Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

belefront

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la belefront » 06 jun 2012, 12:58

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... leted-this
Hajde vise i Vertonghen, dovedite ga... Zao mi je Kranjcara ali mu je vrijeme da ide, bolje ce mu biti u Dinamo Kievu,a koliko vidim na vijestima mogao bi nas 'Arry napustiti sto bi bilo ispunjenje mojih snova :D :D :D

belefront

Post Postao/la belefront » 07 jun 2012, 16:48

Niko neka ti je sretno u Dinamu i hvala ti sto si trpio budalastine Redknappove itd. I sretno ti na Euro-u 2012,sve najljepse iz Sarajeva :D :D

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 09 jun 2012, 11:24

belefront je napisao/la:Niko neka ti je sretno u Dinamu i hvala ti sto si trpio budalastine Redknappove itd. I sretno ti na Euro-u 2012,sve najljepse iz Sarajeva :D :D
Kao da on čita ss.ba/forum. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 13 jun 2012, 00:39

According to reports tonight, Tottenham chairman Daniel Levy is considering whether to sack Redknapp.

ja mislio danas gotovo kada je pisalo da je sam dao ostavku ali brzo je to bilo demantovano... a sada ovo... :?
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

belefront

Post Postao/la belefront » 13 jun 2012, 08:06

IlPrincipino je napisao/la:According to reports tonight, Tottenham chairman Daniel Levy is considering whether to sack Redknapp.

ja mislio danas gotovo kada je pisalo da je sam dao ostavku ali brzo je to bilo demantovano... a sada ovo... :?
ma nek ide tuka jedna :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 13 jun 2012, 23:12

Strong rumours coming out of London that 'Arry Redknapp is gone from the Spurs hotseat and that Rafa Benitez is poised to take over at White Hart Lane.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 jun 2012, 01:18

Henderson je napisao/la:Strong rumours coming out of London that 'Arry Redknapp is gone from the Spurs hotseat and that Rafa Benitez is poised to take over at White Hart Lane.
Odlične vijesti za sve njihove konkurente u borbi za Ligu prvaka.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 14 jun 2012, 01:23

So glad if this is true! As a life long spurs fan the lack of respect Redknapp showed the club in his behaviour was disgusting. I, for one hope Tim Sherwood is given the Job as he is doing great things with the Spurs youth, or failing that AVB given a chance to build the dynasty he tried to at chelsea here at spurs instead with a dressing room not so full of premadonnas!!!!
Evo komentara jednog navijača na Sky Sportsu...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

belefront

Post Postao/la belefront » 14 jun 2012, 08:12

Harry je napokon napustio Tottenham, pa ovaj dan treba u drzavne praznike staviti, sada pod hitno AVB-a dovesti jer on ima savrsen tip igre za nasu ekipu, jos kad bi Modrica udali negdje za 35 miliona i dovesti nekoliko kvalitetnih igraca, kao sto su Nuri Sahin, mozda cak Christian Eriksen, u napadu takodjer, ali se nadam da nam za trenera nece doci Roberto Martinez, jer onda odosmo mi u drugu ligu :D :D

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 14 jun 2012, 08:22

Harryu se ne može puno zamjeriti, svojim dolaskom podigao je ekipu na jedan viši nivo. Greške su bile što nije rotirao ekipu tako da smo svake godine pred kraj prvenstva padali, također koketiranje za mjesto izbornika Engleske nas je koštalo 3 mjesta i LP i to je najviše što mu zamjeraju navijači Spursa. Otpustiti Harrya a dovest Rafu je korak unatrag. Za mene je samo jedan idealan izbor David Moyes.
Audere est Facere

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 14 jun 2012, 12:52

E sad je vec izvjesno da ce Modric i Bale napustiti tottenham ...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 jun 2012, 13:00

Vjerovatno, jer Harryju ne pada na pamet da ponovo gradi novi tim, niti ima vremena, ambicija, motiva, snage, zelje... vjerovatno zbog toga i odlazi sa klupe.
Ipak odlazi kao heroj, velike stvari je uspio napraviti sa Spursima, tri odlicne sezone 4. mjesto, 5. mjesto i 4. mjestoslika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 14 jun 2012, 13:04

Bice zanimljivo vidjeti gdje ce on nastaviti Karijeru.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 jun 2012, 13:12

dr.van nostrand je napisao/la:Vjerovatno, jer Harryju ne pada na pamet da ponovo gradi novi tim, niti ima vremena, ambicija, motiva, snage, zelje... vjerovatno zbog toga i odlazi sa klupe.
Ipak odlazi kao heroj, velike stvari je uspio napraviti sa Spursima, tri odlicne sezone 4. mjesto, 5. mjesto i 4. mjestoslika
Ne ponovilo se...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 14 jun 2012, 13:32

Da li ce ovo znaciti ponovo vracanje Spursa u prosjek ostaje da se vidi.Znam da Bale i Modric imaju veoma dobre odnose sa njim i ako se ne dovede neko jako ime na trenersku poziciju ne znam kako bi ova dvojica mogli ostat u timu.Mozda ih Levy i proda a za te pare bi se mogla dovest barem 4 igraca s obzirom koliko oni trenutno vrijede na trzistu.Zanimljivo ce biti gdje ce karijeru nastaviti Harry.Otkaz je dobio 100 % zbog toga sto je zelio da bude selektor.E pa sad nisi ni selektor ni menadzer Spursa.Ali dok je birtija i kafana za njega nema zime. :D :D
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 14 jun 2012, 14:43

jel ovo ošo ´arry?

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 14 jun 2012, 14:53

QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel ovo ošo ´arry?
yap

belefront

Post Postao/la belefront » 14 jun 2012, 17:24

Samo da ne dodje Martinez, Modric i Bale sto se mene tice mogu da idu, ovu ekipu treba iz temelja promijeniti, otjerati 70% ekipe, Bentley,Jenas i ostali moroni.. Volio bih AVB-a vise nego ista, i nadam se da ce mi se zelja ispuniti :D

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 15 jun 2012, 01:38

belefront je napisao/la:Samo da ne dodje Martinez, Modric i Bale sto se mene tice mogu da idu, ovu ekipu treba iz temelja promijeniti, otjerati 70% ekipe, Bentley,Jenas i ostali moroni.. Volio bih AVB-a vise nego ista, i nadam se da ce mi se zelja ispuniti :D

Više i od Jessica Albe...in your bed...right now...??? :D

I don't think so ! :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.