BMW je nosio Hepok na prsimaAlemC85 je napisao/la:
![]()
velež 1970. god.
vraća se PONOS HERCEGOVINE TAMO GDJE MU JE I MJESTO.....

BMW je nosio Hepok na prsimaAlemC85 je napisao/la:
![]()
velež 1970. god.
vraća se PONOS HERCEGOVINE TAMO GDJE MU JE I MJESTO.....
da sam se bogdo rodio kada su ovi ljudi harali......mujoisuljo je napisao/la:BMW je nosio Hepok na prsimaAlemC85 je napisao/la:
![]()
velež 1970. god.
vraća se PONOS HERCEGOVINE TAMO GDJE MU JE I MJESTO.........
Da, odrzana je revijalna utakmica izmedju starih igraca Veleza i vlade FBiH. Ekipa Vlade je vodila 3-1 na poluvremenu, a tacan rezultat ostao je nepoznat. Niksic je postigao 1 gol, a za ekipu Veleza branio je "rezervni golman" Sedin TanovicMostaracVelezovac je napisao/la:Da malo pokvarim raspolozenje negativcima ovde - nisam odavno.![]()
Juce - igrala se revijalna tekma uprave Veleza protiv ljudi iz vlade. Neznam ko je pobjedio. Znam da je igro Nermin Niksic ali ne znam ko je jos igro.. i ne znam rezultat - eto vi saznajte.
Druga stvar - upravo stigao autobus u Mostar. Vozac koji je dovezao autobus iz Njemacke kaze da autobus "nije vozio nego plovio".
Forza Velez!!!
PS... yhebo vas Okic.... da vas yhebo!![]()
4 gola u 28 utakmica - ja sam ljuci na upravu sto mu je dala ponudu.
I nemoj slucajno da bi ko zalijepio zvaku ispod sjedista (ono da niko ne vidi)VELEZDOGROBA je napisao/la:izvini brate
prvo putovanje u busu imaju kadeti kad idu u NJEMACKU na turnin 29.6
sretno mali rodjeni
AboveTheLaw je napisao/la:
Evo novi bus veleza.
sve je super , jos samo stavite salavete po sjedistima u autobusu i bit ce te totalno moderni ha haANTIFA ! je napisao/la:Dobar nam ovaj bus![]()
![]()
![]()
Totalno smo moderni :$
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.