Nasa politika je valjda svima jasna, prodajom igraca vratiti milionske dugove. Ako nasa djeca ne igraju na dobrom nivou ( citaj :, Handzic, Comor, Trebinjac ), onda naravno necemo pokusavati od njih napraviti igrace i tako upasti u jos vecu dubiozu. Karamatic je dosao besplatno, i na njemu se moze samo zaraditi, isto kao i sa nasom djecom.Aldinn1 je napisao/la:Znaći vaša politika tjerati vašu djecu koja su od malena tu i koji trebaju igrati da bi se dokazali, oni budu otjerani iz kluba. A dovoditi igrače iz Slavije, pa stvarno ..mireRN je napisao/la:Mozda ce biti najveca fula Sarajeva, mozda na njemu zaradimo brdo para, a mozda bude prosjek koji ce igrati neko vrijeme pa otici, ali u svakom slucaju Sarajevo koje je godinama bilo unistavano od strane kojekakvih lopova i mafijasa trenutno mora ovako da posluje.Aldinn1 je napisao/la:Može neko da mi odgovora, ali neko ko će normalno odgovarati.
Idete u evropu i za evropu trebaju malo jači igrači, ako se misli nešto proći, pa bar drugo pretkolo.
Da li se to može uraditi s igračem koji dolazi iz ekipe koja je treba ispasti iz lige ? Jel neko misli da je to pojačanje ?
Ovo je prvi korak naprijed.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pored igrača koje ima sarajevo ovaj momak je pojačanje ,daj igrač za ekipu koje se bori za titulu nije.
Nisu objavilibagrcavi je napisao/la:Na koliko je potpisao ?

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
@mirEN
Ti očigledno nisi gledao kakva su brača Handžić igrači i kakvi su to talenti. Samo im je trebalo vremena, strpljenje i utakmica da pokažu onu što znaju i da zaradite na njima.
Što se tiče Čomor ne možda igrač koji ima tehniku, ali je velika radilica, momak koji ima snage za 180min. Eto sigurno oni ne valjaju, a valja ovaj iz Slavije koja se borila za opstanak i svaki meč primila po četiri ili pet komada.
Ovo nije pojačanje ni za ligu, a ni evropu...
Razmislite malo o vašoj upravi ...
Ti očigledno nisi gledao kakva su brača Handžić igrači i kakvi su to talenti. Samo im je trebalo vremena, strpljenje i utakmica da pokažu onu što znaju i da zaradite na njima.
Što se tiče Čomor ne možda igrač koji ima tehniku, ali je velika radilica, momak koji ima snage za 180min. Eto sigurno oni ne valjaju, a valja ovaj iz Slavije koja se borila za opstanak i svaki meč primila po četiri ili pet komada.
Potpis!
smaras ljude konstantnoAldinn1 je napisao/la:@mirEN
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Oprosti, hoćeš li pojasniti šta si htio reći? Cccccc, i dalje muku mučiš crni aldine da sastaviš normalnu rečenicu. Džaba se preznojavaš, buljiš u monitor, lektorišeš (nadam se da znaš šta to znači) šta napišeš, ne ide pa ne ide. E j.ebiga, vježbaj malo preko raspusta.Aldinn1 je napisao/la:@mirEN
P.S. Kojim uspjehom si završio razred?
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
- moustapha
- Kontakt:
Ali kako ti ne dosadi?! Pa covjece sunce je vani, prohodaj, prati svoj tim ili radi nesto trece, ali molim te prestani smarati ovdje.Aldinn1 je napisao/la:@mirEN
#divovi
- SkyWallker
Dva anonimusa za koje niko nezna i igrac koji je nastupao za ekipu koja je jedva izborila pl. status dolaze kao "pojačanja"
ne kontam vam upravu nikako, gomilaju se igraci na početku sezone a vec na polusezoni i pred kraj sezone 95% ih ode iz kluba, da su ostavili 7. ovih sto su otisli i doveli Kojaševića i barem jos nekoga bili bi ste jači svakako a ovako ipak dolaze igraci koji su neprovjereni i za koje niko nikada nije cuo, trebat ce im vremena da se uigraju prvo, pa tek onda da pokazu "kvalitet", znam da tezite vrhu, da se svake godine borite za titulu ali ako se dovode ovakvi igraci sve najave na početku sezone padaju u vodu sto se mnogo puta do sada pokazalo i dokazalo 

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Sad nek zaganjaju kakvog zadnjeg veznog,Kojasevic ako moze moze,ako nemoze daj kakvo drugo krilo i mjera,mada ovi kako su krenuli svaki dan po jedan novi bit ce jos jedno 5 igraca,sve je sifrovano
ja tek nakon skupstine ocekujem neki bum

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
SkyWallker je napisao/la:Dva anonimusa za koje niko nezna i igrac koji je nastupao za ekipu koja je jedva izborila pl. status dolaze kao "pojačanja"ne kontam vam upravu nikako, gomilaju se igraci na početku sezone a vec na polusezoni i pred kraj sezone 95% ih ode iz kluba, da su ostavili 7. ovih sto su otisli i doveli Kojaševića i barem jos nekoga bili bi ste jači svakako a ovako ipak dolaze igraci koji su neprovjereni i za koje niko nikada nije cuo, trebat ce im vremena da se uigraju prvo, pa tek onda da pokazu "kvalitet", znam da tezite vrhu, da se svake godine borite za titulu ali ako se dovode ovakvi igraci sve najave na početku sezone padaju u vodu sto se mnogo puta do sada pokazalo i dokazalo
adilovic,cutuk,bogicvic,nijema itd itd su bili u slicnoj situaciji, ne razumijem sto peglate ljude bezveze
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- SkyWallker
Igrace koje si nabrojao dovedeni su ciljano u Želju, da mozda ne mislis da je Amar tek tako dovodio "neke" igrace, kada je Sarajevo zadnji put prodalo igraca !? samo to pitanje postavi sebi i bit ce ti sve jasno a da ne govorim o dovodjenju "igračina" i pojačanja i pljuvanja istih "propaliteta" na kraju sezone, to je svenick je napisao/la:SkyWallker je napisao/la:Dva anonimusa za koje niko nezna i igrac koji je nastupao za ekipu koja je jedva izborila pl. status dolaze kao "pojačanja"ne kontam vam upravu nikako, gomilaju se igraci na početku sezone a vec na polusezoni i pred kraj sezone 95% ih ode iz kluba, da su ostavili 7. ovih sto su otisli i doveli Kojaševića i barem jos nekoga bili bi ste jači svakako a ovako ipak dolaze igraci koji su neprovjereni i za koje niko nikada nije cuo, trebat ce im vremena da se uigraju prvo, pa tek onda da pokazu "kvalitet", znam da tezite vrhu, da se svake godine borite za titulu ali ako se dovode ovakvi igraci sve najave na početku sezone padaju u vodu sto se mnogo puta do sada pokazalo i dokazalo
adilovic,cutuk,bogicvic,nijema itd itd su bili u slicnoj situaciji, ne razumijem sto peglate ljude bezveze

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
nijema doso na probu cutuk isto ciljani ko snajperom, odakle ti znas da oni ne dovode ciljano, neko ti sapce? bezveze se pravis pamatan, smarate ljude na njihovoj temi i onda takvi slicni tebi unistavaju nasuSkyWallker je napisao/la:Igrace koje si nabrojao dovedeni su ciljano u Želju, da mozda ne mislis da je Amar tek tako dovodio "neke" igrace, kada je Sarajevo zadnji put prodalo igraca !? samo to pitanje postavi sebi i bit ce ti sve jasno a da ne govorim o dovodjenju "igračina" i pojačanja i pljuvanja istih "propaliteta" na kraju sezone, to je svenick je napisao/la:SkyWallker je napisao/la:Dva anonimusa za koje niko nezna i igrac koji je nastupao za ekipu koja je jedva izborila pl. status dolaze kao "pojačanja"ne kontam vam upravu nikako, gomilaju se igraci na početku sezone a vec na polusezoni i pred kraj sezone 95% ih ode iz kluba, da su ostavili 7. ovih sto su otisli i doveli Kojaševića i barem jos nekoga bili bi ste jači svakako a ovako ipak dolaze igraci koji su neprovjereni i za koje niko nikada nije cuo, trebat ce im vremena da se uigraju prvo, pa tek onda da pokazu "kvalitet", znam da tezite vrhu, da se svake godine borite za titulu ali ako se dovode ovakvi igraci sve najave na početku sezone padaju u vodu sto se mnogo puta do sada pokazalo i dokazalo
Polako ali sigurno ekipa se sklapa.Ako se vrati Kojasevic,te dovedu kako se prica Purica i Mujkica imacemo ekipu za respekt.
Bice jos pojacanja ali Uprava suti svek dok posao ne zavrsi. 

Kojasevic se ispalio za Kazahstan http://cg-fudbal.com/2012/06/13/piksi-pojacao-astanu/
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nadam se da nećemo dobiti neku siću. Imaju ovi Kazahstanci para .miky_hz je napisao/la:Kojasevic se ispalio za Kazahstan http://cg-fudbal.com/2012/06/13/piksi-pojacao-astanu/

Valjda ćemo "ubosti" sa ovim dosadašnjim pojačanjima, ali ja se iskreno nadam većim pojačanjima u predstojećem periodu .

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
miky_hz je napisao/la:Kojasevic se ispalio za Kazahstan http://cg-fudbal.com/2012/06/13/piksi-pojacao-astanu/
I ja sam maloprije vido na njegovom profilu pise da ide daleko daleko

Obećao direktor Selimović, a on ne lažebagrcavi je napisao/la:Jel' se vi to zaje.bavate il' fakat očekujete neke pare od Kojaševićevog transfera ?

bagrcavi je napisao/la:Jel' se vi to zaje.bavate il' fakat očekujete neke pare od Kojaševićevog transfera ?
Ma jarane i ja kontam da necemo dobiti,ali bila je neka prica kad je potspisao za Buducnost da ce Sarajevo od njegovog sljedeceg transfera dobiti neke pare sad jel to istina ili nije pojma nemam.
Koji transfer kad je otišao slobodan bez ugovora i obeštećenja ? 50 % od 0 evra je koliko ? Samo foliraju svo vrijeme i licitiraju sa njim po potrebirimaa je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Jel' se vi to zaje.bavate il' fakat očekujete neke pare od Kojaševićevog transfera ?
Ma jarane i ja kontam da necemo dobiti,ali bila je neka prica kad je potspisao za Buducnost da ce Sarajevo od njegovog sljedeceg transfera dobiti neke pare sad jel to istina ili nije pojma nemam.
may the force be with youSkyWallker je napisao/la:Ko si ba ti !? portparol FKS ?? upravo ti unistavas temu pametnjakovicu, ni jedan Hordas mi se nije javio nego ti se nasao pametan, nalazis se na forumu, pricamo, diskutujemo iznosimo svoja misljenja itd. nisam ogranicen čovjek kao ti da se drzim jedne strane, pratim sve sto me zanima, zato ne s... i ne pravi se pametan glupsonunijema doso na probu cutuk isto ciljani ko snajperom, odakle ti znas da oni ne dovode ciljano, neko ti sapce? bezveze se pravis pamatan, smarate ljude na njihovoj temi i onda takvi slicni tebi unistavaju nasu
Zadnja izmjena: nick, dana/u 13 jun 2012, 23:15, ukupno mijenjano 2 puta.