Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
+1Arnelinho je napisao/la:Nisam se do sada oglašav'o u vezi Bendtnera, ali da vam kažem nešto. Njega svi simpatizeri Arsenala vole i voljeli bi da ostane u klubu, mahom je "kloc" jer želi da ide.
Niti bi bio mačak u vreći, niti neki loši transfer. Momak je pun potencijala. Iz svoje generacije je u arsenalovoj akademiji bio označen kao najveći talenat (iako se to nije na kraju iskazalo potpuno tačnim). Njegov problem u vezi Arsenala je da želi igrati u prvoj postavi, što mu Wenger ne može omogućiti. Pa i budala zna da je on drugi najbolji napadač ekipe, a bio je na posudbi. Svako ko se odluči da ga dovede bi pogodio sa njim, pod uslovom da ne ide sa "konja na magarca" (npr. Real da proda Benzemu, a kupi njega).
A ako meni ne vjerujete otidjite na stranice Arsenala, na ovom forumu, iz doba kada je još igrao za Arsenal, vidjećete koliko je bio voljen.
Pa dobro,jes ga okrenuo kod golaDamir_BvB je napisao/la:@ Sema
Je.bo li te Bentdner cim je dao gol odmah se tebi sjeti majke mi... Opet ja nisam za njeg svaka cast za 2 gola Portugalu al znas moje misljenje o njemu
...
Po meni je sinoc Hummy imao jednu malo losiju utakmicu, krivac je za gol sigurno najveci, jer ga Persika okrenu ko na ligispiru... Ja bi mu za onu predstavu sinoc dao jednu 7 . Ocjene su od 1 do 10
... Moze i mora to Hummy mnogo bolje ... Ali ove utakmice njemu trebaju, podici ce svoj nivo nakon ovog turnira barem za 5 %
.
Arnelinho je napisao/la:Njegov problem u vezi Arsenala je da želi igrati u prvoj postavi, što mu Wenger ne može omogućiti. Pa i budala zna da je on drugi najbolji napadač ekipe, a bio je na posudbi.
Izgleda da Atalanta odbija da ga proda, mada vidjet' ćemo...mats je napisao/la:Italienisches Sturmtalent zum BVB?
Prema pisanju spox.com BvB zainteresovana za dovodjenje mladog Manolo Gabbiadini (navodno BVB poslala 9 mil. za odstetu), takodjer i Juve zaintersovan ali oni ponudili 4,5 mil. Za U 21 repku u 13 tekmi 9 golova postigao, a u talijanskoj ligi u 23 nastupa 1 gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.