OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Armageddon2012
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Armageddon2012 » 11 jun 2012, 23:48

ako si takva u prirodi kao na avataru,onda bih mogao i ja jos jedan krug navijanja za zelju!! 8-)

inace,nisam navijac gradine,slucajno sam dosao na ovu temu da ljudima pozelim dobrodoslicu.

navijam za borac.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 12 jun 2012, 00:05

Armageddon2012 je napisao/la:ako si takva u prirodi kao na avataru,onda bih mogao i ja jos jedan krug navijanja za zelju!! 8-)
Onda brzo vraćaj sveti grb 8-)
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 jun 2012, 13:31

Hvala na čestitkama :D Samo da ova tema postane malo aktivnija, i da se Srebreničani uključe.

NekoNebitan je napisao/la: Ma koliko to cudno zvucalo Gradina ce se odrzavati u PL sezonama... (gradnja tribine, ovo ono pa borit ce se ko lavovi ginut ce na terenu valja opravdati ulozeni novac... Mislim pogledajte malo Zvijezdu... Svaka im cast)
Volio bih i ja da je tako. Ali realnost je grčevita borba za opstanak.. sad Ne znam da li 4 ekipe ispadaju od ove sezone!? ako je tako biti će prilično teško da ne kažem ne moguće, ako dovedemo pojačanja .

.. Koliko para toliko muzike.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 12 jun 2012, 13:33

Benjo_AFC86 je napisao/la:Hvala na čestitkama :D Samo da ova tema postane malo aktivnija, i da se Srebreničani uključe.

NekoNebitan je napisao/la: Ma koliko to cudno zvucalo Gradina ce se odrzavati u PL sezonama... (gradnja tribine, ovo ono pa borit ce se ko lavovi ginut ce na terenu valja opravdati ulozeni novac... Mislim pogledajte malo Zvijezdu... Svaka im cast)
Volio bih i ja da je tako. Ali realnost je grčevita borba za opstanak.. sad Ne znam da li 4 ekipe ispadaju od ove sezone!? ako je tako biti će prilično teško da ne kažem ne moguće, ako dovedemo pojačanja .

.. Koliko para toliko muzike.
I naredne sezone ispadaju 2 kluba. Razgovori o skraćenju lige su još u povojima, i ako se dogovori skraćenje, morat' će se najaviti dvije sezone unaprijed koliko će klubova ispadati.

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 12 jun 2012, 13:43

kralju vi bi svi bili zadovoljni u bosn ida gledate derbi gradina -zvijezda na tv,da vidite kakva ce atmosfera biti...evo vam jedan video u sezoni 2006/2007 kada je zvijezda ulazila a gradini nije trebala nista ,a vidite kakva je atmosfera bila...A TEK STA CE SAD DA BUDE KAD BUDU DOLAZILE TIMOVI U SREBRENIK A POGOTOVO DERBI SA ZVIJEZDOM..
" onclick="window.open(this.href);return false;
MOdric..MOdric..MOdric..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 jun 2012, 14:08

Luka je napisao/la:kralju vi bi svi bili zadovoljni u bosn ida gledate derbi gradina -zvijezda na tv,da vidite kakva ce atmosfera biti...evo vam jedan video u sezoni 2006/2007 kada je zvijezda ulazila a gradini nije trebala nista ,a vidite kakva je atmosfera bila...A TEK STA CE SAD DA BUDE KAD BUDU DOLAZILE TIMOVI U SREBRENIK A POGOTOVO DERBI SA ZVIJEZDOM..
Složio bih se stobom u većini toga :D Samo jedna ispravka, ova utakmica je bila kad je Travnik ušao, a naredne godine će Zvijezda ući a mi nažalost ispasti.

Samo Boga molim da nam dođe dobar raspored utakmica. A pod tim mislim da prve tekme kući ne igramo protiv Želje, Sarajeva , Borca, Zvijezde.. jer se neće igrati u Srebreniku :( to bi prava šteta bila. Priželjkujem GOŠK, Leotar, Travnik, Radnik, Rudar Prijedor , pa i Slaviju i Olimpic ta prva kola :D . Nadam se da ćemo biti te sreće :D

Ali mislim da bi i Banja Ilidžu dosta ispunili gledatelji :D I Gradačačane bi privukla ta utakmica :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 12 jun 2012, 16:12

Slična situacija je sa FK Novi Pazar,ušli u JSL u Srbiji i odma stadion tribina cijela se uradila,svaka utakmica prepun stadion,objavljeno prijateljstvo sa Turskim klubom Fenerbahčeom (vjerujem da im i oni doniraju koji € na račun) i nisu ispali iz lige.
Naravno ako ulažeš i daješ rezultati se pokazuju,naravno u pozitivnom smislu.
A za Gradinu vidjećemo,iskreno volio bih da ostane,ali...... ;)

NekoNebitan
Kontakt:

Post Postao/la NekoNebitan » 12 jun 2012, 17:15

A opet kako stvari stoje iz Srebrenika vise nece niko boda odnijeti...

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 12 jun 2012, 22:08

dobro dosli u PL
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 13 jun 2012, 10:39

welcome ;)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 jun 2012, 11:57

Kad se samo sjetim 96/97 i Sehalije Sehrica, srebrenickog Vialija, zatim Muje Tursica, Gradina je bila fin tim tada, a i nas Bekric je ponikao u Gradini, mislim i Omer Joldic.
Dobrodosli u PL.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 13 jun 2012, 17:45

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Luka je napisao/la:kralju vi bi svi bili zadovoljni u bosn ida gledate derbi gradina -zvijezda na tv,da vidite kakva ce atmosfera biti...evo vam jedan video u sezoni 2006/2007 kada je zvijezda ulazila a gradini nije trebala nista ,a vidite kakva je atmosfera bila...A TEK STA CE SAD DA BUDE KAD BUDU DOLAZILE TIMOVI U SREBRENIK A POGOTOVO DERBI SA ZVIJEZDOM..
Složio bih se stobom u većini toga :D Samo jedna ispravka, ova utakmica je bila kad je Travnik ušao, a naredne godine će Zvijezda ući a mi nažalost ispasti.

Samo Boga molim da nam dođe dobar raspored utakmica. A pod tim mislim da prve tekme kući ne igramo protiv Želje, Sarajeva , Borca, Zvijezde.. jer se neće igrati u Srebreniku :( to bi prava šteta bila. Priželjkujem GOŠK, Leotar, Travnik, Radnik, Rudar Prijedor , pa i Slaviju i Olimpic ta prva kola :D . Nadam se da ćemo biti te sreće :D

Ali mislim da bi i Banja Ilidžu dosta ispunili gledatelji :D I Gradačačane bi privukla ta utakmica :D
to je sigurno da ce dosta ljudi doci na vasu utakmicu ako bude atraktivan protivnik, nemoj te se cudit i ako budu dolazili u srebrenik (naravno da kolo zvijezda igra u gostima) ...

NekoNebitan
Kontakt:

Post Postao/la NekoNebitan » 13 jun 2012, 18:38

emir_dj je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:

to je sigurno da ce dosta ljudi doci na vasu utakmicu ako bude atraktivan protivnik, nemoj te se cudit i ako budu dolazili u srebrenik (naravno da kolo zvijezda igra u gostima) ...
Pa necemo se cuditi a nemojte ni vi jer trebamo se pomagat...

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 13 jun 2012, 22:19

ja bi bio najsretniji da mi imamo normalne odnose i da ima tu postoji samo sportski rivaliteti...

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 13 jun 2012, 23:23

kao sto je vec receno plava boja dominira u premijer ligi tako da vam nema cile-mile :lol: i vi morate slijediti tu tradiciju... u svakom slucaju dobro dosli i sretno
Zadnja izmjena: kloc86, dana/u 14 jun 2012, 01:19, ukupno mijenjano 2 puta.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 14 jun 2012, 01:08

dobrodošli :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 14 jun 2012, 02:21

meni je gradina pozitivno u sjecanju... dva detalja se bas sjecam...

kad je prvi put igran play-off, zeljo i gradina su se borili za to 4. mjesto koji vodi tamo. igramo mi s gradinom na grbavici mislim 23. ili 24. kolo na grbavici, ko pobjedi gotovi siguran na 4. mjestu. zeljo je tada pobjedio 2-1 pred 8000 gledalaca (to je tada bila normala na grbavici) i tako uspjela da sebi kroci put do trece drzavne titule.

drugi detalj jeste sezona kasnije, isto mjesto, grbavica. zeljo veoma lose stajao na tabeli, sedmi, gradina jos losije, 11. utakmica na grbavici nista ne odlucuje, ali zubanovic tada zabija jedan veoma nesvakidasnju gol. lopta leti prema njemu u petercu, i hadis krenu da je opuca glavom, medjutim, u zadnji tren se odluci da ipak opuca nogom, i na kraju dade gol, pola nogom, pola glavom i pola koljenom... :)

s vama imamo omjer 5 pobjeda i 5 poraza uz +1 golrazliku za nas... nece biti lako protiv vas...

btw. welcome back home!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

STBoys
Kontakt:

Post Postao/la STBoys » 14 jun 2012, 13:07

slika

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 jun 2012, 17:36

emir_dj je napisao/la:ja bi bio najsretniji da mi imamo normalne odnose i da ima tu postoji samo sportski rivaliteti...
slažem se.. A mislim da bi ove sezone moglo biti tako .. samo sportsko rivalitetstvo, bez neki tuča i sl i psovki na terenu sa obje strane , AFC RD .

Bar se nadam tome :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 14 jun 2012, 17:55

Ma bit ce tako, dobri ste vi(Lukavac, Srebrenik, Gradacac). Niste ko oni iz Tuzle.
Samo se morate strasno pojacati. Pokupite iz Slobode ono sto valja i jos uzmete ove sto su kod nas nogu dobili i eto vam osiguran opstanak.
NO PYRO NO PARTY

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], legendarnadruga, VivaLaLiberta i 9 gostiju.