U. Radwanska 1 @ 1.40
----------------------------
Kvota: 2.03
@Leyton
Heh, imo sam sreće onda. Mada nije još gotovo, može tu Lopez napravit break.
edit: Eto ga break, ja kažem šteta što nisam ispratio

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
evo vrati se hahahSPY je napisao/la:Nista nije gotovo, nek se bori pi*ka mu materina.![]()
nećeLeyton je napisao/la:Hajmo Dimitrov
**** ce nas **** Bugarsko,je.bo mu Stoickov mater
ja taman i odigrao samo ova dvaSPY je napisao/la:Čestitke Leyton za ova prva dva para. Sad navijat za ove vagine.
dr.van nostrand je napisao/la:
Veceras idem sa nekoliko kombinacija:
Gremio-Palmeiras 1 1,70
Santos-Corinthians under 0-2 1,70
--------------------------------------------------------------------------------------
Cerro Porteno-Nacional 1 1,70
FC Seoul-Seongnam 1 1,70
--------------------------------------------------------------------------------------
Deportivo Pasto - Deportivo Cali 0-2 1,60
Imaš druže u TC na B.Malti, kladionica Formula. Tu sam ja do neki dan uplaćivao sebi na poke. Sad derem samo wwin...Pity1900 je napisao/la:ja taman i odigrao samo ova dvaSPY je napisao/la:Čestitke Leyton za ova prva dva para. Sad navijat za ove vagine.
uduplao svog cenera
nego zna li neko gdje u tuzli imaju poslovnice bhplay kladionice (ova gdje sam uplatio depozit ne radi )
a da mi je da dignem pare i da prebacim na premier jer treba i po 2h i vise da ti pare dodju nakon sto pogodis tiket
ne prođe... šteta...Leyton je napisao/la:Cudonikos je napisao/la:nećeLeyton je napisao/la:Hajmo Dimitrov
**** ce nas **** Bugarsko,je.bo mu Stoickov mater![]()
Eto pogodilo se nesto.
Ako Hlavackova prodje bit ce odlicno
tips i cilic samo zbog pravila od 5 parovaItalija 1
Spanija 1
Federer h1
Tipsarević 1
Čilić 1
kvota 7
uplata 5 €
ja bih rekao over 22,5 gemova, kv. 1.95, al ima tu boljih tenisera od meneMostar81 je napisao/la:daj neko prijedlog za nalbandiana...
Spanija ispada, baci listic u kantuEdin TM87 je napisao/la:Ja igr'o kontrahendikep 4,5... 1,85kv
Uz to jos
italiju 1
spanija pobjenik grupe c
federer 3,5+
kv. 11
pusi gaBulkin je napisao/la:Spanija ispada, baci listic u kantuEdin TM87 je napisao/la:Ja igr'o kontrahendikep 4,5... 1,85kv
Uz to jos
italiju 1
spanija pobjenik grupe c
federer 3,5+
kv. 11
Žene i Tsonga. Tako mi i treba kad se kladim na neozbiljne igrače.dijabola je napisao/la:Federer-F.Mayer (+4,5) 1 @ 1.70
Tsonga-Dodig (+4,5) 1 @ 1.70
U dublu Kvota: 2.89
Querrey 1 @ 1.45
U. Radwanska 1 @ 1.40
----------------------------
Kvota: 2.03
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.