme.
[youtube][/youtube]
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Bori se ti koliko hoćeš, nema od tog ništaLBJ MVP je napisao/la:' ? $ се " у & за % $![]()
Не ? ? @& $ те " $ не &
Ja ne lažem, na svim forumima imam po jedan nik, za razliku od tebe
Vjerujem, vjerujem!!bagrcavi je napisao/la:legenda reala je napisao/la: Mladi gospodine Bagrcavi, mene niko i nigdje ne banuje![]()
![]()
ni ti ne vjeruješ u to što pišeš
![]()
Jel' počela sezona izlazaka pičetine po Goraždu, furam se da "posjetim" rodbinu par dana
Ne zznam, niti me zanima
Posjećuj koliko hoćeš, niko ti ne brani ipak je to tvoja rodbina
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
$ то ја " 2 " " "?Bori se ti koliko hoćeš, nema od tog ništa
Ja ne lažem, na svim forumima imam po jedan nik, za razliku od tebe
" % $ " ' снажну &
На & - " $ " је $ &bagrcavi je napisao/la:ja sam Sarajlijica, samo imam rodbine po svijetuSarajlijc@ je napisao/la:
Znao sam da si i ti istocnjak
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
tobejarabi treba te kod Hodže poslati.LBJ MVP je napisao/la:На & - " $ " је $ &bagrcavi je napisao/la:ja sam Sarajlijica, samo imam rodbine po svijetuSarajlijc@ je napisao/la:
Znao sam da si i ti istocnjak
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Odo nebitni ste
Mali nemoj meni te priče, LBJMVP ti je minimalno peti napravljeni nik
Gori ti koliko hoćeš, zajedno sa Husrefom
Pozz za čobana Beogradskog, šta je s njim
Mali nemoj meni te priče, LBJMVP ti je minimalno peti napravljeni nik
Gori ti koliko hoćeš, zajedno sa Husrefom
Pozz za čobana Beogradskog, šta je s njim
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jesi li vidio ljepote od kako staviš masona na ignore listu?GaziHusrevbeg je napisao/la:Cccc, zašto imam osjećaj da neko opet soli pamet ovim školarcima.
[youtube][/youtube]
Najjači su
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- $ $bagrcavi je napisao/la:
tobejarabi treba te kod Hodže poslati.
? $ " " 2 $Mali nemoj meni te priče, LBJMVP ti je minimalno peti napravljeni nik
" " ја - & " на " " овог " ?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Naš si čovjek.LBJ MVP je napisao/la:- $ $bagrcavi je napisao/la:
? $ " " 2 $Mali nemoj meni te priče, LBJMVP ti je minimalno peti napravljeni nik
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- legenda reala
- Kontakt:
Ali si pravio najmanje deset puta novi nik, kao i dotični Mikro ili HusrefLBJ MVP je napisao/la:? $ " " 2 $
Stavi, ko te .....
" $ &?То & тајна & " $ " " ?LjumanM95 je napisao/la:Naš si čovjek.LBJ MVP je napisao/la:- $ $bagrcavi je napisao/la:
" " ја - & " на " " овог " ?Očekujem to isto i od @milfrcavog.
- legenda reala
- Kontakt:
Ti samo nosiš muslimansko imebagrcavi je napisao/la:Ja sam ne utralan po tom pitanju, ja nisam mason ja sam musliman
I kad si naumio da dođeš
Moj i Gazi Husrefov.
Jelde koji merak staviti ovako nebitnog spamera na ignore listu?
@bagrcavi
Dobro brate, valjda se predomisliš i uradiš dobru stvar za društvo
@bagrcavi
Dobro brate, valjda se predomisliš i uradiš dobru stvar za društvo
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Je li nas to opet Zisko spominje?
O čemu sad priča?
A i ova djeca naivna, sve mu vjeruju.
O čemu sad priča?
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- legenda reala
- Kontakt:
Molim vas ne citirajte ovu dvojicu kojima je forum život, drugi su spameri, a oni imaju po 5+ nikova

Ma vjerovatno je neka glupost i spam živi kao i obično.GaziHusrevbeg je napisao/la:Je li nas to opet Zisko spominje?![]()
![]()
O čemu sad priča?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.