Hajde vise i Vertonghen, dovedite ga... Zao mi je Kranjcara ali mu je vrijeme da ide, bolje ce mu biti u Dinamo Kievu,a koliko vidim na vijestima mogao bi nas 'Arry napustiti sto bi bilo ispunjenje mojih snova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kao da on čita ss.ba/forum.belefront je napisao/la:Niko neka ti je sretno u Dinamu i hvala ti sto si trpio budalastine Redknappove itd. I sretno ti na Euro-u 2012,sve najljepse iz Sarajeva![]()
ma nek ide tuka jednaIlPrincipino je napisao/la:According to reports tonight, Tottenham chairman Daniel Levy is considering whether to sack Redknapp.
ja mislio danas gotovo kada je pisalo da je sam dao ostavku ali brzo je to bilo demantovano... a sada ovo...
Odlične vijesti za sve njihove konkurente u borbi za Ligu prvaka.Henderson je napisao/la:Strong rumours coming out of London that 'Arry Redknapp is gone from the Spurs hotseat and that Rafa Benitez is poised to take over at White Hart Lane.
Evo komentara jednog navijača na Sky Sportsu...So glad if this is true! As a life long spurs fan the lack of respect Redknapp showed the club in his behaviour was disgusting. I, for one hope Tim Sherwood is given the Job as he is doing great things with the Spurs youth, or failing that AVB given a chance to build the dynasty he tried to at chelsea here at spurs instead with a dressing room not so full of premadonnas!!!!
Ne ponovilo se...dr.van nostrand je napisao/la:Vjerovatno, jer Harryju ne pada na pamet da ponovo gradi novi tim, niti ima vremena, ambicija, motiva, snage, zelje... vjerovatno zbog toga i odlazi sa klupe.
Ipak odlazi kao heroj, velike stvari je uspio napraviti sa Spursima, tri odlicne sezone 4. mjesto, 5. mjesto i 4. mjesto
yapQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel ovo ošo ´arry?
belefront je napisao/la:Samo da ne dodje Martinez, Modric i Bale sto se mene tice mogu da idu, ovu ekipu treba iz temelja promijeniti, otjerati 70% ekipe, Bentley,Jenas i ostali moroni.. Volio bih AVB-a vise nego ista, i nadam se da ce mi se zelja ispuniti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.