FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Klubovi iz Srbije su bolji po svemu u odnosu na naše premijerligaše. Meni je recimo, Tatomirović pun pogodak. Tako treba.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tatomirovic je masina!High je napisao/la:Klubovi iz Srbije su bolji po svemu u odnosu na naše premijerligaše. Meni je recimo, Tatomirović pun pogodak. Tako treba.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Tatko je kralj, jedva cekam da vidim kakav ce biti na mjestu stopera
PS za zvanicne

PS za zvanicne
FK Sarajevo doveo je novog igrača. Za nekoliko minuta objavljujemo vijest. Prezime novog igrača počinje sa K. O kome je riječ?
FORZA JUVE !!!
Napustio FK Sarajevo
Bajraktarević: Ovo je bio najbolji period u mom životu
Steta za malog Jovic mu je davao malo sansi, tako da ti zelim/o svu srecu u nastavku karijere.
Bajraktarević: Ovo je bio najbolji period u mom životu

Steta za malog Jovic mu je davao malo sansi, tako da ti zelim/o svu srecu u nastavku karijere.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Žarko Karamatić potpisao ugovor sa FK Sarajevo. Novo lice na Koševu.
Srbijanski internacionalac, Žarko Karamatić, postigao je dogovor sa Bordo klubom i zvanično je novi stanovnik Koševa. Dvadesetčetverogodišnji napadač dolazi iz redova Slavije, za koju je u protekloj polusezoni postigao 7 pogodaka u 15 utakmica. Uz to, upisao je i jednu asistenciju.
"Drago mi je što sam došao u FK Sarajevo. Želim da nastavim dobro igrati i Sarajevo je naredni korak u mojoj karijeri. Ambicije kluba se poklapaju sa mojim ambicijama i želim svojim dobrim igrama doprinijeti osvjanju titule.", kazao je Žarko Karamatić, novi igrač FK Sarajevo.
Pored Slavije, Žarko Karamatić nastupao je za Radnički iz Kragujevca, Banat iz Zrenjanina i Mladost iz Apatina.
fcsarajevo.ba
Srbijanski internacionalac, Žarko Karamatić, postigao je dogovor sa Bordo klubom i zvanično je novi stanovnik Koševa. Dvadesetčetverogodišnji napadač dolazi iz redova Slavije, za koju je u protekloj polusezoni postigao 7 pogodaka u 15 utakmica. Uz to, upisao je i jednu asistenciju.
"Drago mi je što sam došao u FK Sarajevo. Želim da nastavim dobro igrati i Sarajevo je naredni korak u mojoj karijeri. Ambicije kluba se poklapaju sa mojim ambicijama i želim svojim dobrim igrama doprinijeti osvjanju titule.", kazao je Žarko Karamatić, novi igrač FK Sarajevo.
Pored Slavije, Žarko Karamatić nastupao je za Radnički iz Kragujevca, Banat iz Zrenjanina i Mladost iz Apatina.
fcsarajevo.ba
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
evo novog Srba prozvo sam ga
jos njih cetvoricu ocekujem

jos njih cetvoricu ocekujem

Žarko Karamatić-HAR3- je napisao/la:FK Sarajevo doveo je novog igrača. Za nekoliko minuta objavljujemo vijest. Prezime novog igrača počinje sa K. O kome je riječ?
http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=524" onclick="window.open(this.href);return false;
Neki su me pretekli sa informacijom...

Da li će ovaj opravdati epitet pojačanja

- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Ova prva dvojica su totala anonimusi al' ovaj ce vam biti strasno pojacanje i to ce vam potvrditi svako ko je gledao Slaviju ove sezone... Jedan je od igraca koji su uz Capljica preporodili Slaviju...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
Devile mozes li nam nesto reci o Karamaticu, kakav je? 

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
dobar posao sa karamaticem..hocetel sada otjerati haskica 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Može neko da mi odgovora, ali neko ko će normalno odgovarati.
Idete u evropu i za evropu trebaju malo jači igrači, ako se misli nešto proći, pa bar drugo pretkolo.
Da li se to može uraditi s igračem koji dolazi iz ekipe koja je treba ispasti iz lige ? Jel neko misli da je to pojačanje ?
Idete u evropu i za evropu trebaju malo jači igrači, ako se misli nešto proći, pa bar drugo pretkolo.
Da li se to može uraditi s igračem koji dolazi iz ekipe koja je treba ispasti iz lige ? Jel neko misli da je to pojačanje ?
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 13 jun 2012, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis!
Možda Haskić bude bolji u ovoj predstojećoj sezoni, ali sumnjam da će se popraviti nešto puno. Ako ništa, sad ima konkurenciju.
Ovaj mali Karamatic je zvijer vjeruj te mi, znam iz price od nekoliko nasih fudbalera koju su bas njega spominjali a i gledao sam ga par puta....zadovoljan sam sa njim a prva dvojica po meni nisu pojacanja dok ih ne vidim na terenu kakvi su....dobro dosao Karamaticu 

Mislim da nije pojacanje za evrope ali je pojacanje za lige. 

Mozda ce biti najveca fula Sarajeva, mozda na njemu zaradimo brdo para, a mozda bude prosjek koji ce igrati neko vrijeme pa otici, ali u svakom slucaju Sarajevo koje je godinama bilo unistavano od strane kojekakvih lopova i mafijasa trenutno mora ovako da posluje.Aldinn1 je napisao/la:Može neko da mi odgovora, ali neko ko će normalno odgovarati.
Ovo je prvi korak naprijed.
Postepeno drugovi, za naše uslove je potrebno strpljenja. Nema se puno materijala za napredak, a vremena je još manje za izaći iz krize. Zadovoljan sam radom uprave, ove godine valjda bude koji trofej. Tačnije, i obećali su ga.
Znaći vaša politika tjerati vašu djecu koja su od malena tu i koji trebaju igrati da bi se dokazali, oni budu otjerani iz kluba. A dovoditi igrače iz Slavije, pa stvarno ..mireRN je napisao/la:Mozda ce biti najveca fula Sarajeva, mozda na njemu zaradimo brdo para, a mozda bude prosjek koji ce igrati neko vrijeme pa otici, ali u svakom slucaju Sarajevo koje je godinama bilo unistavano od strane kojekakvih lopova i mafijasa trenutno mora ovako da posluje.Aldinn1 je napisao/la:Može neko da mi odgovora, ali neko ko će normalno odgovarati.
Ovo je prvi korak naprijed.
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 13 jun 2012, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis!
Kvalitetno krilo,odlicnog pregleda igre.Mozda sam ja malo ocekivao i da ce ga vratiti Radnicki u svoje redove nakon isteka pozajmice ali nije se to desilo.Za mene igrac koji je kvalitetom bolji nego Scepanovic,mnogo "mekse" noge.A verujem i da ste dobili novog izvodjaca penala.Odavno nisam video elegantnijeg izvodjaca penala od njega,cini mi se da ih je pucao 5-6 za Slaviju i svaki je rutinski usao. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))